35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

vilma, adevaru`i ca in ultimii ani nu ma mai supar daca cineva uita de ziua mea... la multi ani fericiti si impliniti si din partea mea daca fu ziua ta

quote:
Originally posted by Lemoni

Vilma sa inteleg ca a fost ziua ta de nastere?!
Daca da iti doresc un caldulors La multi ani !

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

vilma, ma alaturi si eu fetelor si iti urez . Pe la noi se ureaza "pina la 120" si putin parafrazat "pina la 100 ca la 20" (suna mai bine in ebraica, sorry).
Nu fii suparata ca iti facem noi petrecere daca altii te-au uitat, dar nu te supara pe mine daca nu o sa dansez ca ma cam inteapa nervul sciatic si mi-e cam greu sa ma misc.

Mai feteler, voi stiti cum imi dau seama ca devin incet, incet mai "baba"? Am inceput sa caut "partide" la toti colegii/prietenii single pe care ii cunosc. Spuneti si voi daca asta nu-i semn de babie?

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Si,chiar......nu dai o sampanie?
Ne lasi sa salivam aici?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ba da, mai, dau sampania, cum sa nu! Doar bulbucii aia sa ne mai scape de depresii... Va multumesc pentru urari, va doresc numai bine!!!
Silvana, si eu la fel! Cum vad o fatza nefericita, cum ma gandesc printre amici care o fi singur si necesita resuscitare in dragoste!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

De acord cu LauraFlo. Eu nu am decat 31 si sunt mai ramolita decat soacra-mea care are 70.De la 30 de ani am sesizat "declinul".Nu stiu ce ar fi pe primul loc: dureri de spate, tiroida, deprimarea, sanul care ma doare si nu=mi da pace, gandurile negre ca n-o sa-mi vad copilul mare...La 31 de ani nu-mi mai doresc decat sa fiu sanatoasa ca sa-mi pot creste copilul.Nu cred ca-i normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Vilma, la multi ani!
Eu m-am cam lasat de sport in ultima vreme de cand m-am mutat la mama, dar sper sa am puterea sa reiau activitatea. In orica caz merg mult pe jos (mai mult de o ora /zi) si in fiecare sambata merg la inot. Deci totusi fac ceva pt. mentinere:)
Acum sunt un pic la pamant cu moralul ca fosta soacra imi face zile fripte, dar am reusit s-o opresc pt. o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by caramel

De acord cu LauraFlo. Eu nu am decat 31 si sunt mai ramolita decat soacra-mea care are 70.De la 30 de ani am sesizat "declinul".Nu stiu ce ar fi pe primul loc: dureri de spate, tiroida, deprimarea, sanul care ma doare si nu=mi da pace, gandurile negre ca n-o sa-mi vad copilul mare...La 31 de ani nu-mi mai doresc decat sa fiu sanatoasa ca sa-mi pot creste copilul.Nu cred ca-i normal.

Caramel, mie chestia asta cu "n-o sa-mi vad copilul mare" mi se pare ca o auto-pedeapsa. Zau asa, ai ceva cu tine insati de te autoflagelezi? Mai bine sa te gandesti sa rezolvi tot ce se poate rezolva, iar unde nu detii controlul, apelezi la credinta sau la altceva, ce vrei tu. Altfel nu stiu, cred ca as capia sa imi stea capul la prostii din astea.
Fa-ti si tu o bucurie si gandeste pozitiv, chiar daca te doare.
Iti trimit unpupic optimist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Caramel, bucura-te pana-i mic copilul. Eu deja sunt speriata ca puiutul meu care abia s-a nascut are deja noua anisori, piciorus nr.37...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

caramel, steagul sus ca ai pentru ce si in special pentru cine. Monteaza-ti zimbetul pe buze in fiecare dimineata si gindeste-te la lucruri frumoase.
Gabi, am citit pe la legislative. Imi pare rau pentru ce trebuie sa induri. Tine-te tare! Sa-ti traiasca micutul cu 37 la picior... si printesa cea mica.

Eu m-am intors de ieri la sport si astazi am o febra musculara de numa, numa. Eu sint in regula cu greutatea dar ma simt mult mai bine atunci cind fac sport.

Fetelor, puteti sa rideti de mine in hohote si pina nu mai puteti, dar mie de-abia acum mi-a picat fisa ce vreti sa ziceti voi cu "rushii". Ma tot gindeam eu si ma ras-gindeam ce aveti voi cu saracii sovietici? S-a mai schimbat slang-ul de cind am plecat eu din tara...

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Silvana ai dreptate si mie mi-a luat ceva pana am realizat ce este expresia asta.Chiar am dat la un subiect cu "Vin rushii" dar eu asteptam sa zica ceva de rushi si atunci cred ca ma realizat ce inseamna deci fi linistita nu esti singura........haaaaaaa.
In rest mai fetelor fiti fericite e bine ca am aflat ca nu suntem singure in aceasta situatie .Pt mine varsta este doar un numar ,numai inima conteaza.

Mergi la inceput