35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocris spune:

Fetelor, multumesc mult pentru mesaje. Cred ca am sa ma apuc si eu de gimnastica. Pentru ca fetita cea mica e inca acasa, voi incerca sa inregistrez de la televizor emisiunile de gimnastica si voi incerca sa fac gimnastica impreuna cu copiii. Sper sa am vointa sa ma tin de ea.
Pentru mine, cel mai daunator lucru este stresul. Nu mi-as fi inchipuit ca din cauza stresului poti sa ai asemenea simptome. Ajunsesem sa am ameteli o mare perte din zi, iar cand au incetat, dimineata eram atat de obosita, incat nu puteam sa stau in picioare.
Cand am fost la doctor, m-a intrebat ce sursa de stres am si nu mi-a dat nici un medicament.
Cert este ca a avut dreptate. Daca am eliminat sursa de stres, starea sanatatii s-a imbunatatit automat.
Nu imi vine sa cred ca propiul meu corp@depinde atat de mult de mult de mine.

Cristina, mamica lui Mayo (11.06.2002) si Riyo (27.05.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hei fetele mele unde a-ti plecat?
Nimic nou pe aici ??
hai la o sampanie ca este ziua mea ,mai am putin si o sa schimb prefixul asa ca inca mai pot sa zic ca sunt in mai "late 30"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Lemoni, ! Sa fii sanatoasa si sa ramii tinara in suflet ca la "fizic" nu prea ai incotro .
Merci pentru .
Uite, eu iti trimit un cadouas si .

Pa si petrecere frumoasa de ziua ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

LA MULTI ANI!
Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si fericita!
Eu te ajung imediat din urma; sambata implinesc si eu niste anisori!
Iar la anu', schimb prefixul; suntem de-o seama, ce zici?
Inca o data "La multi ani" si tot ce iti doresti"!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, Lemoni si Laura! Multe realizari si optimism feroce!
Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa vi se implineasca.

Stateam ieri la coada la paine, si am vazut o mamica insotita de fiica ei. Erau ca doua surori, fata avea probabil peste 15 ani, iar mama arata beton (un pic cam prea machiata totusi). Am avut un sentiment ciudat, inca nu stiu ce simt vis-a-vis de aceasta intamplare. Traiasca psihologii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani sarbatoritelor!
Silvana, mersi :)
Apropo de rushi... voi credeti ca daca scapam de ei, o sa ne fie dor dupa aceea?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Daca o sa am simptome de menopauza urate, cu siguranta o sa-mi para rau. Daca hormonii o iau razna, daca ridurile se vor accentua cu viteza luminii, daca tensiunea va oscila sau va creste, daca oasele vor deveni fragile, daca nici proteza nu se mai tine de gingii, daca burta ia proportii infricosatoare si pielea atarna prin alte locuri, daca statura scade incet si sigur.....

apocaliptic, draga mea! Eu vreau sa vina rushii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

da, Vilma, daca ma gandesc asa, atunci mai bine cu rushi:)))

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, lemoni si laura!

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Multumesc mult mai fetelor.

Mergi la inceput