35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Atunci te invit la lopata sa slabim amandoua.(si eu vreau sa dau macar 3 kg jos si lucrez la ele ........daca reusesc iti dau secretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eu tin cura sub supravegherea unui nutritionist,am slabit deja 3kg intr-o luna,dar acum e stagnarea,si,intr-adevar,cum spuneau unele fete pe la un subiect de pe aici,am o pofta nebuna de mancare de cateva zile,de cand cu rushii......
Dar mergem mai departe.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Carmen, eu nu imi fac probleme pentru cind o sa ajung la 40 de ani ca pina atunci voi uita de toate daca nu-mi scriu pe un biletel de acum
Rodica, eu nu prea stiu ce inseamna "meciuri" intre copii. Spre fericirea mea, eu am doua fete care se mai ciondanesc din cind in cind dar niciodata nu au ajuns la arbitrare... Ca sa pui poze trebuie sa le pui pe un alt site si sa pui aici doar link-ul la site-ul respectiv.
Lemoni, asteptam poze cu micutul Johnny Depp. Off topic, sa stii ca nu te urmaresc in special, doar se intimpla sa ma intereseze aceleasi subiecte ca si tine si cind deschid un subiect hop te vad si pe tine pe acolo...Sper doar sa nu te deranjeze
Brenda, Lemoni, spor la slabit! Eu tot trag de mine sa fac cite putin sport dar nu stiu cum se face ca nu-mi iese. Poate acum cind s-a facut mai urit afara sa incep sa ma mai misc si eu cite putin. Sper.

Sivi - mami de doua printzese
Shirly (12.09.1999) & Danielle (27.03.2003)
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Ma eu nu fac putin sport ci fac in fiecare zi. Dupa un timp a devenit un stil de viata. Niciodata nu am reusit sa slabesc reducand drastic mancarea ci doar cu sport. Sa mai pun si faptul ca ma simt super invigorata de fiecare data, merg cu spatele mai drept si ma ajuta sa am incredere in mine. Nu neaparat slab inseamna si sanatos. Fiecare trebuie sa ajunga la greutatea lui ideala in functie de inaltime, structura corpului, etc. Acum m-am imbolnavit rau de pilates si imi place ceea ce se intampla cu forma corpului... Si apropo fac aerobic si pilates dupa DVD-uri, deci in fata televizorului, in timp ce copilul doarme de amiazi, mancarea fierbe pe foc si hainele sunt in masina de spalat. Si cum majoritatea exercitiilor la pilates sunt la podea mai si citesc intre timp.
Si nu mai vorbiti de zapada ca o iau pe campii. Fac ceva pe frumoasele ierni canadiene.

Olga

We're walking in the air
We're floating in the moonlight sky
The people far below are sleeping as we fly
-Nightwish-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

quote:
Originally posted by OlgaTarziu

Ma eu nu fac putin sport ci fac in fiecare zi. Dupa un timp a devenit un stil de viata.

Olga, stiu bine la ce te referi cind spui ca a devenit un stil de viata. Bravo tie pentru perseverenta. Si eu am facut sport de trei-patru ori pe saptamina o lunga perioada de timp (ani de zile) si ma simteam foarte bine. De citeva luni s-a intimplat sa nu mai am timp/chef sa ma duc (nu conteaza din ce motive) si acum vreau sa-mi reiau activitatea sportiva. Eh, chestia asta iti cere o maaaare vointa si la asta "lucrez" eu acum.

Sa stii ca mi-ai facut pofta de Pilates, mai ales daca zici ca poti face atitea alte activitati in acelasi timp, super-woman

Mergi la inceput

Silvana nu ma supar chiar ma bucur ca avem acelasi interes in subiecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

quote:
Originally posted by carmenp

vilma, n-ai zis (sau da?) ce ti s-a imtimplat

N-am zis.
Faza naspa de care imi dau seama acum e ca trec prin depresii mici si dese. Ce poate fi mai aiurea decat sa nu-ti mai placa ziua proprie de nastere?? Ziua aceea minunata in anii trecuti, acum pierduta printre alte probleme, la capitolul ce obligatii am?
Incep sa cred ca la mine, varsta asta aduce nisipuri miscatoare....

Mergi la inceput

Vilma sa inteleg ca a fost ziua ta de nastere?!
Daca da iti doresc un caldulors La multi ani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Vilma,La multi ani!
E singura chestie care imi mai place si mie legat de zilele de nastere,urarea asta.In rest....de citiva ani ma tot mir de ce sarbatoreste omul faptul ca a mai trecut un an din unica lui viata.....

Ma eu nu fac putin sport ci fac in fiecare zi. Dupa un timp a devenit un stil de viata. Niciodata nu am reusit sa slabesc reducand drastic mancarea ci doar cu sport. Sa mai pun si faptul ca ma simt super invigorata de fiecare data, merg cu spatele mai drept si ma ajuta sa am incredere in mine. Nu neaparat slab inseamna si sanatos. Fiecare trebuie sa ajunga la greutatea lui ideala in functie de inaltime, structura corpului, etc. Acum m-am imbolnavit rau de pilates si imi place ceea ce se intampla cu forma corpului...

Olga,maaaare dreptate ai.Si eu am fost si voi ramane o gurmanda.Am facut anul trecut 5-6 luni de fitness si ma simteam excelent
Nu mai spun ca am si slabit.....
Musai ma voi apuca din nou si sper sa nu ma mai las.....

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ca bine zici

quote:
Originally posted by silvana.ady

Carmen, eu nu imi fac probleme pentru cind o sa ajung la 40 de ani ca pina atunci voi uita de toate daca nu-mi scriu pe un biletel de acum

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput