Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 7
amironeanu spune:
Salut!
In Siraj gasesc si haine? Trebuie sa fac "aprovizionarea de toamna" pentru Stefi.
Multumesc mult pentru raspunsurile legate de Renault, se pare ca am facut o alegere buna - Renault Megane Estate. Ne-am depasit cu mult bugetul, asta este, mancam paine cu sare . Acum caut firma de asigurari pentru Casco.
Mihaela, multumesc mult pentru numar, deja am apelat la el, a fost ieri la sora mea.
De Kinderland cine - ce poate sa-mi spuna? Au grupa de pampersi si nu stiu daca sa aleg Kinderland-ul sau cresa din Tatarasi.
Vroiam sa va mai intreb ceva, dar am racit, sunt varza si am uitat.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
aime spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
De Kinderland cine - ce poate sa-mi spuna? Au grupa de pampersi si nu stiu daca sa aleg Kinderland-ul sau cresa din Tatarasi.
Din intamplare stiu pe cineva care si-a luat copilu de acolo, cica nu avea grija de ei, daca manca bine, daca nu, nu...nici cu curatenia nu stateau prea bine, desi aparent da...acu il are la funny english (de 2 ani) si e f multumita si de ce-a invatat si de restul.
mephala30 spune:
Fetelor, nasc diseara! Sa-mi tineti pumnii!
Carmen(38 si 3 zile) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
vio_reurean spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Am fost in Siraj si m-am pierdut ca nu mai stiam unde am fost si pe unde sa o iau. Dar ma voi inarma cu mai multa rabdare si o sa o iau de la capat. Despre diferentele de pret cu mallul noi suntem patiti. Patutul de voiaj e de la baby care si in mall era cu 2 mil jumate mai scump decat in Tg Mures, de unde l-am luat. Si carutul de iarna e de la baby-care si e ok.
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
aime spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Fetelor, nasc diseara! Sa-mi tineti pumnii!
Nastere usoara!!! si bebe sanatos si mancacios
aime si Vladimir
herra spune:
wow, nastere usoara, Carmen!
tinem pumnii!
GabrielaG spune:
Nastere usoara Mephala si multa sanatate BB-ului si tie refacere rapida.
Pupici,
Gabriela si baietii
mariussimiuc spune:
Carmen,nastere usoara si un bebe sanatos!
Vio,in Siraj sunt 2 sau 3 standuri cu "harnasamente" pentru puiuti.Deci,n-ai foarte mult de umblat.
Si eu am luat la rand toate magazinele pentru copii in cautare de ceva de pus pe cap pentru Robert.Peste tot numai caciuli,de parca a venit deja iarna frate.Vreau si eu o basca,un fes...ceva...Cre' ca ma apuc de tricotat!
Miha
tinatache spune:
carmen, nastere usoara si asteptam vesti bune! tinem pumnii!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
kisstherain999 spune:
Nastere usoara, Carmen. Tinem pumnii si ... curaj.
kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...