Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,da sunt si hainute in Siraj.Chiar multe! Este un stand,nu ma pune sa-ti spun exact unde ,fata in fata cu cel care vinde carucioare,premergatoare...(ai inteles,nu? ) care are multe hainute frumoase numai ca-s cam inghesuite.Dar daca o gasesti in toane pe tanti de acolo,ca de obicei nu prea e te poate ajuta sa gasesti ce-ti trebuie. Bafta multa la cautat,sper ca nu te-am naucit!

Aime,a iesit prajitura? La mine da.E super!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Carmen, nastere usoara si un bebe frumos, sanatos si voinic.

Miha, si eu am patit la fel, am umblat in lung si in lat dupa ceva mai subtire de pus pe capusor, pentru vremea asta, si nu am gasit mai nimic, sau ce-am gasit erau ori prea mici ori nu-mi placeau.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fetelor,a fost cutremur sau doar mi s-a parut?

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Fetelor,a fost cutremur sau doar mi s-a parut?

Miha

Nu-i asa ca ti s-a parut????????????
Ca daca intr-adevar a fost, eu dorm in strada la noapte (stau la et 7 si mi-e frica de mor de cutremure)...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Fetelor, nasc diseara! Sa-mi tineti pumnii!

Carmen(38 si 3 zile) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Patru din partea noastra,doi ai mei si doi ai Catalinei...
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

Felicitari, gagico! Mai-mai ca intram la idei. Inca oleaca si nasteai copilul gata major

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Da, m-a atins si pe mine articolul acela, franturi de amintiri mi s-au perindat cu repeziciune prin fata ochilor, amintiri frumoase, poleite de lumina calda si dulce a copilariei...oricat de rele or fi fost acele vremuri, eu nu am suferit, parintii au dus tot greul si au avut grija ca noi, copiii sa ne traim frumos copilaria...Si eu umblam cu cheia la gat si tineam rand la unt si la pui pana venea mama sau tata de la servici, si eu vedeam portocale doar la Craciun si Pepsi cateodata, vara, in statiune...si totusi nu-mi amintesc nici o suferinta ori frustrare din acele vremuri, doar fericire...

Lulla, suntem pe pozitii, cu pumnii stransi...Nastere usoara si sanatete tie si la BB!

Carmen, imi pare rau de baiatul acela si de familia lui...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Bravo! Nastere usoara si sa cresteti mari!
Cutremur? ca eu nu am simtit nimic...
Miha, si eu am cautat caciulita, dar pe langa ca erau urate foc, erau si de iarna, sau dupa cum am observat eu, doar de fetitze.
Eu am reusit. I-am luat micului plod premergator. Si ne-am dus cu el, l-am urcat in masinarie care are o multime de butoane care canta de-ti iau mintile...si era mai mult decat incantat. Radea cu amandoi dintisorii. Foarte dragutz. Dupa baita a intrat iar in premergator dar ii scosesem bateriile si se uita mirat ca nu mai suna nimic...
Multumesc inca o data pentru raspunsuri.
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Asta a scris Mephala noastra azi la alt subiect:
"Salut!

Am venit de la spital, totul e ok, iar cezariana e programata in seara asta, pe la 8-9. Nasc, in sfarsit!
Aveti grija de voi si sa ne auzim cu bine cand ....voi avea timp....

Hai, va pup pe toate!

Carmen(38 fix) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin"

Am pus in ghilimele, e citat, deci sper sa nu se supere prea tare pe mine... Asa ca, la ora asta, ar cam trebui sa-si fi vazut puiutul, nu?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput