Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 11
lullabay spune:
M-am masurat si eu acum..la nivelul ombilicului 88 cm..mie mi se pare mare..plus ca am pus 12 kilograme pe mine..cei care ma cunosc spun ca nu am pus pe maini si picioare..deci concluzia logica e ca burtica e asa de grea..de unde si deductia mea ca flacaul e galigan mare...sa vedem..chiar am pus pariu cu sotul eu ca are peste 3500 el ca are sub 3500.
Cristina grafice spui :))))...cata rabdare!!!
Bucataria e singura camera din casa mobilata...si nici macar nu e realizarea noastra..partial era facuta de cei de la care am luat ap..noi am facut mobila.Dar ma bucur ca e apreciata...oricum jumate de zi acolo mi-o petrec!!!!!
Aime sigur ii e bine acolo ca e tare cuminte,iubitul..nu ma bate cu piciorusele..nu ma trezeste din somn...se mai intinde saracutul din cand in cand..
39+
mariussimiuc spune:
Aime,nu se poate vedea poza! Sa te vedem cat erai de mare!
Miha
aime spune:
...da, acu o fac publica...is la bucatarie, fac clatite si deodata mi-am adus aminte ca nu-s publice pozele
lullabay spune:
Ce dragute sunteti....sa ma rasfat in aprecieri putin ca tare placut e !!!
Aime mobila a facut-o o firma care nu stiu cum se numeste dar pot intreba sotul ca el il cunostea pe patron..dar sincer nu ti-o recomand..desi in mare e frumoasa...e meritul arhitectului care era in firma( pe care am inteles ca l-au dat afara)...finisajele sunt varza...au locuri in care au ciobit fainta si nu au schimbat-o...in multe locuri au uitat sa puna capacele pt suruburi sa nu se vada..iar palul inchis la culoare e foarte greu de intretinut se pateaza imediat ..plus a costat o gramada de bani vreo 20 milioane.Daca cu toate "recomandarile" vrei detalii intreb sotul...Ce poze frumoase..si nu parea bebe asa micut de 2800...
Vio tu ai terminat medicina la Targu-Mures?adevarat nici eu nu prea am incredere in estimari echografice..e subiectiv...si functie de softul pe care il are instalat echograful si functie de ochiul ecografistului.
39+
vio_reurean spune:
Roxana, ai spus de galuste cu prune...Tu trebuie sa fii din Ardeal. Da am terminat la Targu Mures. Si am mancat galuste cu prune ieri! Da' nu mai am nici una.
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei
aime spune:
Lulla, pai cu asa "recomandari" musai sa stiu firma, sa nu dau de ei .
Noi la ultimul eco aveam prognostic de 3.200+/-200g, dar in acel interval domnu' a catadicsit sa faca dubla circulara de cordon si un ditai nodu' pe cordon, asa ca a ramas putin in urma...da a recuperat, in primele luni, mi-a luat 1 kg si peste pe luna, si faceam si noi grafice in excel, cantaream copilu de numa numa....ei, ca la inceput...oricat ne asigura dr ca e bine, noi il cantaream zilnic, ce veselie cand faceam bilantu', am facut si proba suptului...deh, copchil facut la batranete
mariussimiuc spune:
Aime,ai terminat prajitura?Te-ai apucat de facut clatite? Hai ca vin pan' la tine! Sa-ti aduc catalogul ala nu sa mananc clatite!
Roxana,nu-s bune galustile cu pruna! Lasa!
Miha
alexz spune:
quote:
Eu vreau galuste cu prune de ieri ....si nu se fac singure din pacate!!!!!!
Vreau si eu o reteta... bitte...