Iasule, mandra cetate (40)
Raspunsuri - Pagina 10
GabrielaG spune:
Carmen, felicitari pentru baieti, sa-ti traiasca amandoi si sa fie sanatori!
Fetelor, nu stiti cumva pe cineva care inchiriaza vreun apt la 3-4 studente? E vorba de nepoata mea care e stud la medicina in anul 2, sunt fete serioase. Daca auziti ceva, multumesc mult,
Gabriela si baietii
amironeanu spune:
Felicitari Carmen! Refacere rapida, un bebe somnoros si mancacios! Si Justin sa-l iubeasca si sa te ajute.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
lullabay spune:
Se vede ca-s graviduta adormita nevoie mare!!!!
Tocmai vroiam sa intru sa va spun de Carmen,mandra ca va dau prima vestea cand vad ca toata lumea a aflat!!!
Ii urez si aici toate cele bune,recuperare rapida si un bebe cuminte!!!
Aime eu ce sa fac...astept si tot astept..si iar astept...si vad ca flacaul e puturos ca mine...nici un semn...contractii ioc...asa cate una doua dar nedureroase...ma simt super bine ..nu ma doare nimic..ieri am facut curat in toata casa si vreo 3 ore de bucatareala...dar nimic...ce-i drept am fost activa toata sarcina..se pare ca al meu baiat nici nu isi mai da seama daca-s obosita sau nu...eu ma intreb daca s-a ratacit pe acolo???si nu stie unde e iesireaCred ca deja am depasit greutatea de 4 kilograme...sotul spune ca e imposibil ca e burta mica...eu zic ca e mare...De fapt ia sa va arat niste pozici cu burta sa va dati si voi cu parerea.
http://good-times.webshots.com/album/552149205wfQTXz
39+
lullabay spune:
Gabi eu nu stiu pe nimeni care inchiriaza..chiar aveam un coleg care isi cauta de zor si el...era disperat ce chirii imense sunt!!!
Anca Vlad eu am nr unei fete....dar nu am chemat-o inca niciodata...asa ca nu pot sa iti spun nimic de rau sau de bine..mi-a fost si mie recomandata de o cunostinta dar intre timp au venit ai mei parinti si m-au ajutat..asa ca nu am mai apelat la ea.
Miha am aflat pana la urma sursa pr cu centrala :)))) de vina era...PRIZA!!!!!!Oricum am retinut nr bine in memorie..nu se stie niciodata!!!
39+
alipiticot spune:
Felicitari Carmen si sa ti traiasca ,sa fie sanatos!
Multumesc si eu fetelor pt urari,toate cele bune,din pacate nu prea am timp sa scriu dar va citesc si va urez numai bine!
Paula 36 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
aime spune:
lulla m-am uitat la burtica , nu e mare, baiatului ii e bine acolo, de ce sa iasa . Las ca vine el...o sa te mosim virtual
Anca Vlad bine ai venit la noi, din pacate nici eu nu te pot ajuta. Ti-am trimis PM.
aime si Vladimir
herra spune:
si eu m-am uitat la burtica, Roxana; nu e mare deloc! eu eram mai mare, din cate imi amintesc, la 34 de saptamani (cand de altfel s-a si nascut Vlad)
daca ma concentrez putin mai tare iti spun si ce circumferinta aveam, ca eu am avut muulta treaba - ma masuram in fiecare saptamana (burta, bust, brat - sus si jos, picior - sus si jos), am si cateva tentative de grafice; apoi am trecut la grafice cu dimensiunile lui Vlad - da' las' ca mai vorbim cand ajungi si tu acolo!
si in alta ordine de idei, imi place bucataria voastra!
mariussimiuc spune:
Roxana,si mie imi place bucataria! Cat despre burta...nu mi se pare deloc mare.Esti o graviduta sexy!
Miha
aime spune:
Lulla, cu Herra, imi place bucataria ta ...cine ti-a facut-o?
Uite aici cum eram eu cu o seara inainte sa nasc, adica la 39 sapt, eu am luat in total 13 kg si ma simteam minunat, daca nu era sa fie cezariana programata, Vlad era bine merci.Evolutia burticii o am pe poze clasice,da se vede si aici cat eram de "mare" si Vlad a avut doar 2.800 kg.Si acu abia il car
vio_reurean spune:
Carmen, felicitari! Sa cresteti mari si sanatosi! Si sa vedem poze!
Roxana, burtica e numai buna si mamica arata foarte bine. Lasa-l sa stea acolo ca sta bine. Are timp sa iasa. Al meu m-a facut cateva zile sa-l astept si cu atat venirea lui pe lume a fost mai dulce! Si inca ceva: copilul meu era estimat de ecograf pe la 3800 si la nastere a avut 3050. Asa ca...
Delia
Delia-Vio
POZE cu Andrei