Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Vio chiar "ardeleanca" din Botosani!!!
De galusti cu prune am pomenit ca la forumul de mamici de septembrie e razboiul gravidutelor cu pofte..in fiecare zi mai apare cate o pofta si uite asa de 2 zile poftesc la galuste cu prune..care in Ardeal cica se numesc gomboti...bunica mea din Moldova le zicea "cnele" eu asa le stiu
Miha ba is bune tareeeeeeeeeeeee...si cel mai nasol e o pofta pe care nu pot sa mi-o satisfac decat singura ca sigur nu gasesc nicaieri de cumparat.
aime uite mi-a zis sotul cum se numeste dar neuronul meu obosit a uitat...are sediul in bucium si se numeste ceva cu "arte" in coada...mai intreb odata
Alexz eu de aici am gasit reteta sper sa nu se considere reclama
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8491

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Alexz eu de aici am gasit reteta sper sa nu se considere reclama

Eu unul, nu o consider reclama. Saru' mana de link. Mi le-am adus si eu aminte cand am vazut reteta. Imi pareau cunoscute. Numai ca nu e reteta ardeleneasca, ci basarabeana...cu gris parte'n parte cu faina, logic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Salivez si eu gandindu-ma la cnele. Facea mama mea cand eram mica si mai am o d-na draga aici in Iasi, care le face f bune. O sa-i fac o vizita...si apoi va fac pofta.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen sa-ti traiasca flacaul si sa fie sanatos si mancacios!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna seara.
Anca: bun venit.
Lula: cunosc ft. bine sentimentul, depasisem dpn-ul cu o saptam. si ceva si tot nu aveam nici cel mai mic semn ca bumbuslica vrea afara.
Carmen(Mephala) : refacere rapida, mult laptic si sa fiti sanatosi cu totii.

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

stiu eu, daca te mai intereseaza da-mi pm

quote:
Originally posted by Anca Vlad

Fetelor am si eu o rugaminte. Stiti vreo femeie pe cer pot sa o chem o zi pentru curatenie? Sa fie de incredere si sa faca treba buna? Am nevoie de o mana de ajutor! Multumesc!

Anca

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani tutror celor care-si serbeaza astazi numele, dragilor, sa fiti sanatosi si voiosi!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

La multi ani!
Maria Ruxandra(Danna), adda (nu mai dai pe la noi? te asteptam...), Maria Diana (Gety), Maria Raluca (g ioana), Maria (ioana 77)
si tuturor care-si mai serbeaza azi pe cineva drag.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani tuturor Mariilor si Marianilor!
Eu mai scurtutz zilele astea pe aici ca au venit in oras o prietena cu fiica ei si batem magazinele si vizitam cunostinte comune..

So,doar o rugaminte scurta.Care a fost la mare anul acesta,poate sa-mi scrie si mie o lista cu haine(ce haine de pus in bagaje pt adult si copil) si lista cu ce medicamente pt copil de luat dupa noi.
Am facut eu anul trecut o lista ,da am prapadit-o si nici nu-mi aduc aminte mare lucru din ce am luat cu mine...oricum mai am de cumparat cate ceva si poate ma inspir..de ex cu ce va imbracati la plaja?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacrabaciu spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor de astazi (in frunte cu nepotica mea Maria, iar pe locul doi fetita colegilor mei de liceu, Gabi si Iulian Boicu, pe care o cheama Mara si a implinit 1 anisor ieri).

Ieri, am venit de la Spitalul CFR pana in Cantemir cu Diana (1 an si 1 luna) pe jos; Nu va spun cat a durat drumul dar va spun ca, in fata la Piteria Domneasca fetita mea a aauzit muzica si s-a oprit pe loc si a inceput sa bata din palme si sa danseze; nu am putut s-o mai urnesc de acolo decat in pauza dintre 2 melodii ... ce scumpica a foooost ...

Danuta, insanatosire grabnica dupa operatie ...

Mergi la inceput