Iasule, mandra cetate (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

La multi ani de Sf.Maria!!!!!!!!!!!!!

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

LA MULTI ANI!!! tuturor celor care astazi isi serbeaza onomastica.

kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

La multi ani tuturor care serbeaza azi Sf. Maria!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La multi ani si petrecere frumoasa tuturor celor care poarta numele de Maria, Marin, Marian, etc!!!
O zi frumoasa la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by lullabay
Alexz eu de aici am gasit reteta sper sa nu se considere reclama
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8491

Am pus eu un link de pe acelasi site la subforumul de bucatarie si mi l-au ras de urgenta, fara explicatii ...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

La multi ani celor care se sarbatoresc astazi!

Va pup,
Delia

Delia-Vio
POZE cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

La multi ani, multa sanatate si petrecere frumoasa pentru toata lumea care-si sarbatoreste azi onomastica.

Adriana, am sa iti spun eu cite ceva din ce am luat la mare.
Medicamente pt. Matei: smecta, hydrasec, furazolidon (sint obsedatat tare de diaree!), nurofen, calpol, supozitoare de paracetamol si novocalmin, o crema de galbenele, baneocin pudra, si fier+Vit C, ca facea tratament la vremea aia. Cam atit cred, daca imi mai aduc aminte de ceva revin. A, si neaparat termometrul, o alta obsesie.

Hainute pentru Matei: multe body-uri, maieute, tricouri, pantaloni scurti, pantaloni lungi, pulover si camasa pentru seara, bascuta si sapcuta, sandale. Dar daca te intereseaza bagajul Catalinei s-ar putea sa nu te ajute prea mult ce ti-am spus eu.

Pentru mine si mai putine: 2 perechi de pantaloni scurti, tricouri, un sarafan, o pereche de blugi si o camasa cu mineca lunga.
La plaja mergeam cu sarafanul sau in pantaloni scurti cu tricou sau doar sutienul de la costumul de baie.
La toate astea se adauga prosoapele si cearsafurile, cremele pentru plaja, samponuri si geluri de dus pe categorii de virsta, jucarii eventual.
Dupa cum vezi, am redus cit s-a putu bagajul si tot s-a adunat si nu pot spune ca ne-a lipsit ceva. Ce-i drept am stat 5 zile doar dar a fost ok.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna fetelor!
Sunt o ieseanca plecata de mult din oras si imi este foarte dor...Mai citesc din cand in cand ce scrieti voi si imi mai aduc aminte de orasul meu. Pe unde am stat nu am reusit sa ma simt nicaieri "acasa" si e un sentiment frustrant dar asta este!
Cred ca e o toamna placuta acum in Iasi, nu?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by mess0804

quote:
Originally posted by lullabay
Alexz eu de aici am gasit reteta sper sa nu se considere reclama
http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=8491

Am pus eu un link de pe acelasi site la subforumul de bucatarie si mi l-au ras de urgenta, fara explicatii ...

ti l-au sters ptr ca la acel topic se considera a fi reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ellinia, bine ai venit printre noi. Ai vazut pozele din Iasul de alte data puse la inceputul subiectului?
Carmen, da-mi si mie un pm...
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput