noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 3

carolada spune:
saliu
frumoase pozici mormelvio,unde anume in italia ai fost?
la noi e campionatu mondial de biciclete pt.o saptamana ,asa ca am de munca inca la camping.sper ca si vremea sa ramana frumoasa.
seara buna
www.camping-kasern-salzburg.com

mormelvio spune:
Am fost in RIMINI. Super statiunea. De acolo ne-am plimbat cat am putut prin imprejurimi. Mi-a placut foarte mult insa Republica di SAN MARINO. Superb. Pe un munte se desfasoara toata republica. Jos la poalele muntelui e ITALIA si marea. Este stat in stat. Privelistea din varf de munte era superba. Am mai vazut la intoarcere Padova si foarte putin Venetia ca nu am avut timp de stat.
Pozele cu peisajele vazute de sus sunt din San Marino. Am ramas placut impresionata.
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

dialnyko spune:
Wow, super poze! Poate intr-un viitor apropiat vom ajunge si noi(jo si sortu') sa hoinarim prim lumea larga. Momentan nu se indura sa plece cu copii dupa el, iar eu nu ma indur sa plec fara copii!
Si...sper ca nu m-ati injurat daca ati citit " mi s-a rupt..."!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

carolada spune:
am auzit multe de rimini,tre sa ma duc si eu pe acolo,nu e chiar asa departe de mine .
dialnykostai linistita, doar stim f.bine ce se petrece in ro
o zi de luni frumoasa

dialnyko spune:
Carolada, aici cam ai dreptate! Ce zic eu cam...Ai dreptate! si din pacate cei care trebuie sa ne pazeasca isi pazesc spatele si interesele!
Mergem si noi mai departe, in voia curentului...ce-o mai fi, om vedea noi!
Va pup,si s-aveti o zi....fantastica!
My lady Di & Aly

tnicoleta spune:
Buna fetele
Iata ca mai reusesc si eu sa intru aici.
In primul rand mormelvio Bine ai revenit din concediu. Imi pare tare rau de ce ai patit cu banii, nu e o situatie tocmai placuta. Si ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu.
In alta ordine de idei io sunt un pic intoarsa pe dos. Am fost in we la fetita mea care e la tara si cand am plecat a plans rau de tot. Apoi a inceput sa imi displaca locuitul la gramada de la soacramea, unde suntem cam multi, si cred ca o sa incep sa o iau pe aratura cat de curand.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

carolada spune:
dialnykoeu cred ca noi suntem prea mici ca sa schimbam ceva.oricum e o vorba cica sa nu suferi pt.lucrurile pe care nu le poti schimba sau cam asa ceva.asa ca nu ma mai oftic(asa zic eu)
o zi frumoasa,ca aici ploua iar

dialnyko spune:
Nicoleta, bine ai revenit printre noi! Si incearca sa stai calma! Nu e placuta gramada, dar uneori nu prea ai de ales. Vor veni si vremuri mai bune pentru voi! Musai! Imi pare rau ca piticutza ta ti-a "spus" un ramas bun ...plingacios. Nu e usor sa te desparti de copil, mai ales cind plinge! Cu timpul, insa, se va obisnui cu plecarile voastre, si nu va mai plinge!Desi, Ali a mea are 3 ani si tot o mai apuca miriiala cind plec si o las la mama. Norocul meu, ca ea e mai mare si pot sa discut altfel cu ea. Hai, capul sus! Doar esti sagetatoare! Nu te doboara pe tine o "gramada" sau o lacrima!
My lady Di & Aly

tnicoleta spune:
dialnyko - multumesc pentru sustinere. Pe Bia am pus-o de fapt sa aleaga intrea ai spune cand plec sau sa plec fara sa ii spun. Are 2 ani si ne intelegem binisor. Asa ca acum i-am spus cand plec si de aia a plang.
Oricum mai e putin si va veni acasa pentru ca se incheie sezonul de stat la tara.
Acu mie cam lene sa plec la munca
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

dialnyko spune:
Hi-hi! tie ti-e lene sa te duci la munca iar eu sunt deja plictisita de munca! Abia astept sa plec acasa, chiar daca asta inseamna s-o iau prin vint si , brrrr, frig! Eu nici nu ma gindesc sa plec de la ele fara sa le spun! Cred ca ar face un circ de pomina daca nu ma pupa ele "puuutin" la plecare si daca nu-mi fac cu min adin balcon!
Bia nu incepe cresa? Sau nu o duci, inca?
My lady Di & Aly