noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

la noi a fost o vreme de ti vine sa ti dai palmeatmosfera gri si apasatoare,plus ploaie de aia mocaneasca,acu s a oprit slava domnului.si eu ma inscriu pe lista sagetatoarelor satule de munca.la noi e campionatu mondial de biciclete zilele astea,asa ca asteptam sa dea navala fanii peste noi,mai ales ca circuitu trece chiar prin fata campingului.abia astept ziua de luni sa se linisteasca treburile pe aici.

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

carolada Brr, nici mie nu imi place vremea asta ploioasa. Asa ca iti tin pumnii sa treaca fanii cat mai repede si sa ai timp de odihna.

dialnyko Inca nu o duc la cresa. O sa stea soacramea cu ea. Iar la plecare are momente cand nu plange, acum s-a acumulat si sederea indelungata de la tara, aproape 3 luni. Acum cand am fost la ea primul lucru care m-a intrebat a fost daca merge si ea acasa la "Buchesti".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si eu ma inscriu pe lista celor satule de munca.
noroc ca am putut sa-mi reduc programul de lucru, ca sunt gravida.
iar acum, cum vad vreo gravida pe la serviciu ii spun cum poate sa-si reduca programul de lucru.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

He he fetele, voi sunteti satule de munca iar eu deja sunt satula de stat acasa, degeaba. Incep sa ma cam plictisesc si deja vreau la lucru. Problema este ca nu voi incepe serviciul decat atunci cand va fi gata spatiul, adica biroul cel nou al firmei. Teoretic in 25 ar trebui sa fie gata...dar cu mesterii nostri eu ma indoiesc....asa ca e posibil sa-mi mai prelungesc vacanta inca o perioada...sper ca nu prea lunga...ca deja nu mai am stare.

poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

Mai fetelor, eu m-am saturat de stat la munca Cind am cite ceva de facut e sarbatoare!
In alta ordine de idei, la noi a iesit soarele!Si am un chef de duca...

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Fetele tineti-mi pumnii ca maine merg la Debrecen la clinica Kaaly. Deja am emotii....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

mormelvio Tinem punii sa fie cum iti doresti.

Vorbiti de munca? Uite ca mi-ai dat de lucru si nu am nici un chef sa le fac (niste grafice)

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

mormelvio multa bafta!

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

mormelviotinem pumnii si sa ne spui cum a fost
restu vad ca v am dat microbu cu"n am chef de munca"dar oricum cred ca nu i greu de molipisit,nu?

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Fetelor am venit cu vesti bune deocamdata dar miercuri mergem iar la analize si vom vedea atunci ce va mai fi.
Va pupic
Miha

poze

Mergi la inceput