noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 5
carolada spune:
mormelviolasa ca o sa fie bine,tinem pumnii si pt.miercuri la analize
tnicoletasi ai luat fata la buchesti sau nu?![]()
moniquein a cata luna esti?e primul bb
?
dyalnikounde petreci weekendul?
pupicei
www.camping-kasern-salzburg.com
carolada spune:
sageti rusinica sa va fie,unde umblati?la noi e o vreme super ,cred ca si pe la voi´e tot asa,sunteti la picnic?
www.camping-kasern-salzburg.com
m_monique spune:
carolada sunt in luna a 7-a.
este prima mea sarcina, care pana acum a decurs foarte bine.
si daca totul merge bine bebe va fi sagetator.
27 + cu 
Nunta noastra
mormelvio spune:
Salutare. Si la noi a fost o vreme super desi in Bucuresti ploua cu galeata dupa cate am inteles, de cateva zile...si nu se mai opreste....
Ha ha....tine vremea cu ardelenii....
Sper sa mai tina vremea buna pana miercuri macar pe cand mergem iar la Debrecen....ca nu-mi place in masina pe ploaie....
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
tnicoleta spune:
mormelvio Iti tin pumnii sa fie vremea buna. La fel si pentru control.
monique Sarcina usoara in continuare.
carolada Nu am luat-o pe Bia acasa, abia sambata mergem la ea. Vom avea si activitate agrocola, vom culege via si se va lasa cu
.
Noi am zis sa profitam aseara ca suntem singurei am iesit in oras. Numai ca distractia noastra a inceput intai la politie pt ca ne-a lovit un tip masina in parcare. Am incheiat seara cu vizionarea unui film la cinema, ca numa asta ma mai apucat.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
mormelvio spune:
tnicoleta: ce ghinion aveti mai si voi....nici nu incepe seara ca deja va e stricata...
Carolada: tu ce noutati mai ai??
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by m_monique
carolada sunt in luna a 7-a.
este prima mea sarcina, care pana acum a decurs foarte bine.
si daca totul merge bine bebe va fi sagetator.27 + cu
Nunta noastra
Hmmm....si atunci de ce ai un + dupä varsta burticii?
Stai ca ma prinsei...va fii baietel
gabi66 spune:
Mormelvio...tinem pumnii stransi.
Carolada... tu ai primit premiu pentru ca ai ghicit cum se baga ursuletii in balon, dar cred ca sotul meu trebuie sa primeasca un premiu special pentru ca a bagat ursuletul (de 1o cm) intr-un balon, fara nici un dispozitiv special.
Agerica...bine ai venit, dar ...dupa data nasterii esti geaman sadea.Sau ai gresit data nasterii sau zodia
![]()
dialnyko spune:
Salutare, sagetele! Si bine v-am regasit! La noi a fost net-u picat de joi
, mama lui de net...si de admin!Imi vine sa-i impusc pe toti!
Mormelvio, bafta azi la analize! Si eu ma duc miine la capitala, la control cu fetele si sa continuam vaccinarea de imunizare. Am emotii, desi stiu ca fetele sunt bine.Da, asa am eu mereu emotii cind tre sa merg la doctor. Si ca sa va dati seama ce emotii am...Am fost luni sa donez singe pentru cineva...si, tensiunea mea alut-o razna! In loc sa fie mare, de emotii, era...9,5!!!Am ramas socata!
Weekend-ul mi l-am petrecut foarte...din plin! Am pus conserve de iarna, am fost pe la petreceri de puradei, vro'3 la numar...M-au golit de bani! Da' nu-mi pare rau, ca s-au distrat pe cinste kiderelele!![]()
Pe la voi care mai e treaba? Dar vremea? La noi este asa urit ca ma duce cu gindul la Bacovia si la Plumb-ul lui!
Poate am sa reusec azi sa pun si ceva pozici de la petreceri!
Va pup, si sa aveti o zi buna si calduroasa!![]()
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete