noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 15

mormelvio spune:
Salutare sageti.
Nu am mai intrat cam de multisor pe la voi, dar efectiv ajung acasa rupta de oboseala si nu mai am chef de stat la calculator.
Crisa: Multa bafta si sa va intoarceti cu bine cu totii.
Carolada: ce facusi mama la calculatorul vechi de-l stricasi??? Lasa ca in tot raul e si un bine...acum ai unul nou....
dialnyko: la multi ani si sa aveti parte de tot ce va doriti...pentru toate evenimentele....
m_monique: cum merge sarcina??? mai poti??? eu m-am relaxat cu ideea ca voi infia...am depus dosarul de adoptie si acum asteptam...
Va pup pe toate.
Miha
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

m_monique spune:
mormelvio sarcina merge bine. mai am aproximativ 5 saptamani.
luni merg la eco 3D, iar marti la control.
inca mai merg la serviciu. saptamana viitoare vor fi ultimele zile de serviciu, dar inca nu am stabilit exact care va fi ultima zi. sa vad cum ma simt si cum evolueaza vremea.
cunosc doua cupluri care au infiat copii si sunt foarte fericiti si multumiti. iti doresc mult succes si sa ti se implineasca dorinta cat mai repede. 34 + cu
Nunta noastra

mormelvio spune:
Ma bucur ca esti bine. Cred ca munca de birou faci daca inca mai mergi la lucru...
Asteptai vesti dupa eco si control. Sa ne tii la curent.
Miha
poze
http://community.webshots.com/user/mormelvio

m_monique spune:
da. am munca de birou. de la jumatatea lunii septembrie lucrez 6 ore pe zi. in aceste conditii am putut sa merg pana acum la serviciu.
si la mine 6 ore sunt 6 ore. la 14:30 ma ridic si plec, fara sa ma intereseze ce zice lumea. sa le para bine ca merg la serviciu si nu-i las de caruta. 34 + cu
Nunta noastra

tnicoleta spune:
Buna sagetute, mai pic si eu pe aici.
Mai intai
Crisa - Sanatate, sa va intoarceti cu vesti bune.
Monique - Mai e putin. Sarcina usoara incontinuare. Cum vei naste?
Dialnyko - LA MULTI ANI! pentru toate evenimentele.
Mormelvio - Tin pumnii ca adoptia sa se intample cat mai curand.
Si acum ma plang si eu putin, putin. Soacramea e in spital, a operat-o saptamana trecuta. Eu si sotul ne-am agitat cel mai mult. El pe la spital eu pe acasa cu fimea si treburile casnice. Cu ocazia asta am vazut si cat de nesimtite sunt cumnatele mele. Nici una nu ma ajutat la curatenia prin casa, ba dimpotriva trebuia sa strang la greu dupa ele si mi-au mai lasat si plozii lor pe cap. Si conform zicalei "Tara arde si baba se piaptana" una si-a serbat ziua si alta s-a dus la botez.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

m_monique spune:
Ieri am fost la eco 3D si azi la control. Dupa parerea doctorului voi naste in jur de 6 dec.
In principiu voi naste natural si cu epidurala, ca o "boieroacica" vorba doctorului. Dar mi-a spus sa fiu pregatita psihic ca daca ceva nu va merge imi va face cezariana. 35 + cu
Nunta noastra

tnicoleta spune:
monique - Tin pumnii de pe acum sa nu fie probleme la nastere. Pana pe 6 dec mai e putin. Sarcina usoara incontinuare.
A iesit soacramea din spital si ieri am stat acasa. Nu mi-a facut Bia probleme cat m-a putut enerva nepotul de 13 ani. De n-a chirait-o pana am zis piua si pentru ca i-am zis sa-i dea jucariile Biei inapoi i le-a stricat.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Crisa-77 spune:
Noi ne-am intors fericiti.Suntem mai bine,lui Andrei i-a scazut tensiunea pulmonara asa ca putem face si kineto si se mai amana operatia nr 2.Intr-un cuvant:Bucurie mare!!! pt voi.
M-monique sa dea D-zeu sa nasti usor un bb sanatos.
Tnicoleta sa fii putin mai rea cu rudele binevoitoare(copii sau maturi).Nu-i lasa sa te calce,calca-i tu!
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)