noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 14

Crisa-77 spune:
Dyalniko,sanatosi sa fim ca belelele curg!!! pt voi si pt
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

carolada spune:
buna sageti
vad ca toata lumea e stresata de munca,asa ca nu va mai zic si eu de ale mele,slava d-lui am trecut niste hopuri.mi a murit si calc.,asa ca acu butonez la unu nou si am intrat sa va salut.
pupicei
www.camping-kasern-salzburg.com

dialnyko spune:
Intru si io sa va salut in fuga si-o tai repede acasa ca miine tre sa duc tortu la gradi! grasa mea face si ea 3 ani! De vreo 2 luni ma tot intreaba cind vine ziua ei!
V-am pupat...miine sper sa am mai mult timp liber!
Life is short...and before you know it your feeling old!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete
Filme noi

dialnyko spune:
Multumesc, Monique! Azi avem multe evenimente de sarbatorit: Alexa face 3 ani...Diana e Gabriela
...eu si sortu facem 10 ani de cind ne-am cunoscut
... S-o tinem tot intr-o betie, si alta nu!
My lady Di & Aly
Filme noi

Crisa-77 spune:
LA MULTI,MULTI ANI FERICITI,PT TOATE EVENIMENTELE,DIALNYKO!!!
LA MULTI ANI FERICITI SI SA TRAITI CU NUMELE MIHAILI SI MIHAELE,GABRIELI SI GABRIELE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

m_monique spune:
dialnyko la multi ani pentru toate aniversarile tale! asta da zi fericita! 34 + cu
Nunta noastra

dialnyko spune:
Multumesc, fetelor! Sunteti niste dragute! Acum asteptam ziua de simbata sa putem sarbatorii in voie!
Care mai e viata voastra? Vad ca nu prea aveti timp liber...Chiar asa s-au ingramadit treburile pe capul vostru?? Nu ca eu as avea prea mult timp liber, dar cind ma apuca dra...imi fac
O zi superba va doresc!
My lady Di & Aly
Filme noi

m_monique spune:
dialnyko eu saptamana viitoare intru in concediu de odihna (inca nu m-am hotarat din care zi) si voi fi mai activa. 34 + cu
Nunta noastra

Crisa-77 spune:
Maine noapte plecam la Tg.Mures.Am mari emotii si sunt intr-o stare jalnica.Nu stiu de ce sunt asa c....oasa..Acum suntem in pregatiri. Sper sa ne intoarcem cu bine si cu vesti bune.
Va pupacim.
POVESTEA NOASTRA