noi sagetatoarele (2)
Raspunsuri - Pagina 13

m_monique spune:
crisa daca ai tai socrii asa comenteaza oare ai mei ce or zice? sotul meu merge de cateva ori pe sapatamana la parintii lui sa manance, chiar daca are mancare acasa.
la inceput m-am suparat. dar acum nu-mi mai pasa. daca nu pot sa-l intarc, atunci nu ma mai stresez cu gatitul.
soacra mea nu prea spune ce gandeste. in schimb socrul tot da cu bata in balta. 33 + cu
Nunta noastra

tnicoleta spune:
Si acum incep sa imi iau la seful. Nu de alta dar tocmai ce mi-a dat un pogon de poze cu care trebuie sa fac vreo 6 pagini. Mai am de scos corecturi, de pozitionat reclame, mai trebuie sa vina inca 2 materiale de paginat si un supliment de 32 de pg.
Si asta nu e tot. Nevasta sefului ca si-a luat talpasita pe la ora 13 ca are copilul bonvan. Si al meu e bolnav si dimineata plagea ca vrea sa mearga afara ca n-am avut cand sa o scot saptama asta. Oare dece nu m-am maritat si eu cu un sef?. Sunt luata peste picior de trepadusii
care fac machetele clientilor, citat: "..... Ca sa vedeti cat are deschide-ti-l va rog cu photo shop-ul." E nu pe bune ca s-a gasit cina sa ma invete sa lucrez dupe 12 ani de DTP
. Asa ca am facut o captura de ecran cu info image si i-am servit-o pe email si in cc si sefilor.
si.... hai ca ma duc sa lucrez ca m-am plans destul.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

dialnyko spune:
mai, si daca ieri eram suparata de-mi venea sa-mi bat socrii, azi sunt intr-o dispozitie SUPER. Fetele mele sunt in culmea fericirii ca a nins cu...ploua!!!
Life is short...and before you know it your feeling old!
My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete

Crisa-77 spune:
Eiiiiiiiii,mai fetelor,eu nu ma mai stresez de mult timp de ce zic socrii.Iar daca ma supar le spun vreo 2 de nu se vad.Eu ma gandesc la puiutul meu ca el conteaza acum cel mai mult.Iar pe socrii ii trimit la origini de urgenta;si ei stiu ca nu sunt dusa de multe ori la biserica ,asa ca nu prea au curajul sa spuna prea mult,mai ales ca nu contribuie cu nimic(nici macar cu prezenta) la cresterea unicului lor nepot(puiutul meu).Asa ca...eu ii ignor total.Pacat ca sotul meu sufera.Dar n-am ce-i face.E familia lui...,sa se descurce.
pt voi.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

tnicoleta spune:
Mi-am inceput ziua in forta. La 3 dimineata pt ca tusea Bia de s-a si speriat, eu si mai si de n-am mai putut sa dorm. Apoi m-am sorami ca am puiu bolnav da nu am cand sa-l duc la doctor. I-am zis sefului si a ridicat din umeri. Asa ca incep sa impart
.
In primul rand sefului
In al doilea rand clientului "amabil" de ieri seara care dupa ce a atasat macheta buna ma fecea neprofesionista
iar dupa ce ne-am
pe email neoficial am lamurit si probema.
Si mai inca un client ca mi-a trimis "un amarat de jpg.". Pe asta l-am iertat.
Asa ca in starea ] in care ma aflu ma duc sa iau un extraveral, pentru ca presimt ca o sa dau foc firmei.
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

dialnyko spune:
Nicoleta, stai calma! E vineri, incepe we, serviciul se duce dracu pina luni... Eu imi fac probleme ca dobitocii de la Termica s-au apucat sa schimbe coloanele acum, cind a venit iarna si caldura in apartamente sufletu'! Apa calda, nu, caldura, nu! Ma gindesc cu groaza la cit de umflata va veni factura de energie!
De 3 zile ne incalzim cu caloriferul electric si cu aerul conditionat! Problema mare e ca trebuie sa le fac baie si... Dar o rezolv eu si p-asta!
We placut tuturor, si mai treceti pe la noi!
My lady Di & Aly

Crisa-77 spune:
Nicoleta,calmeaza-te draga.Vine we si ne distram.Oare???
pt voi si la bb-i.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

tnicoleta spune:
A zis cineva ceva de we? O fi pentru uni din firma de la mine (nu ma refer la voi). In special pentru cei de la vanzari carora putin le pasa daca au venit sau nu machetele. Asa ca va trebui sa vin si in we la servici.
PS. Va rog sa ma iertati dar nu am cui ma plange.

Crisa-77 spune:
Suntem aici sa "plangi"pe umarul nostru cat vrei.Nu trebuie sa te scuzi. pt voi.
POVESTEA NOASTRA

dialnyko spune:
mai fetelor, ce e doliul asta pe la noi??? Multa munca, multa munca si renumerare... io ma jelesc ca ma gasira astia cu discopatie lombara...fetili vor sa ma calareasca toata ziua... noroc ca le expediez repede!
Azi mi se rupse si tocu la cizme si ramasei intr-un picior...asa, ca sa fie de luni! Si tot mai am putere sa rinjesc, ca de ris... Ma gindesc ce cheltuieli ma asteapta(ca tre' sa-i iau de incaltat si la capra aia mare...), basca rata a doua la faculte, ca daca n-am facut-o toata cind era moca... Numai de ris nu-mi mai vine! N-a, ca am inceput si io sa ma jelesc!
Sa nu ma puneti la zid!!! Inca n-am dat ochii cu sortu, sa ma pling lui!
Hai, sa-veti o saptamina excelenta, ca doar asta ne dorim in fiecare luni!
Pupici si la bebelasii vostrii, si fara muci!
My lady Di & Aly