noi sagetatoarele (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Salutare. Fetele nu mai ziceti nimic?
Eu deja sunt terminata. Cu una bucata soacra operata care a inceput sa nu mai stea locului ca s-a plictisit. Imi incep ziua facand curatenie in casa ca sa nu aibe motiv de ridicat din pat. Una bucata cupil care urla dupa maine cand plec la servici (de ca s-a invatat sa o iau cu mine la munca).

Si... printesa mea www.dropshots.com/day.php?userid=65623&cdate=20061106&ctime=114502" target="_blank">cel mai tanar angajat

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Sa va spun ce am facut de sunt acasa si nu la seminar.La prima pauza am primit telefon de acasa ca Andrei are febra :? Eu il lasasem sanatos.Asa ca am zburat de la seminar inapoi acasa,chiar daca imi pare tare rau ca nu am ramas.Copilul are nevoie de mine in clipele acestea.L-am gasit ca o carpa.Statea in pat fff trist.Ii dadusera antifebrile,si nu scadea.Ii dadusera si tratamentul prescris de medic(l-am convins pe sot sa se duca la dr -el vroia sa ma astepte pe mine.N-am dormit toata noaptea:am stat si l-am pandit sa nu scap febra de sub control.Dimineata din nou 38.8 :( Sper sa-i mai treaca daca-i dau tratamentul prescris.Cam asta e.Imi pare tare rau ca nu am ramas la seminar.
Nu mai pot scrie ca tipa.Revin.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

Mergi la inceput

Crisa - Sanatate multa lui Andrei. Pentru febra supozitoare cu novocalmin, daca are voie.

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

fetelor azi am intrat in zodia noastra!

36 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Tnicoleta,supozitoarele sunt fumate...
Ce naiba,ii dadeam cate 2 odata ca sa-si faca efectul.
Asta e.Asa suntem noi,mai dificili.Dar ne vom face bine,trebuie.
pt voi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=137704ec8fb38b578d82f6&skin_id=o&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet si poze
POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Nici o miscare,nimic,nimic??

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Buna dimineata!

La multi ani pt. toate sarbatoritele zilei de azi, ca vad ca suntem multe.

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dialnyko spune:

La multi ani! M_MONIQUE!
La multi ani, ANN MARIE!
La multi ani , mie!...
Sa fim fericite si iubite de sotii nostrii, de copii....si de cine mai vrem noi!

Life is short...and before you know it your feeling old!

My lady Di & Aly
www.dropshots.com/dialnyko" target="_blank">Filmulete
Filme noi

Mergi la inceput

dialnyko

37 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Sarbatoritelor.
Sa fiti iubite si rasfatate.

Am avut un we infernal. Mai intai m-a enervat cumnatamea care sambata mi-a lasat copii pe cap ca ea are cumparaturi de facut. Si desi ii spusesem ca vreau sa o scot pe Bia afara ca n-a iesit toata saptamana, a plecat la ora 11 si s-a intors abia la 19.00 .
Iar ieri a fost sotul la peste si a venit acasa de a umplut chiuveta de la bucatarie cu el si mi-a luat 5 ore sa il curat.

Mergi la inceput