Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, tu chiar vrei sa nasti maine?? Ai grija de tine

Magda, pe Flavia o mai cheama si Ramona Da in cladirea noua e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clauditzo,numele de familie il vreau!!!

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Multumesc Ioana de urare!!!
Gabi acusica nasti si te pui la smotru??????
Va pupam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mai dar virgoanta mai e Flavia, foarte bine !

Alinus voi ce mai ziceti ?

Gabi ....fara cuvinte .

Am fost la Teba si pt copiii vostri mai maricei era lucruri frumosa de toamna si destul de multe.La sectiunea 0-24 luni cam batea vantul printre tricourile rupte si destramate.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Magda, pe Flavia o cheama Redac.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, eu nu prea am timp sa intru si mai ales ca nu pot sta pe decat in picioare.
Ii simt lipsa DC-ului.
M-a sunat si pe mine Flavia, e bine, Bogdan e bine si el, maine urca sus sa il vada si sa il alapteze. A zis ca seamana tot cu Sorin, din cate a vazut ea in poza care i-a facut-o mama ei cu telefonul.

Adelina e foarte cumintica ziua,doarme si mananca numai, dar noaptea pana la 3 cam are colici. Cand doarme ea ziua incer sa dorm si sa ma odihnesc si eu.Sa vedem cum o fi noaptea asta.

Incer sa va mai scriu si maine.

Gabi si Ioana, ma gandesc la voi si ma rog sa treceti cu bine si voi peste nastere.

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ai vorbit cu dr., ramane totusi pe luni sau maine sa-ti faca cezariana?

Ai grija la curatenie, nu te stresa prea tare!

Fetelor, eu am o stare tare nasoala, mor de ciuda ca nu pot face nimic, nu pot sa stau pe scaun,ma deranjeaza foarte tare un fir(mai am 3), probabil asta trebuie sa cada curand.
Dragos, e tare retras cand vine de la gradinita, nu prea vorbeste cu mine, se uita doar la desene. Probabil e o perioada in care se acomodeaza cu surioara, e foarte incantat de ea, o pupa mult, dar nu-mi place reactia lui fata de mine, cu Calin altfel se comporta, sper sa trecem peste perioada asta mai repede.Il simt eu ca nu e ceva in regula cu el.

Ioana, sper sa nu nasti cat e Ovi plecat, sa mai aiba bb rabdare un pic.

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Alina, nu nasc astazi(numai daca ma apuca). Am vorbit aseara cu dr. si a zis ca luni dupa masa... sau martiOricum sunt linistita ca pot sa il sun la orice ora, in caz ca am ceva dureri. Mi-a zis ca in weekend nu are asa echipa buna la anestezie, dar cheama el nu stiu pe cine.
Alina, ai incercat sa stai pe un colac? Sper sa treaca Dragos cat mai repede de perioada asta. E normal sa reactioneze asa, pentru ca acum te imparte cu surioara, nu?
Magda, ai fost la Flavia?
As vrea si eu sa merg, dar nu stiu cand. Se mai inscrie cineva?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Gabi, si eu as vreau sa merg la Flavia dar cand?? EU nu cred ca va iesi mai repede de luni si deci putem merge sambata sau duminica. CUm vreti si voi!

Alina, hai nu te necaji din cauza lu Dragos, zic si eu ca si Gabi ca e normal sa aiba reactia asta.

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Am vorbit acum cu Flavia, inca nu l-a vazut pe Bogdan. A vrut sa mearga dimineata la alaptat, dar au apucat-o ametelile.
Clau, si ea a zis ca nu crede ca o lasa vineri acasa, asa ca putem merge in weekend.
Clau, de ce-i schiop barbatu-tau? L-am vazut ieri pe strada.

Gabi 39

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput