Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Schiop?? Nici n-am observat Mai probabil...are o unghie care-l doare tare rau, e coapta . el ar vrea sa mearga sa i-o scoata dar nu pe viu si sigur altfel nu-i face pentru ca nu cred sa se prinda anesteziaDe ceva vreme umbla mai mult incaltat in tenisi sau adidasi ca altfel nu poate.

Atunci mergem in week-end la Flavia??

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ceau fetelor!

Eu nu ma inscriu la vizita la Flavia ca sunt singura acasa....si oricum si dc as putea veni ma gandesc ca poate n-are chef Flavia de vizitatori....eu cel putin asa am fost...

Clau se poate scoate unghia cu probleme(e incarnata banuiesc) si cu anestezie locala...si fara durere(prea mare sau defel). Nu am mai auzit pana acum sa se faca operatii pe viu(si asta e operatie de mica chirurgie).Brrrrrrr!

Alinush va tin pumnii sa nu dureze mult colicii....si sa iti treaca si tie durerile!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, deci sa intelegem ca tu nu ne vei vrea in vizita? e bine de stiut!
Flavia ne asteapta cu mare drag, ne-a spus inca de duminica cand am fost la Alina! Eu m-am bucurat de toate vizitele, mai aveam cu cine schimba o vorba! Acum nu toate suntem la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Gabi nu am fost la Flavia,maine vreau sa merg ca am treaba si cu asistenta sefa de la ATI de la Matern si impusc 2 iepuri odata,ca eu tot in criza de timp sunt.Sambata si duminica lucrez asa ca nu am cum sa merg la ea.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Clau mai mult ca sigur ca nu o sa vreau vizite(dupa nasterea lui Alesio am avut vizitatori si tare rau a fost....+ ca aveam depresia post-partum....)....daca ma razgandesc va anunt.
Oricum va rog sa-i transmiteti la Flavia multi pupici si de la mine...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Clau, s eu am avut unghie incarnata dupa ce am nascut la cateva luni.. si m-am operat. Se dau cateva injectii in deget, cred ca vreo 3 inpunsaturi mi-a facut, si mi-aa umflat degetul. Eu am ramas foarte traumatizata, mai ales cand am vazut vazut ca nici nu-i taie foarfecele la dr. Dupa, am luat luat un algocalmin doar trebui sa iau antibiotic, dar nu am vrut pentru ca alaptam.
cat despre vizite... pe mine nu m-au deranjat deloc, asa cum zici si tu Clau, dimpotriva m-am bucurat . Cel mai tare m-au deranjat in spital vanzatorii ambulanti de tot felul de hainute si burtiere, care toti erau niste jegosi. Si intrau in salon cand iti era lumea mai draga, eram cu tzatele pe afara, sau mai stiu eu ce faceam. Al doilea lucu care m-a deranjat, mamele grijulii care vin sa stea peste noapre cu fetele lor care au nascut cu cezariana. Eu cu bun simt, nu am vrut sa stea nimeni cu mine, ca doar acolo sunt asistentele sa te ajute. Si nu avea ca sa imi faca oricum pentru ca am avut sonda in prima noapte , iar cana la gura puteam sa mi-o duc si singura. Am mai fost cu doua fete in salon l care toata ziua au stat mamele desi nascusera cu o zi inaintea, dar peste noapte a ramas una, care a dormit bustean toata noaptea, taman langa mine si mi-a tras niste sforaituri in urechi de m- tinut treaza toata noaptea. Astea sunt chestiile care ma deranjeaza pe mine.
Daca tot asa flux de vanzatori ambulanti o sa fie, sunt hotarata sa fac reclamatie.
De vizitatori ma bucur, mai ales de prieteni!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, la ce medic ai fost cu unghia? ca eu sincer nu stiu unde sa ma duc cu Clau...el zicea sa mergem la urgenta, dar mi-e ca cine stie ce ii fac acolo
Oricum pana dupa ce ne mutam nici nu vrea sa auda, pentru ca vom avea de lucru si de umblat si nu stim daca va putea umbla. Si nici liber nu ne putem lua
Asa deci, de prieteni te bucuri. No bun, atunci putem veni, nu??

Ioana, no bine no, daca vei avea chef de vizite sa ne spui!

Mergi la inceput

Clau eu zic sa nu mai stea al tau sot cu unghia asa ca numai mai rau e!O sa poata umbla si dupa ce-l opereaza....insa in slapi!

Fetelor eu nu vreau sa va jignesc, si nu vreau sa va suparati pe mine!
Pur si simplu stiu cum a fost dupa ce l-am nascut pe Alesio: au venit o trupa de prieteni(colegi de-ai lui ovi si de-ai mei de la clinica), apoi cumnata-mea cu sotul+fetele...pentru mine a insemnat ffff multa oboseala.
Eu ma chinuiam cu alaptatul, am facut si depresia post-partum de plangeam intr-una fara sa ma pot opri...iar vizitele au fost cireasa de pe tort!Erau toti prieteni, dar degeaba!Ca eu aveam nevoie de liniste...
Acum nu am de unde sti ce va fi si cum ma voi simti dupa nastere....asa ca dc voi fi in stare de vizite o sa va zic...(dc o sa mai vreti si voi).

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

[size=2]no ziua buna !

si eu sunt pentru vizita la Flavia , dar parca mi-ar place duminica .Asa cum am mers si la Alina.Sambata cred ca mergem la un gratar....

Alinus cred ca e tare nasol sentimentul pe care-l incerci cu Dragos.Deocamdata nu stie nici el ce presupune sa aibe o surioara .

Eu sunt singurica , smotrui si ascult muzica la maxim .[/size=2]

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Ioana, eu una nu ma supar! Fiecare le stie pe ale lui! E bine ca ne-ai spus, macar asa stim sa nu te sacaim
Si eu am avut depresia port-partum dar plangeam si mi-era greu doar cand ramaneam singura, dar au avut grija prietenii sa nu ma lasa la greu Eu poate sunt altfel, chiar imi face bine sa-mi simt prietenii aproape!

Clau e asa cu unghia de aproape un an, dar n-a vrut sa mearga si doar n-am sa-l duc cu forta...n-a vrut nu pentru ca nu l-ar fi durut dar n-are timp

Mergi la inceput