Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 11

pufymic spune:
Clau pentru intelegere.Eu uite ca am fost exact opusul: vroiam sa fiu singura si lasata in pace de toata lumea(exceptie Ovi)....
De un an e asa unghia?(adica incarnata)Wow!
Dar aveti grija ca infectia aia nu sta in loc....Doamne fereste sa ajunga la os....
Asa ca nu te mai lasa de capul lui si mergeti sa-l vada un chirurg!
Pupici!
Ioana(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

gabitzica spune:
Noa Clau... in momentu asta am un lapsus cum o cheama pe dr. ce m-a operat. Sunt doi medici la cirurgie plastica, la judetean sot -sotie. Ea m-a operat. El e seful de sectie. poate ne ajuta magda, daca nu-mi vine mie intre timp
Nico, ce muzica asculti?
Si io am smotruit o tura azi, cel mai epuizanrt a fost frecatul canapelelor. Acum incep tura de dupa masa , ca mai am bucataria si baile.
Ioana, daca se intampla sa fim in spital in acelas timp, io pot sa vin sa iti vad goanga? Sau nici pe mine nu ma primesti
Gabi39+
www.stoc-studio.ro/tudor

gabitzica spune:
Clau, m-am luminat intre timp... stiam ca e ceva cu B, ei bine e Bajzat.
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic spune:
Gabi pe tine te primesc(sau te caut) daca s-o nimeri sa fim colege de suferinta ca e altceva....de vizitatorii din afara vorbeam....
Pupici!
Ioana(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Am intrat si eu sa citesc ce mai faceti si sa va scriu un pic.
Adelina a fost super cuminte azi noapte, a dormit pana la 4,25, atunci s-a trezit sa manance. Ziua nu plange deloc, doar mananca si doarme, bine ar fi sa o tinem tot asa, dar dupa experienta cu Dragos sunt tare pesimista in sensul acesta, ar fi prea frumos sa am copil "cuminte".
Fetelor, sa stiti ca mie mi-a facut mare placere sa ma vizitati, sa nu credeti ca ati fost cumva "povara" pe capul meu, chiar m-am bucurat, mi-ar fi placut sa stam mai mult de vorba.
Dupa ce l-am nascut pe Dragos si eu am avut unghie incarnata la degetele mari de la ambele picioare. La mine a venit acasa un asistent de la chirurgie si m-a rezolvat cu anestezie bineinteles.
Sper sa nu fac si acum.
Alina cu Adelina & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

DianaR spune:
Ioana, te inteleg perfect. Mai ales la prima nastere nu mi-au trebuit vizitatori, imi era greu cu alaptatul, eram deprimata, ma enerva ca oricat ma spalam in 5 minute eram iara transpirata si plina de lapte...
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) &
Timeea (18.05.2006)

pufymic spune:
Neata fetelor!
La multi ani MARIILOR!!!!
Gabi cum esti?????
Diana pentru intelegere!
Alinush iti tin pumnii sa te inseli si Adelina sa fie o beblina cuminte foc!
Clau l-ai convins pe al tau sot sa mergeti la dr?
Pupici!
Ioana(38+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Claudelu spune:
La multi ani, Mariilor!
Ioana, nu am vorbit c el pentru ca oricum acum nu e momentul potrivit, ca doar nu poate merge la servici in slapi si plus de asta avem multe lucruri de rezolvat iar el nu poate umbla peste tot in slapi
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

gabitzica spune:
Ioana, eu sunt zombie...nu pot sa dorm nici noaptea, cand ar trebui si nici ziua, cand as putea. Ne uitam la ceva serial pe DVD, care ne-a cam prins , si vizionam intre 2 si 4 episoade pe seara(cam pana la 1-2).
Tot tusesc, am nasul infundat,stranut mult si evident am si muci atunci nici nu mai stiu cu ce sa ma tratez.
La multi ani Mariilor!
Noi azi avem 5 ani de casnicie, si se pare ca nu sarbatorim la sufertas
Gabi 39+
www.stoc-studio.ro/tudor

Claudelu spune:
Gabi, LA MULTI ANI! Iubire si intelegere!
La noi e super mare agitatie Deschid netu si pac se deschide usa, intra unu altu
Dimineata la 8 si 3 minute a venit in cantina fumatorilor directorul general sa ne arate ceasu si sa ne invite frumos catre birouri
E prima oara in aproape 4 ani cnad face asa ceva
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam