Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Mariilor!

Gabi, La multi ani fericiti de-aici inainte alaturi de puiutii vostri!

Ce mai stiti de Flavia?

Ioana, bine ar fi sa fie asa, sa fie cumintica Adelina.

Azi noapte s-a trezit la 4,35 ca ii era foame saracuta, nu mancase de la 11,30.
La baita ii super incantata, in general e cumintica, plange doar cand i foame si cand are kk.
Incep si eu sa ma misc mai bine, dar nu mi-au cazut firele inca si nici nu pot sta in fund.
Azi suntem singure acasa, eu cu Adelina, Calin a plecat la Oradea dupa soacra-mea la spital si pe Dragos l-a lasat la mami si cand se intoarce il ia, nu stiu daca rezistam si cu el toata ziua acasa ca nu avea cine sa-l duca si sa-l aduca de la gradinita.

Diana, Timeea a avut colici, doarme noaptea?

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi LA MULTI ANI !!!!! Sa fiti fericiti impreuna toata viata alaturi de copii vostri si sa va iubiti mult, mult!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

La multi ani ! Mariilor si " La multi ani !" Fabiana , asta asa ca sa impusc 2 iepuri deodata .

Gabi ,aniversare fericita !

Maine mergem la gratar asa ca nu am sa intru.Ramane pe duminica la 4 sa mergem la Flavia ?

Alinus nu ai incercat cu Sabsimplex ?

Ioana cum mai stai cu contractiile :burta+spate ?

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

No hai sa vedeti ce mi-a trecut prin cap....

Voi mamici suuuuuuuuuuper harnice de baieti , voi astea cu muraturi, prajituri,gemuri si compoturi pe langa smotru si curatenii generale nesfarsite si eroine care se descurca singure cu 2 copii (sau cu 1 deocamdata ) SPER ca atunci cand se insoara flacarii nu o sa aveti pretentii si de la nurori sa faca la fel ca si voi .Ca io ma simt sau cel putin sa accepati sa le ajute mamicile fetelor ! saaaaau aveti de gand sa-i invatati pe baieti sa va ajute ? no ce ziceti ?

Printre altele Gabi ieri am ascultat Yanni

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, am cumparat Bonissan pentru colici, dar vad ca nu mai are, i-am dat doar de doua ori, voi cumpara si Sabsimplex sa fiu pregatita in caz ca incepem iar.

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi multa sanatate si sa-ti treaca raceala pana vine bb!(am vrut sa-ti zic mai devreme...dar am uitat)!

Alinush nu ai incercat cu Debridat?Am inteles ca e fff bun. Eu la Alesio i-am dat si Bonnisan si SabSimplex....dar tot a avut colici....

Nico esti mortala!Te ingrozesti ca noi mamicile de baieti suntem asa "bagate-n priza"?....pai o sa ne invatam si nurorile sa fie la fel

Ati mai vb vreuna dintre voi cu Flavia????

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetelor, va multumesc tare mult pentru urari
Nu am mai vorbit cu Flavia de ieri. Nu cred ca a iesit din spital, pentru ca a zis ca ne anunta daca o externeaza azi.
Nico, esti totala! Vreti sa va spun ce am facut astazi, pe langa smotru in bai? Am dat cu lavabila pe balcon
Si sa stiti ca azi mi-am propus sa imi fac bagajul, dar nu am reusit.Poate miine.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Bine ai venit pe lume Bogdan! Sa cresti mare si sa fii sanatos!
Flavia, refacere rapida!
Si eu sunt de acord sa mergem duminica la Flavia.
Gabi, eu eram convinsa ca ai nascut si tu deja.Multa sanatate si ai grija de tine.Multi ani fericiti alaturi de cei dragi! Ti-a spus Cipri ca am vorbit luni la telefon?
Ioana, poate totusi nasti odata cu Gabi...
La multi ani Mariilor!
Merg sa-mi culc copiii.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Alina, Timeea nu prea a avut colici. I-am dat Sab o perioada pana a inceput sa verse de la el si am renuntat, mai ales ca nu prea am avut probleme cu colicile. Prima luna a fost horor cu dormitul noaptea, dormea ziua si noaptea n-avea chef de somn... Apoi a fost o perioada cand se trezea de 1-2 ori si acum iara se scoala de 3-4 ori...

Cristina te-am vazut astazi. Eram cu Vladut si Timeea dormea asa ca n-am putut nici sa te strig nici sa fug dupa tine. Te-ai uitat la noi dar cred ca-ti batea soarele in ochi...

Maine e marea gratareala, v-a zis Nico...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

quote:
Originally posted by DianaR
[
Cristina te-am vazut astazi. Eram cu Vladut si Timeea dormea asa ca n-am putut nici sa te strig nici sa fug dupa tine. Te-ai uitat la noi dar cred ca-ti batea soarele in ochi...

Maine e marea gratareala, v-a zis Nico...

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Diana, eu nu te-am vazut. Probabil pe la ora 14 ca am plecat in oras.Am fost la Teba.
Unde faceti miine gratare?
Tu stai in blocul al treilea? Au si fetele o colega de grupa care sta acolo.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput