Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina, mi-a zis Cipri ca ati vorbit la telefon
Diana, va gratariti impreuna cu Nico? Ce fain!
Tudor, iar are muci, febra nu a facut, sper sa nici nu faca. Si suntem dupa 3 saptamni de imunogrip
Deci ramane pe duminica la 4, sa mergem la Flavia? Am retinut ca veniti Clau, Nico si Cristina.
Alina, ce cumintita e Adelina! Sa nu se deoache A plecat fina ta?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ioana pai de aste mi-era teama !!!!

Gabi ai ramas tu in locul Flaviei ?la activitati gospodaresti ...

Alinus nu e prea devreme pt debridat cum zicea Ioana ???la noi singurul care a functionat era Sabsimplex .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Nico, tot am vrut sa te intreb... de unde vine titulatura "mey...mo asi"?!
La Tudor Debridatul nu a avut efect, doar sab simplexu.
Nico, sa stii ca mi-am propus sa fac si o placinta cu branza azi, dar nu am reusit. Sper ca miine. Asa ca nu sunt chiar monumet de harnicie.
Ma distreaza mamicile de la subiectul de mamici care au trecut de temen si fac tot felul de chestii, poate le vine si lor sa nasca. Ce m-a distrat cel mai tare a fost o reteta de coktail, care cica il recomanda mosele pentru declansarea nasterii. Se fierbe lapte(sau suc de portocale) cu scorrtisoara si cuisoare si se mai pune ulei de ricin si vodca sau cognac

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi multa sanatate si lui Tudor!Dar ce-i cu voi de sunteti raciti tocmai acum?Offf!
Da ...si eu m-am distrat copios citind "retetele" pentru declansarea nasterii!Sunt shoade rau!

Nico !Ti-e frica zici?
Si eu vroiam sa te intreb de titulatura!

Cristina se poate sa nasc de-odata cu Gabi....important e sa nu se intample pana duminica dimineata(ca atunci vine Ovi acasa)....si mi-e asa frica ca tot am dureri si contractii(neregulate)....!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Probabil ca alcel coktailul are 2 scopuri :in loc de clisma si anestezia neuronul

Cat despre titulatura, Melania imi spune cand o incurc cu ceva la bucatarie , adica stau in picioarele ei si-mi fac de lucru exact unde are ea treaba :"mo asi " adica ma lasi dar e vizibil iritata. Imi dau seama de asta ca de obicei imi spune :"du-te "

No atat pt seara asta , ma duc sa ma imbaiez

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Nico cred ca ai dreptate in legat. cu cocktailul!
Faina replica lui Mel!

Alinutza13 vroiam sa te intreb: ce ii luati lui Fabi de ziua ei(adica ce i-ati luat)....ca peste o luna e si a lui goanga mea si-s in pana de idei....da' rau de tot!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, mersi pentru sfaturi cu siropurile de colici, deocamdata vad ca nu mai are.
Pot spune ca e cumintica, dar mi frica sa ma laud!!!
Mie mi-au aparut ceva bubite pe picioare,si ma gandesc cu groaza ca exact asa am patit dupa ce l-am nascut pe Dragos, am facut o alergie pe maini si pe picioare si am taraganat-o o luna ca nu am luat nici un medicament deoarece alaptam si in cele din urma mi-a dat dr. Stoica (dermatolog) Aerius si mi-a trecut plus un regim foarte strict. Partea nasoala e ca ma si mananca, mi-am pus unguent de galbenele doar. Nu stiu ce sa fac, daca e tot asa pana luni trebuie sa merg la medic.

Gabi,a plecat fina mea azi, maine vine mami pana duminica si ma aprovizioneaza cu mancare si apoi ne descuracam noi, la bucatareala e mai nasol acum.

Diana, bine ca nu ati avut probleme cu colicile.
Distractie placuta maine la gratare!

Ioana, la Dragos am incercat de toate pentru colici si Debridat, dar cel mai bine i-a facut Gripe Water, cred ca difera de fiecare copil.

No, merg la culcare ca ai mei copiii dorm, Calin se uita la ceva film. Eu as mai sta pe aici, dar e nasol in picioare. Nu mi prea somn ca ziua dorm destul de mult cand doarme si Adelina.

Alina cu Adelina & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

LA MULTI ANI FABIANA!!!!

Gabi n-ai nascut?....eu deja incep sa innebunesc!Ma suna toata lumea sa ma intrebe daca e totul bine(in spatele intrebarii e de fapt verificarea dc am nascut ori ba...)....
Ieri i-am zis la cumnatu-meu si la frate-meu sa ma lase in pace ca-i sun eu dc e ceva....sper sa nu fie....pana maine....

Nico, Diana distractie placuta la gratar azi!

Alinush sa dea Domnul sa fie tot asa cumintica si fara colici Adelina ta!E adevarat ca depinde de fiecare copil la ce medicament reactioneaza....cel mai bine e cand nu e nevoie de nici unul...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, nu am nascut inca! N-am nici un simptom. Ma simt chiar bine. Daca ar fi dupa ea cred ca ar mai sta o saptamana macar in burtica. Si ma mai tine si medicul in suspans. Duminica seara il sun si atunci stabilim exact.
Am vorbit cu Flavia, e bine, doar ca e obosita. A zis ca in prima noapte cu copilul, nu a dormit deloc. Se invatase cu biberonul si nu vroia sa suga. A zis ca pe la 4.30 a iesit pe coridor cu copilul in brate urland, nu era nici o asitenta. A auzit-o pana la urma asistenta care dormea undeva in capatul holului si a venit sa-i dea supliment. A zis ca a baut 50 ml, dupa care a dormit linisit. A zis ca are lapte destul, copilul suge bine la san, dar seara ii mai da 20 ml supliment.
Fabiana, la multi ani! Sa cresti mare si la anul sa ai si tu un fratior sau o surioara

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ai noroc ca te simti bine...macar te poti odihni acum inainte de nastere...
Ce fain ca are laptic destul Flavia! Mie mi-e groaza de ragade...!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput