Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alinutza, eu urmez, daca nu mi-o ia Ioana inainte!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

FELICITARI FLAVIA!SA VA TRAIASCA BOGDAN SI SA FITI SANATOSI TOTI 3!!!!

Gabi ne luam la intrecere?Tu cum te simti?Ca pe mine ma cam doare burta si spatele...

Am sunat la Laser si mi-au zis de acolo ca abia din 15 pleaca Popa in concediu....noa nu stiu ce sa mai cred....
Mai fetelor eu sunt disperata ca nasc in week-end-ul asta cand Ovi e la Predeal! Asa ca ma rog sa vina bb mai repede....sau sa astepte pana duminica noaptea....offff!

Pupici!

Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, eu am momente cand de abia umblu... cu picioarele apropiate ca am impresia ca o scap...si ma inteapa cateodata de imi vine sa ma urc pe pereti. Azi am fost in oras si am umblat cam mult pe jos. La un moment dat am simitit ca ma apasa foarte tare. Stii care e cea mai mare temere a mea? Ca o sa nasc si nu o sa imi dau seama. Patesc si io ca aia ce o fost cu tine in salon Alina, ce o nascut in pat
Alina, am fost la dr. B azi dupa CM si am vazut acolo poza cu Adelina la loc de cinste.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi io-s la polul opus cu mersul...umblu cracanata ca ma dor oasele dc apropii picioarele... Suntem de toata coma!
Hai ca poate nasti joi si scapi...

Alinush tot am vrut sa-ti zic si am uitat: bine ati revenit acasa!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Gabi si Ioana,va doresc nastere usoara si niste bb-ei frumosi,sanatosi si cuminti.
Noi ne pregatim de ziua Fabianei,nici nu-mi dau seama cum au trecut 2 ani.Acusica o dam si noi la gradi.Abia astept ca sunt sigura ca o sa-i placa.Ii place f mult printre copilasi.Na bine fetele.
Va pupam!!!

Mergi la inceput

Ati mai vorbit cu Flavia, fetelor????

Alinutza spor la pregatiri...si eu iti zic de pe acum "la multi ani" pentru Fabi....ca sa nu uit!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Bine ai venit pe lume Bogdanel!!!
Fetelor sunt tura 2 la servici,la ce salon e Flavia sa merg inainte de a merge la lucru la ea,maine.

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Magda, acum am vorbit cu Flavia si deocamdata e in salonul 1 la etajul 1!

Flavia e bine, deja de ieri a avut vanturi, s-a ridicat din pat. A zis ca n-are dureri insuportabile. A inceput deja sa manance, ceea ce e bine Pe Bogdan inca nu l-a vazut, probabil ca il vor aduce mai tarziu, abia astepta draguta de ea! L-a vazut doar in poze si cica e brunet, de fapt cu par negru si plangacios
Mi-a mai zis ca oricum ajungea la cezariana pentru ca avea placenta imbatranita si inca ceva.
Cel mai important e faptul ca sunt bine!

Mergi la inceput

fetelor nu am nascut inca...
Nu am timp sa va scriu pre mult. Aseara am terminat cu santiereul, am facut curatenie in mare , dar acum dimineata am vazut ca toata casa e plina de praf fin de gletAsa ca azi am zi de smotru, cat reusesc pana la ora 14, ca am programare la coafor, ce nu reusesc fac dupa masa.
Va pup!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Clauditzo in cladirea in care a fost Alina?De fapt cum o cheama pe Flavia sa stiu dupa cine intreb .

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput