Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Azi am fost sa imi scoata firele si nu am putut face sa nu trec si pe la Ioana, avand in vedere ca am trecut pe langa salonul ei.
Ioana e bine, a zis ca a fost la alaptat la ora 12, micutul suge bine dar inca nu prea are ce ca Ioana nu mancase nimic inca. A mai zis ca s-a ridicat ieri dimineata la 7 din pat si ca-i este tare dor de Alesio.
Eu am un nodul la sanul drept cat o aluna si mi-e asa frica sa nu fac mastita. Cred ca e ceva canal infundat, nu ma doare inca, dar sunt foarte stresata. Eu zic ca e din cauza ca am purtat sutien tot timpul.Nu stiu ce sa fac ca nu vreau sa renunt la alaptat pentru nimic in lume.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Ioana.
Fa dus cu apa cat poti de calda si mulge-te, eu am patit asa dupa ce l-am nascut pe Dragos, eram in spital si o asistenta mi-a zis sa stau la dus cu apa fierbinte si apoi sa ma mulg mult.

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Fetelor, am sunat-o pe Ioana. Dupa voce pare sa se simta bine, era bucuroasa ca deja vine laptele si bb s-a saturat acum la ultima masa. Acum se pregatea ca o muta la etajul 2 si poate il duce si pe bb in salon, daca nu azi atunci maine. Zicea ca vrea sa mearga cat mai repede acasa ca nu mai poate de dorul lui Alesio. Duminica seara cand a plecat la Matern a plans foarte mult dupa ea (si ea dupa el) si pana a venit Ovi acasa la 1 nu a adormit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Felicitari Ioana!!!
Sa va traiasca Nicolas alaturi de Alesio,sa creasca impreuna mari,cuminti,sanantosi si fericiti!!!Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ceau fetelor, nu-mi vine sa cred pe ce pagina v-am gasit

Ioana bine ca sunteti bine .

Noi suntem bine , relativ, Mel nu a facut decat 1 zi jumate diareee si se pare ca i-a trecut cu Biotics si cu mancare de regim ( de fapt cam fara mancare ca nu a avut pofta sa manance).I-am dat ceai atat cat a reusit sa bea si intr-o dimineata a vomitat dar a fost o singura data.Nu i-am mai dat lapte dar mi-a tot cerut . Azi dimineata dupa ca a strigat dupa mine la bucatarie " iei late " -vreau lapte si eu i-am adus ceai , a baut ceva din el si mi-a zis "atu late mami"- alt lapte mami asa ca a fost musai sa-i dau lapte.

Acum in schimb cred ca am eu ceva deranjamente stomacale....cred ca am luat amndoua ceva de pe undeva...

Flavia nasol cu nedormitul noaptea , sa tina cat mai putin.Eu am incercat sa o culc foarte tarziu, asta pe la 11 baia si apoi somnul in patutul ei.Ce am rezolvat cu asta a fost ca nu se trezea asa de devreme si sa nu mai adoarma la loc.

Alina ma bucur ca macar cu Adelina poti sa dormi si sa-ti mai faci ceva treaba.

Gabi si eu iti recomand ca si Alina , dus fierbinte pe san, maseaza-l ca si cum l-ai mulge cu mana ( cat esti la dus ) si apoi incearca si cu pompa.Succes!

Cristina spor la treaba !

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Salutare fetelor!
Cam liniste pe aici!

Nico, ma bucur ca Mela e mai bine. Sanatate si tie!
Si noi pe la 10,30-11 facem baia ca sa doarma mai bine si mai mult, sa nu se trezeasca.

Gabi si Flavia, fiindca sunteti proaspete mamici va intreb pe voi (dar poate sa-mi raspunda si celelalte fete), voi le puneti caciulita in cap la bb? Eu ii pun doar noaptea ca mi se pare ca-i mai rece in casa. Cineva s-a mirat ca o tin pe Adelina fara caciulita, dar eu tot asa il tineam si pe Dragos (atunci era mai cald).Cu ce crema ii faceti pe fundulet? Eu o fac pe Adelina cu Bepanthen, dar nu la fiecare schimbare.

Aseara am primit carucior de la finii nostri. Ei m-au intrebat ce sa-mi cumpere cadou, ce as avea nevoie, au vrut sa-mi cumpere patut si noi il cumparasem deja, asa ca le-am zis ca am nevoie de carucior.
Nu stiu daca v-am zis ca eu toate lucrurile de la Dragos le-am dat, asa ca acum mi-am cumparat si am mai primit de la o prietena care are fetita de 1 an si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, multumim pt vesti. Tudor ce mai face?Dar Ioana?
Nico, bine ca Mel e mai bine. Sanatate si tie.
Alinush, chiar ai scos-o pe Adelina afara? Acu daca ai carucior puteti iesi mai simple afara. Eu le-am dat caciulita fetelor, doar dupa baie.
Clau, esti pe prima pagina in Adevarul de azi.Felicitari!
Flavia, o sa fie tot mai bine cu dormitul noaptea.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, eu nu ii dau caciulita Ioanei decat dupa baie si i-o las pana se trezeste. Nici pe Tudor nu l-am tinut cu caciula decat pana a venit dr. B sa il vada si i-a dat-o ea jos. A zis ca daca sunt peste 18 grade in casa nu are nevoie de caciula. Si era noiembrie! L*-am tinut toata iarna fara caciula si nu a racit niciodata.
Azi am scapat si noi de buricel. A fost tare gros cordonul ombilical.
Nico, ma bucur ca mela se simte mai bine.
Claudia, imi pare rau de Anamaria. Si Tudor tuseste de aproape doua saptamani. Ioana se pare ca nu a luat nimic de la el . Sper sa nici nu ia. A invatat saracutul sa puna mana la gura cand tuseste. E tare scump. La nopate doarme acasa, sper sa nu mai fac noapte alba din nou!
Flavia, voi ce mai faceti? Iesit la plimbare?
Alina , tu ai mai fost cu Adelina afara?
Eu azi am tinut-o pe Ioana 15 minute pe balcon.

Poze

Mergi la inceput

Gabi, bine ca a cazut buricul. Si noua 3-a zi dupa ce am venit din spital a cazut. Dupa ce ia cazut cateva zile tot a curs sange, cate putin si o curatam cu apa oxigenata, acum e vindecat complet, o mai tamponez cu alcool cam o data pe zi.
Nu am mai iesit afara ca e timpul asta nasol si nici nu am avut carucior. Am iesit si noi in balcon. Dupa masa vom iesi ca mergem la niste prieteni ca au un eveniment in familie si ne-au invitat.
Cum esti cu sanul?

Cristina, mersi de raspuns!

Clau, nu ne zici nimic, la ce etaj ati primit apartamentul, ne tii in suspans?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, eu i-am dat caciulita in cap, dar foarte subtire. Nu mi-a zis nimeni nimic, dar cred ca e obisnuinta din spital, unde dr mi-a spus sa-i dau.
Alina si eu il dadeam cu Bepanten, apoi am trecut la Baneocin pudra, dar imediat ce am venit acasa mi-a facut niste pungulite de puroi pe putza (mostenire din spital se pare) si dr de fam mi-a recomandat o crema preparata in farmacie, o farm din Aradul nou, foarte buna. I-au trecut pungulitele in 2 zile. Asa ca ramanem pe asta.

Gabi, sper sa nu ai noapte alba. Da, am iesit la plimbare in fiecare zi. Chiar acum 10 minute am venit. Azi am iesit cel mai mult, vreo 30-40 de minute. Mi-a prins si mie bine, ca tare zapacita ma simt daca nu ies din casa. Cum a fost la scos de fire? Ioana a nascut cu dr meu pana la urma?

Azi noapte a dormit record, de la 12 la 7 fara 15 minute nu s-a trezit . M-am tot trezit eu ca mi se parea ca ceva nu e in regula de nu se trezeste. Dimineata deja ma gandeam sa ma mulg ca ma durea deja sanul cum nu mancase, dar s-a trezit cu mare pofta de mancare.
Daca ar dormi in fiecare noapte macar pe jumate ca azi noapte ar fi bine.

Nico, ma bucur ca Mel e mai bine, imi pare rau insa ca o iei si tu pe urmele ei.

Magda, daca ne citesti te rog sa-mi dai nr tau de tel pe PM, ca am o rugaminte la tine. E matusa mea in spital la tine pe etaj, 512, dar la dr Boros - neurologie, parca, si ma intereseaza ceva.

Clau, in ziar, chiar asa si nu spui nimic?????? Hai nu ne mai tine pe jar? Ca te lasam sa sarbatoresti dupa .

Alinutza, ce mai face Fabiana?

Monica, ai disparut deja de la noi? Sau ai mult de lucru?

Claudia, voi ce mai faceti?

Copilului meu ii place sa doarma pe o perina mai mare. Cred ca simte mai cald la burtica si de aia. Si are momente cand doarme cu ochii intredeschisi.

pozici

Mergi la inceput