Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 29

alinamoro spune:
Flavia, wow ce bine doarme Bogdan!
Iesiti cu caruciorul afara?
Iti trimit eu numarul de mobil a lui Magda, poate ea nu intra azi.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

flavia ramona spune:
Mersi Alina.
Da, iesim cu caruciorul afara. Azi am fost cu buni. E mai greu cand sunt singura ca e greu caruciorul, dar am noroc ca stau la et 1 si il duc pe roti pe scari. E nasol, dar nu vreau sa ridic inca greutati, in afara de Bogdan .
Sa folositi cu placere caruciorul primit. E mai fain asa, cand esti intrebat ce vrei, decat sa ti se cumpere prostii sau ce ai deja.pozici

claudia_maria spune:
Buna fetelor
Alinush eu o tineam pe Ana-Maria cu caciulita in cap in casa desi era cald,asa mi se parea ca e mai bine,parca imi era frica sa o tin in caputul gol,era caciulita subtire,dar cred ca nu are nimic daca o obisnuiesti si asa.
Gabi sper ca t-ia trecut nodul de la san si eu am avut o data ca m-am speriat dar am facut asa cum au zis si fetele dus cu apa fierbinte si m-am masat si a fost ok,sper sa dormiti bine la noapte daca vine Tudor acasa.
Flavia ati iesit deja la plimbare,fain de voi eu am avut niste fixuri,bine a fost si februarie,dar eu nu am iesit cu ea din casa pina la botez,ziua deschideam larg geamul si o tineam imbracata mai gros asa cite putin la geam.Ce bine ca a dormit Bogdanel mai bine,asa te mai odihnesti si tu.
De Ioana ce mai stiti?
Nico,ma bucur ca se simte mai bine Mel,chiar nu a facut niciodata diaree pina acuma,ce bine noi avem deja la activ 3 viroze intestinale,de fapt stiti voi ca am povestit,dar eu cred ca Ana-Maria le facea de la locul de joaca de la noi din fata blocului,cum aici e bariera mai stau copii din aia murdari adica cersetori la bariera si se mai dau si ei pe hinte ca mie si greata uneori cind ai vad,dar ce sa fac ca se mai duce si ea la hinta,asta e.
Maine ma duc sa ai fac testele sa vad la ce e alergica,am fost cu ea la dr de familie si a zis ca nu are nici rosu in gat ,nici nu se aude nimic la plamani dar ea inca mai tuseste si ma dispera cind o aud.
In rest ce sa va spun ,sunt tare necajita ,azi dimineata m-au sunat de la servici sa trec pe acolo si am fost azi,se pare ca trebuie sa ma duc la servici,nu stiu sa vad daca mai pot sa aman macar pina la 1 Noiembrie ca nu stiu ce o sa fac cu Ana-Maria,cred ca o sa vina mama mea sa stea cu ea pina la urma,mai vedem.
Noi de maine plecam la Beliu si stam vreo saptamana ca vrem sa ne renovam bucataria si nu stau cu ea aici in praf,plus ca nu o sa mai am nici aragaz,asa ca ramane bietul Paul sa se ocupe de tot.
No ce m-am lungit cu vorba,poate mai resusesc sa intru si maine daca mai am timp ca mergem sa cumparam gresie,faianta si alte cele.Claudia_Maria si bubulina Ana-Maria
Poze

alinutza13 spune:
Flavia,multumesc de intrebare,Fabiana de cateva zile bune nu mananca nimik doar ...."apte","apte" cere toate ziua.I-am facut examenul copro si din prima a iesit negativ dar mai trebuie sa-i fac de doua ori ca sa fiu sigura.I-am cumparat Multisanostol pt pofta de mancare ..sper sa-si faca efectul.O sa va pun cateva poze de la ziua ei.Ma bucur ca sunteti toate mamicile proaspete bine,sanatoase alaturi de bb-eii vostrii.
Va pupam!!!

Claudelu spune:
Repede repede ca mor de somn. N-am mai intra ptr ca am foarte mult de lucru la servici, iar dupa masa sunt ba cu Raul ba la sora mea.
Am tras asa...bloc 4, apart 6, etaj 1 Am avut mana super buna, mai ales ca vecina de viz a viz e o prietena din copilarie
Gata ma duc, dar nu inainte de a va ruga sa va hotarati la o zi cand mergem la Gabi!
PS: Alina, eu nu l-am tinut pe Raul cu caciulita decat dupa baita! Nu o invata infofolita
PS2: da mai de azi sunt vedeta, am aparut pe prima pagina a Adevarului
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

alinamoro spune:
Acum e ora mea de forum, nu va speriati!
Fetelor, mersi de raspunsuri, vad ca parerile sunt si PRO si CONTRA caciulita.
Clau, ce fain ca e la etajul 1!
Claudia, succes la renovari!
Alinutza, asteptam pozele de la ziua lui Fabi.
Gabi, maine merge dr.B sa va vada, m-am intalnit acuma seara cu ea.
No, merg si eu la culcare, noapte buna va doresc!

flavia ramona spune:
Clau, super, et. 1. Waw!!!!!!!! Inca o data felicitari!
Alinutza, asteptam poze.
Noi am dormit binisor azi noapte, adica de la 12:30 pana la 06:00, dar dupa nu a mai dormit nicicum, am noroc ca nu plange, doar se mai maraie si am mai atipit ceva, dar putin.
Acum a papat, dar putin, si vad ca doarme. Mai vedem cat doarme.
Diana, voi ce mai faceti? Cum se impaca Vladut cu Timea? Dar tu cu amandoi?
Fetelor voi in ceaiul de chimen puneti zahar, ca eu nu pun, da nu-i place, ma chinui sa-i dau cate 5 ml.pozici

gabitzica spune:
Eu am avut noapte semi-alba, dar nu din cauza lui Tudor care a dormit bustean pana dimineata, ci a Ioanei, care a fost tare mascacita, a fcacut caca dupa fiecare supt si nu suporta sa stea asa( eu o schimb inainte de supt, asa ca am schimbat-o de vreo 4 ori azi-noapte.
Flavia, si Ioana are o bubita cu puroi langa putza e asa ca un cos, i-am pus baneocin. Azi am vazut ca i-au mai aparut mai mici.
La scos de fire a fost nasol, ca m-a si strans de cicatice, plus ca zona dreapta sub operatie e tare amorita si ma ustura. Am avut is o vanataie acolo, ma intreb ce mi-or fi facut. Cred ca mi-a atins ceva nerv, ca ma doare mai tere acolo decat operatia.
Mai am inca doua probleme de care nu vi-am zis. 1. Ma doare foarte tare uretra de la sonda ce am avut-o si fac pishu in toate directiile. 2. de vineri am o criza hemoroidala nasoala, care s-a amplificat ieri din cauza ca sunt foarte constipata. Azi noapte am avut frisoane din cauza durerii.
Nodulul de la san e tot asa, nici nu creste, nici nu scade.
In alta ordine de idei...cu atatea bube pe cap, sunt si nervii praf...plang din orice.
Clau, felicitari pentru mana norocoasa!
Claudia, spor la renovat!
Poze

alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Flavia, eu la Dragos i-am dat ceai de chimen amestecat cu baby calm si nu ii puneam zahar deloc, Adelina nu vrea ceai. Daca vrei totusi sa-i pui sa-l lasi zaharul sa fiarba cu apa, 1 lingurita la 100 ml apa.
Gabi, mie mi-a zis dr.Tripa (de copii) cand m-am externat ca daca ii apare Adelinei ceva bubite cu cap alb (chiar asa s-a exprimat) sa o fac cu Betadine solutie, asa cum a zis Flavia, sunt "mostenire" din spital. La Adelina i-au aparut 3 bubite dupa ureche si am facut-o cu Betadine si vad ca nu mai are nimic, nici nu s-au mai facut in alta parte.
Pentru hemoroizi eu am folosit Proctolog supozitoare inca din spital si vad ca nu am probleme. Acestea se pot lua si daca alaptezi.
Vanataia aia eu ma gandesc ca e un hematom si doare, am avut si eu unul la firele de la epiziotomie si ma faceam cu unguent cu heparina, ma durea groaznic si cand ma atingeam.
Poate ai facut o infectie urinara de la sonda, se intampla frecvent.
Nu te mai stresa ca se rezolva ele toate.
S-a trezit Adelina, revin mai tarziu.

alinutza13 spune:
Fetele am pus niste poze cu Fabi la album,dar din pacate nu sunt chiar asa faine pozele ca nu prea s-au facut in momentele cele mai faine.....va pupam!!!