Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Felicitari IoanaBine ai venit pe lume Nicolas! Sa va traiasca bb si sa va bucurati de el! Refacere cat mai rapida iti doresc!
Acum despre noi...Sambata noaptea a fost aproape alba pentru mine, nu atat din cauza Ioanei, cat a lui Tudor. L-am culcat seara eu ca nu a vrut cu tati si am plecat de langa el dupa ce a adormit. I-am zis lui Cipri sa doarma cu el, in cazul in care se trezeste sa nu se simta singur. Pe la 3.30 se trezeste si il impinge pe Cipri din pat, ca el vrea sa vina mama. Am stat cu el pana la 5, abia atunci a adormit. Era stresat , un pic daca ma miscam sa nu plec de langa el. Cu surioara nu are treaba, toata ziua o pupa si o mangaie, dar mama daca se poate sa fie tot timpul la dispozitia lui.
Ioana e relativ cuminte, manaca putin si des. Nu imi goleste nici macar un san la o masa. manca cel mult la doua ore jumate, dar si la o ora. Primele doua nopti a mancat si a dormit, dar azi noapte de la 12 la 2 a fost agitata.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Felicitari Ioana!
Bine ai venit pe lume, Nicolas Mihai

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, felicitari! Bine ai venit pe lume Nicolas!
Iti doresc refacere rapida si te asteptam cu vesti bune!

Nu am mai primit nici un mesaj de la Ioana, i-am scris aseara ca dupa ce primesc mesaj de la ea o voi suna. Poate sun dupa masa ca nu vreau sa o deranjez.

Gabi, exact asa si Dragos, cu surioara nu are nimic, ii place de ea, o pupa, dar eu sa fiu atenta la el tot timpul si sa vorbesc doar cu el. De cateva zile si-a mai revenit, vei vedea ca si Tudor "uita" peste putin timp.
Si Adelina suge putin si mai des, uneori ii dau la 1 ora, altadata la 3 ore, inca nu avem un program fix.

Flavia, la Dragos i-am dat ceai ca se calma foarte bine cand avea colici si bea cam 50 ml pe zi.Ii amestecam ceai de chimen cu baby calm. Sa nu bei prea multe lichide acum ca peste cateva zile nu vor mai fi sanii asa plini, asa eram si eu in primele zile, schimbam nu stiu cate tricouri ca toate erau lapte si sutien nu suportam ca ma dureau sanii foarte tare.

Claudia, multa sanatate lui Ana Maria! Daca nu e racita oare nu e alergica tusea? Eu stiu din experienta cu Dragos.
Ati fost la dr.?

Cristina, cum stati cu casa?
Fetele sunt incantate ca au inceput gradinita?

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Bine ai venit pe lumeNICOLAS MIHAI,felictari Ioana sa va creasca bb mare si sanatos.

Alinush si eu m-am gandit ca poate e o tuse alergica ,am zis ca ma duc cu ea la Geanta sa imi faca niste teste sa vedem la ce e alergica,as vrea sa merg zilele astea ca tare necajita sunt cind o aud cum tuseste saracuta de ea.Tu ai facut teste de alergie lui Dragos?

Flavia stiu cum se inrosesc si se gheia o pauzasc ca Ana-Maria urla de durere si ne lovea cu manutele peste fata asa mica cum era,Paul era tot nervos zicea ca nu e posibil ca pina in zilele noastre sa nu se gaseasca leac pentru colici,am ajuns sa pling si eu cu ea ca nu mai puteam cind o vedeam saracuta,dar pe ea o apuca numai seara inainte de culcare,ca asa sa invatat ea sa doarma numai in brate

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Claudia, i-am facut testele de alergie la Dragos si au iesit ca e alergic la praf si pene, pene nu am iar de praf nu am cum sa-l feresc. Cu el nu am mai avut probleme de la 2 ani, am facut atunci un tratament timp de 3 luni si am fost si la mare. Dr. Geanta ia prescris Aerius dimineata si Ketof seara, cate o lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Felicitari Ioana si Ovi !

Bine ai venit pe lume Nicolas Mihai !!!

Mel are diaree pt prima data in viata ei , tot imi spune ca o "doaie buta" si are " buba".V-am pus poze cu tabla in albumul 14.06.2006 -ultimele 5 pozitii sunt noi.

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Ioana, Ovi felicitari!
Bine ai venit pe lume Nicolas Mihai!
Claudia, Nico, sanatate puiutilor!
Fetele au fost si azi la gradi si a fost bine. Acu trebuie sa le duc si la balet. Stiti cumva cum e pe la Clubul copiilor(?)?
Alinush, azi au venit zugraviii. Acu trebuie sa cautam gresie, faianta, parchet... Ca sa nu mai zic ca nu am rezolvat nici problema usilor. Le-am vazut pe ale tale si sunt faine.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Nico, multa sanatate Melaniei, saracuta!
Fain tablita, am avut si noi, dar era mai mica.

Cristina, cred ca acum e mai greu la finisaje. Succes!

Nu ati vorbit niciuna cu Ioana la telefon? Eu am vrut sa o sun azi, dar m-am gandit sa nu o deranjez, asa ca o voi suna maine sa vad cum se simte. I-am trimis doar un sms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Cristina spor la finisaje.

Nico, ce ii dai pt diaree? Ai vorbit cu Drutau?

Claudia, trebuie sa fie de la ceva tusea. Si trebuie sa vezi cum sta cu imunitatea ca vad ca tare des e bolnavioara in ultimul timp.

Clau, tu ce mai faci? Raul cum e?

Noi am avut o noapte relativ usoara, speram macar asa sa ne obisnuim. Azi as cam vrea sa fac curatenie daca vie mami la mine, ca nu ma lasa nimeni sa fac nimic macar cateva saptamani au spus, din cauza operatiei, dar pe mine ma manca talpile.

De Ioana si Nicolas vad ca nu stie nimeni nimic, sper sa fie bine amandoi.

pozici

Mergi la inceput

Salutare mamicilor!
Ce vreme urata e afara!

Am dormit bine si noi, de 2 ori s-a trezit Adelina sa pape.
O mai doare burtica, foarte greu face kk, atata se screme saracuta.
Merg si eu sa iau micul dejun (la amiaza!) si apoi fac ceva de mancare.

O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput