Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am terminat si eu cu ordinea, baita la copii, eu dush si m-am pus sa ma relaxez putin pe aici, de somn nu mi-e somn ca am dormit pana la 11 iar azi dimineata, sunt tare fresh acum.

Va pup pe toate si va doresc duminica placuta!

Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vad ca e tare liniste pe aici....

Nico nu v-am zis ce cadou primeste Alesio de la bb mic? Am vrut sa va zic dar inseamna ca am uitat....
E un calut-balansoar din ala din plastic mai tzapan ca a avut unul din lemn si s-a dezmembrat tot....

Mai fetelor nu stiu ce sa zic....eu de azi-noapte am dureri tot mai crunte, insotite de contractii, tot neregulate(in medie 3-4-5 pe ora), dar efectiv mi se taie respiratia la fiecare contractie....
Nu am scurgeri, doar contractiile astea groaznice....
Eu zic ca se cam apropie si la noi momentul....Va anunt daca e ceva!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Ioana, nu trec durerile astea nici daca iei No-spa? De azi noapte nu s-au mai oprit, ameliorat?
Sa ne anunti daca mergi la spital.

Mergi la inceput

Mai ce liniste pe aici, vorbesc de una singura!

Ioana, ce faci? Am citit la "mamici de sept.-oct." ca ai contractii la 10 minute. Oare facem galerie in noaptea asta?
Sa ne spui daca mergi la spital, tinem pumnii si ne rugam pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Gabi, bine ati venit acasa!Pupici la toti.
Ioana, facem galerie?
Clau, felicitari inca o data!
Alinush, ce cumintica e printesa!Sa fie tot asa.
Flavia, las ca trec si colicii...
Sunt de acord sa mergem intr-o zi la Gabi.
Fetele au fost vineri la gradi.Acu sunt la maica-mea.
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Fetelor, am primit mesaj de la Ioana la 21,20, dar abia acum l-am vazut ca ii faceam baie la Adelina atunci si nu am auzit telefonul, mi-a scris asa:"Imediat intru in sala.Vine bb!"

Ioana, ne rugam pentru tine, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Buna dimineata fetelor

Gabi,bine ati venit acasa.Cum mai e Ioana,sa acomodat acasa,Tudor ce mai zice,am vazut ca prima reactie a fost de bine.

Ioana,cum sunteti a venit bb ca acuma am reusit si eu sa intru si am vazut mesajul lui Alinus.Banuiesc ca deja ai nascut,asteptam vesti de la voi.

Fetelor care aflati sa ne dati si noua repede de veste.

Flavia,cum mai stati cu colicii,pupici lui Bogdan sa ai treaca repede,la noi au tinut vreo 4 luni si nu au trecut cu nimic ,orice i-am dat.
Clau,feleictari inca o data pentru casa sa va bucurati si sa aveti parte sanatosi de ea.

Eu sunt tare necajita,Ana-Maria de o saptamana tuseste din nou,nu e racita,doar tuseste de o saptamana ai dau Stodal si eu nu observ nici o ameliorarenu mai stiu ce sa fac cu ea.

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Oare a venit bb???????? Abia astept vesti.

Alina, eu am inceput de ieri cu ceai de chimen. Chiar vroiam sa va intreb daca sa-i dau, ca dr de fam a zis sa-i dau. Nu prea bea, cred ca vreo 5 ml, mai mult nu, dar deja nu mai stiu ce sa fac. Ma doare sufletul cand il vad cat se chinuie, tot se face rosu si se strange ghemotoc. Am mare noroc ca nu plange, doar se maraie, dar eu tot nu pot sa dorm cand il aud asa.

Azi noapte mi-a dormit de la 9 pana la 5:20 de mi se parea ca e ceva in neregula ca nu s-a trezit. M-am odihnit si eu ceva, dar a trebuit sa ma trezesc de 2 ori sa ma mulg ca am prea mult lapte si ma dor sanii. Toate bluzele mi le patez de vreo 2 zile.
Acum a papat si sta in patut cu ochii deschisi. Sper sa adoarma.

Alina si eu zic ca seamana cu Sorin .

Gabi ma bucur ca sunteti bine acasa.

Claudia, Nico, eu sper din suflet sa nu ne tina asa mult colicii astia, dar cine poate sti.

Clau, sa ne anunti cand va fi momentul mare al primirii cheii apartamentului vostru.

Ma duc sa pap cat sta el cuminte.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Acum am gasit la "Mamici de sept-oct" urmatorul mesaj:
"Pufymic a nascut un baietel de 3,200kg,prin cezariana,duminica 17 septembrie,ora 22,30,Nicolas Mihai;sunt bine si Ioana si BB".

Felicitari din toata inima mamicii si taticului. Sa creasca mare si voinic si sa va aduca toata fericirea din lume.
Bine ai venit pe lume Nicolas Mihai

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Felicitari Ioana! Bine ai venit pe lume Nicolas Mihai!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput