Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 25

gabitzica spune:
Am ajuns acasa! Am intrat doar sa va salut si sa va spun ca suntem bine! Reactia lui Tudor a fost super, o sa va povestesc miine, ca acum nu pot sta mult la calculator. Nu am apucat sa citesc ce ati scris1
Va astept cu drag, daca vreti sa ne vizitati, numai sa imi spuneti cand.
Noapte buna!
www.stoc-studio.ro/tudor

Claudelu spune:
Gabi bine ai revenit! Abia asteptam sa ne povestesti reactia lu Tudor
Alina, superba superba e pitipoanta de Adelina
Ioana, ce matinal e Alesio. In fiecare dimineata e la fel?? Raul al meu doarme de le rupe. El al max 22.00 e in pat, dimineata se trezeste pe 9-9.30 si la amiaza imi doarme si 4 ore.
Tu cum te mai simti?
Nico, vreau sa vad tabla
Fetelor gata si cu ANL. Azi s-au afisat listele definitive. Suntem pe poz 10, deci avem casa Asteptam sa fim chemati la primarie pentru inmanrea cheilor si semnarea actelor si ne apucam de treaba. URAAAAAA
Inca ceva, fie-va mila de mine, haideti sa nu mergem duminica la Gabi...pleaseeeeee. Haideti sa mergem in timpu saptamanii, pleaseee!!!!!
Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

alinamoro spune:
Gabi si Ioana, bine ati venit acasa!
Asteptam maine sa ne povestesti mai multe Gabi.
Clau, felicitari inca o data pentru casuta voastra! Mai ramane sa o aranjati si sa va mutati. Wow, va vine sa credeti?
Eu stiu cum eram noi, parca nu realizam ca e adevarat.
Fetelor, nici eu nu pot duminica ca avem musafiri de la Tinca, vin de dimineata si stau pana seara. Sper sa gasim o zi saptamana viitoare, la mine e mai nasol un pic ca se tot anunta musafiri si nu stiu exact cand pot, dar vedem noi, mai vorbim.
Merg sa calc, poate trec pe aici mai tarziu.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

pufymic spune:
Neata fetelor!
Gabi bine ai revenit acasa!Abia astept sa ne povestesti reactia lui Tudor....ca sa stiu si eu la ce ma pot astepta....
Clau felicitari inca o data pentru casa!Sa fie intr-un ceas bun!Si sa va simtiti bine in ea!Ma bucur ffff mult pentru voi!
Ma intrebai de Alesio dc tot timpul e asa matinal...pai cam e...de cand s-a nascut!
Tot timpul am avut probleme cu somnul....ca prefera sa manance decat sa doarma....
Seara il culc la 22:00 si dimineata la 7-8 de regula e sus!
La amiaza abia doarme 2 ore....de fapt cand sunt 2 sunt fericita.....1:30 de regula....
Asa ca prea putin doarme....dar n-am ce-i face!Asa e el!
Alinush ce harnicuta esti!Si ce activa!Zici ca nici n-ai bebe mic in casa! Adelina cea cuminte...si sa ramana tot asa!
Eu tot la fel ma simt: adica cu dureri, contractii, arsuri....si astept....
Pupici!
Ioana(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

flavia ramona spune:
Ce fain e tine Alina ca doarme bebelina. Noi am avut iar noapte alba, de pe la 11 nu a mai dormit pana la 5, tot cu burtica. Am inceput sa-i dau de ieri Bonnisan, dar inca nu se vede un rezultat. Am si Debridat, dar am zis sa incerc prima data cu ceva mai usor. Dimineata a adormit numai la mine in brate, cu burtica pe pieptul meu si l-am pus lanaga mine apoi. Asa m-am trezit pe la 8 fara ceva, nici nu stiu cum am dormit asa. Acum doarme de la 08:35. Din pacate eu nu mai pot sa dorm acum. Poate reusesc mai tarziu.
Nico si eu ma obor dupa bijuterii si gablonturi, dar am evitat sa mai iau ceva in ultima vreme, ca altfel faceam prapad banii.
O sa fac ceva poze de acasa cu noi, cand o sa fiu mai odihnita, nu asa zombie ca acum .
Gabi, bine ati ajuns acasa. Sa ai parte de un copil cuminte.
Ioana, te asteptam cu vesti.
Am pus vreo 4-5 poze din spital si acasa, doar cu Bogdan, daca vreti sa le vedeti.pozici

gabitzica spune:
In sfarsit am reusit sa ma odihnesc si eu dupa atatea zile! Ioana se trezeste cam la doua ore jumate , dar are si perioade cand nu doarme vreo doua ore si atunci trebuie sa o pun la san mai des.
Ieri abia la 16 am plecat de la spital, desi au fost gata toate actele la 14, a trebuit sa il astept pe dr. sa ma vada. Am ajuns acasa cu vreo 5 minute inaintea lui Tudor care venit cu bunicii de la gradi. A intrat pe usa, m-a pupat si m-a strans in brate, dar isi cauta cu privirea surioara, nu a stat la povesti cu mine. Cand a vazut-o( era in scoica inca)a facut ochii mari si a inceput sa o mangaie. Dupa cateva momente vine la mine si ma intreaba "ii goala burtica!", si pune manuta pe burtica la mine. Mai tarziu a urmat potopul de pupici, pa manute si pe capsor. L-am trimis la bunici aseara pentru ca eram rupta de obosita si Cipri a venit tarziu de la birou, nu ne puteam ocupa nici unul de el. Dar deseara vine acasa. Azi mi-a zis soacra-mea ca ii zice Tudor la un moment dat "Bunica, eu vreau sa stau cu mama si sa o ducem pe surioara la tine". Cred ca incepe sa il macine gelozia.
www.stoc-studio.ro/tudor

alinamoro spune:
Gabi, cand am citit ce ai scris am zambit, mi-am amintit de Dragos. Prima intalnire cu surioara, a pupat-o peste tot, a zis ca vrea sa venim acasa (eram la spital atunci),ii spunea la Calin ca i dor de mama si de bb si dupa 1 zi acasa a inceput sa fie suparat, bosumflat...ne-am dat seama atunci...era gelos..., dar vad ca si-a mai revenit acum, trebuie doar sa fim atenti cum vorbim cu Adelina ca ne intreaba de ce nu vorbim si cu el asa.
Si noi avem perioade cand mananca la 2 ore sau la 3, 3 ore jumate, depinde cum doarme. I-am dat de cate ori a vrut.
Gabi si Flavia, voi le dati ceai? Eu am incercat sa-i dau un pic cand o durea burtica, dar nu vrea biberon in gura, isi face greata.
Flavia, am vazut pozele, e un scump Bogdan, sa va traiasca!
Eu zic ca seamana cu Sorin.
Ioana, poate bb tau vrea sa astepte pana vine medicul de la Cluj, nu se grabeste sa iasa.
Merg sa fac o salata cu paste fainoase ca diseara avem musafiri.
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

gabitzica spune:
Alina, eu nu ii dau ceai. Si lui Tudor cand i-am dat calciu dizolvat in putin ceai, i l-am dat cu lingurita. Io zic sa incerci asa.
Diana, esti o mamica eroina ca te descurci cu doi. Sper sa se faca bine Vladut cat mai repede.
Ioana, cum te simti?
Nico, zici ca Furau nu lasa repede acasa? L-am intrebat miercuri cand pot sa plec si mi-a zis ca din punctul lui de vedre putem sa plec atunci.
www.stoc-studio.ro/tudor

pufymic spune:
Gabi tot asa ma simt...adica ma doare si se contracta burta(ma mai doare si fara sa se contracte...), ma dor oasele....am arsuri....deci nimic nou....
Alinush slabe sanse sa nasc cand vine dr meu din Cluj inapoi...ca vine cu mult dupa DPN........
Pupici!
Ioana(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Melania 14 spune:
No scurt si eu dau pe aici .
Sunt pentru vizita la Ioana in cursul saptamanii viitoare.Gabi ce sa zic ? cred ca esti mai piloasa decat mine .Oricum bine ati venit acasa !
Flavia nasol ca nu dormi noaptea , poate va mai reveniti.
Ioana , tot nu ne-ai spus ce cadou primeste Alesio de la fratior
Alinus nu am avut ocazia sa fac poza cu tabla , dar va anunt cand reusesc. Ce bine ca doarme Adelina noaptea si nu e plangacioasa tare.
Clau fain de voi ca o sa stai singuri ,
. Sunt curioasa ce replica-mi dai ca nu te poti tu abtine
.
no v-am lasat, noapte buna
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze