Aradencele sarbatoresc luna asta!!! (52)
Raspunsuri - Pagina 24

pufymic spune:
Ceau fetelor!
Eu sunt aici numai ca nu mi-a mers netul pana acum. Tot cu dureri si contractii, dar inca nimic...
Pupici!
Ioana(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

flavia ramona spune:
Salutari,
Aveti dreptate fetelor, ne vom obisnui noi. Momentan e totul nou pt mine.
Am dormit mai bine azi noapte, dar mai are cate o ora cand nu doarme si stam si ne vorbim, ca eu nu pot sa dorm daca el nu doarme.
Va las ca imi vin musafiri. Poate mai reusesc sa intru azi daca nu maine.

alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Eu azi am fost foarte harnicuta. Au fost sa ne monteze contoare la calorifere si s-a facut putina mizerie plus ca au intrat incaltati peste tot, mai ales in dormitor unde am mocheta, asa ca m-am pus sa aspir toata casa. Calin vroia sa aspire si suna telefonul sa trebuie sa mearga undeva, nu mai aveam rabdare sa astept pana vine si m-am pus eu la aspirat, sters praful, spalat pe jos... Am mai facut si mancare azi, noroc ca Adelina a fost cumintica, doar pentru mancare "m-a deranjat".
Clau, chiar ma gandeam ca daca mergeti la Gabi duminica vroiam sa merg si eu, dar probabil o lasa maine acasa.
Flavia, ati inceput si voi cu musafirii?
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2

alinamoro spune:
Am vorbit si eu cu Gabi, am sunat-o pe la 20,30. Sunt bine, dar ea e putin obosita ca nu se poate odihni, o deranjeaza aproape orice zgomot. Ioana e cu ea in salon, e cuminte, mananca bine si Gabi are lapte destul.
Asa crede ca o lasa maine acasa si ne asteapta la ea.
Am uitat sa va zic ca de ieri dupa masa se pare ca avem colici,sunt in reprize scurte (deocamdata!) si sunt imediat dupa ce mananca ca suge ca "disperata". Nu stiu ce sa fac sa nu mai suga asa disperat, dupa ce apuca sanul nici nu respira pana trage de cateva ori.
Nu sunt dupa fiecare masa, mai mult la mesele de seara.

flavia ramona spune:
Buna dimineata,
Vad ca sunt singura pe aici.
Alina, am inceput si noi cu musafirii, momentan doar familionul si prietenii foarte apropiati ca la restul le-am spus sa ne lase putin sa ne obisnuim. In weekend va fi forfota mai mare.
Tu ii dai ceva de colici la Adelina?
Diana, multumesc de incurajarea legata de colici . Tu de la cate zile i-ai dat de colici. Mie mi-a scris dr debridat, dar mi-a spus ca doar din a 10-a zi de viata asa ca pana acum nu i-am dat nimic, poate incepem maine.
Si inca ceva, debridatul se da inainte de a-l alapta sau dupa?
Ieri am fost pt prima data la plimbare, cam 5 minute si a dormit tun. Pe mine insa m-a lovit caldura si m-am simtit cam aiurea vreo 30 de minute.
Azi noapte am dormit zic eu bine. Cam 2 ore am fost sus si ne-am mai marait prin somn, dar m-am odihnit binisor. Speram sa mergem tot asa. Ah, ieri ne-a cazut buricul in sfarsit.
Nico, nu pot sa nu ma minunez in continuare de pocitul cuvintelor lui Melania. E o dulce.
Clau, e chiar musai sa mergeti la toate nuntile alea? Eu ar trebui sa merg sambata la o nunta cu botez, da nu prea ma simt eu in stare asa ca va merge Sorin la Primarie si vom da bani, dar atat.
Cristina, multumesc de oferta cu declaratiile, dar am pe cine sa le trimit. esti o dragutza.
Claudia, lasa ca o sa inceapa Ana-Maria sa turuie si atunci o sa vrei sa se opreasca .
Diana, cu intarziere, bine ai venit printre noi.
Am vorbit si eu cu Gabi ieri si se pare ca o lasa azi, ce fain de ea, ca nu mai prinde weekend-ul acolo.
Ioana, tu cum te simti? Inca nimic?
Waw, cat am scris! Ma duc sa manc si sa ma aranjez pana doarme el.

alinamoro spune:
Ceau fetelor!
Flavia, vad ca tu esti cea mai harnicuta pe aici!
Eu tot pe la 11-11,30 ma trezesc, daca doarme Adelina profit si eu de ocazie.
Eu am cumparat pentru colici Bonissan si Gripe Water, acesta din urma ia fost cel mai bun lui Dragos.La Adelina i-am dat de 2 ori doar ca nu a mai fost cazul, am observat iar de 2 zile ca o cam doare burtica dupa ce mananca, probabil din cauza ca suge foarte rapid, nici nu respira. Eu am intrebat-o si pe dr. in spital care e mai bun si a zis ca la fiecare copil e altfel, inseamna ca le incercam pe toate.
Ar mai fi Sab simplex de care zicea Diana si Nico.
Noi n-am iesit inca afara ca nu prea eram eu in stare,adica umblam mai greu cu firele, dar azi vom iesi si noi putin, mergem pana la mine la lucru sa ne luam reteta de Vigantol.
Mi-au cazut toate firele si acum pot sta mult mai bine in fund.

Melania 14 spune:
No pai daca Gabi merge acasa astazi e musai sa o vizitam duminica acasa ? nu se poate si in cursul saptamanii ?
Flavia fa niste poze cu voi 2sau 3 cum vrei ca sa vedem si noi cum v-ati instalat.E valabil si pentru tine Alina
.In ceea ce priveste faptul ca fiecare copil reactioneaza diferit la produsele anticolici e foarte adevarat, eu din tot ce am incercat nu a mers decat Sabsimplex dar si ala dat intr-un anumit fel.Flavia ma poarta cumnata-mea prin toate bijuteriile din Arad
sa-si cumpere ceva gablonturi si argintarii deosebite si de abia ma abtin sa nu achizitionez si eu cate ceva.Intotdeauna gasesc ceva ce nu am si mi-ar trebui
.
Mel a primit o tabla de scris foarte faina , atunci cand nu deseneaza ea ma apuca pe mine, va fac poze sa o vedeti.
Ioana ce mai zici ?
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze

pufymic spune:
Nico !Nu mai zic nimic(ca nu am ce....numai sa ma plang de dureri...)....astept doar....
Sunt suparici ca trebuie sa mergem dupa-masa la un chef de pitici...si n-am chef!Vreau liniste!...si-s atat de obosita.....
Azi-dimineata s-a trezit gongolinul la 6:30....si de-atunci n-a mai dormit......si baiu-i ca nici acum nu doarme cu toate ca l-am pus de 2 ceasuri in pat
!
Pupici!
Ioana(39+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

alinamoro spune:
Ioana, da' ce matinal e Alesio! Dragos se trezea la 9,30-10 cand era asa mic, il si culcam destul de tarziu seara de fapt.Eu ma bucuram ca dormeam si eu mai mult dimineata.
Mie imi place tare mult sa dorm dimineata, seara stau oricat, dar dimineata sunt tare somnoroasa.
Claudia, am uitat sa-ti raspund, nu mi-e somn seara ca dorm mult dimineata si uneori mai dorm si dupa masa si seara nu mai am somn.
Nico, ne pui poze cu tabla?
Si Dragos avea si imi placea si mie sa desenez pe ea.
Edit: Am uitat sa va spun ca ne-am cantarit si Adelina are 3900 g, eu zic ca a pus bine in 2 saptamani, din spital am plecat cu 3210 g.

alinamoro spune:
Am mai pus poze, la semnatura in "pozici 2", dar hai ca va dau link-ul direct:
http://family.webshots.com/album/554025370JkNaOt