Monica Barladeanu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

eu zic ca in romania are sanse si fara iubit pt ca industria telenovelelor e in dezvoltare si nu prea au actori buni . daca oana zavoranu sau baiatul ala de la LA sunt actori e si Monica B

Mergi la inceput

vesti bune. Filmul Incubus in care are Monica un rolisor nu a fost cumparat de firmele de distributie deci nu va aparea in cinematografe , asa ca producatorii au decis sa-l distribuie pe net. sunt sigura ca in curand se va gasi si gratuit asa in curand o vom vedea pe monica intr-o noua productie americana Incubus (joaca si tara reid in film)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

A fost cumva aseara la Nip/Tuck? Am uitat sa ma uit, ca de fapt nici nu urmaresc serialul asta dar eram curioasa s-o vad.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

trebuia sa apara i episodul doi saptamana trecuta dar nu a aparut. probabil i-au taiat scena la montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

N-a fost nici aseara. Pe site-ul ei citeam de episodul Blue Mondae (episodul 2 seria 4), pe alte site-uri romanesti am citit episodul 4 seria 4 (deci martea viitoare), urmaresc si atunci.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

poate ar fii o idee sa vedem Incubus ,sunt multi romani in distributie
http://www.imdb.com/title/tt0462359/

sa vedem care are cel mai zgariencios accent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Mai, numai mie mi se pare deranjant defectul ei de mandibula? In rest n-am ce zice, e frumoasa, insa cand vorbeste ii vad numai mandibula prea in afara si nu ma mai pot concentra pe altceva

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

hai mai ca are structura osoasa buna. unde vezi tu defect de mandibula?
uite aici niste poze cu ea sa-mi zici in care se vede " defectul"

ce ma enerveaza la site-ul ei e ca posteaza doar mesajele gen " sport cu periuta" .am intrebat cand apare in Nip/ Tuck si nu au postat mesajul dar daca scriam Monica esti super .ai lav iu . aparea imediat mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nu are defcet de madibula, pur si simplu are maxilarul proeminet, si e urat asa e, dar la cat de frumoasa e in rest...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

quote:
Originally posted by michelle7

hai mai ca are structura osoasa buna. unde vezi tu defect de mandibula?
uite aici niste poze cu ea sa-mi zici in care se vede " defectul"

ce ma enerveaza la site-ul ei e ca posteaza doar mesajele gen " sport cu periuta" .am intrebat cand apare in Nip/ Tuck si nu au postat mesajul dar daca scriam Monica esti super .ai lav iu . aparea imediat mesajul

Michelle

Are, Michelle. In mod normal, mandibula este mai in interior decat maxilarul si dintii de sus acopera pe jumatate dintii de jos. La ea nu e asa si se vede foarte bine cand vorbeste. Bineinteles ca atunci cand are gura inchisa nu se cunoaste.

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput