Monica Barladeanu

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mdea, n-am impresii ca n-am vazut nici o "femme fatale Jennifer" rolul pe care trebuia sa-l interpreteze.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

io n-am vazut-o in episodul doi . poate era una din stripteuzele care trebuiau sa-l faca pe gay-ul ala straight si i-au taiat scena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by danyelana

Si mie imi place de ea.

Macar noi sa ne incurajam conationalii si sa nu mai aruncam cu rosii.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Din pacate romanii nu s asa. Abia asteapta sa faca praf un conational.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

quote:
Originally posted by corinadana

quote:
Originally posted by danyelana

Si mie imi place de ea.

Macar noi sa ne incurajam conationalii si sa nu mai aruncam cu rosii.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

Din pacate romanii nu s asa. Abia asteapta sa faca praf un conational.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Corinadana, you made my day...din pacate mare dreptate ai

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

din cateloria cele 15 minute de celebritatate ale monicai barladeanu ( sau au fost 15 secunde? ca nu mai tin minte cat a durat aparitia ei in LOST )
http://www.atac-online.ro/monden495/Eu-si-Andreea-Marin-nu-facem,-impreuna,-cat-Monica-Barladeanu.htm

sa nu se inteleaga gresit de ce am postat articolul . e laudabil ca monica a prins un rol chiar si episodic in LOST dar succesul serialului nu i se datoreaza deci audienta nu e a ei personala. In timp ce Marin si Radulescu muncesc si au succes constant de ani de zile si sunt vedetele show-ului pe care il prezinta. asa ca sa zica mihaela ca ea cu marin la un loc nu fac cat monica imi suna a "sport cu periuta " sau poate asta e felul mihaelei de a-i multumi monicai pt rolul pe care i l-a "rezolvat" in filmul american

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

daca e asa cautata in America de ce naiba s-a intors in Romania?
Michelle,de acord cu tine la sportul cu periuta.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ei e cautata in america, e ingrozitor de greu sa reusesti in showbiz-ul america. si ea a inceput tarziu , la 25 de ani parca, si fara talent, fara experienta , fara pregatire si mai avea si accent pe deasupra. oricum s-a terminat. i-a venit mintea la cap si se intoarce in Romania unde poate sa devina vedeta care viseaza sa fie mai ales ca acum se dezvolta industria filmului si la noi si e mai usor sa te lansezi cand nu exista precedent. De exemplu despre Oana Zavoranu nu prea ziceau telespectatorii ca nu are talent ca doar nu prea aveau cu cine sa o compare, nu exista actrite talentate si celebre in romania care sa fie tinere , slabe si frumoase. asa ca hop tzop Oana Zavoranu a devenit vedeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Eu am vazut-o ,,life la Unirii acum vre-o 4 ani si n-am recunoscut-o initial . O prietena care ma insotea mi-a aratat-o si m-am dat si eu mai apropae ca s-o vad. Nu e super frumoasa ,nu e foarte inalta era cam comuna . Deci nu introrceai capul ,wow , e Monica .
Cu pictorialele treba e controversata au astia un program de arati cum vrea muschiul tau . Nu te lua dupa aparente .

Mergi la inceput

pai nu conteaza cum arata in viata reala . conteaza cum da pe sticla si adevarul e ca da bine , are si voce placuta. dictie buna in romana. sunt sigura ca va face cariera in tv in romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

daca ramane cu iubitu'face.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput