grup de suport pt.renuntare la fumat

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mofturici totul inseamna vointa!!!!!!! pe mine m-a ajutat platurele NICORETTE si tigarile NTB... dar iti repet totul depinde de tine...Eu luni o sa am 2 saptamani, m-am ingrasat 2 kg as manca orice. De luni am sa fiu atenta si cu mancarea... Am fumat doar 7 NTB in toata perioada asta!!!!!!! Totul depinde de tine!!! Bafta!!! Gandeste-te la BB tau - eu asa am reusit!!!

LachiFELICITARI!!! era si cazul sa te lasi, am vazut ca ai inceput deja stimularea, eu sunt doar la faza de AC...Iar cu ingrasatul...... acum o sa mai am grija ... cat pot. dar cine stie cat pun in sarcina... dar asta e .. o sa dau jos .. dupa. Plasturii i-am luat din Ungaria...

Danalore vezi ca exista la voi la Lugoj un praf antifumat, de la FAVISAN( cred ca asa se numeste), stiu pers. care au reusit ... dar repet .. DEPINDE DE TINE

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Felicitari pussi
Sarbatoreste-ti fiecare saptamana trecuta fara tigara si vei vedea cat de mult de motiveaza acest lucru...
Cand tentatia vine,iti vei spune "NU,nu pot rata aniversarea de X saptamani/luni".
La fel si la cele care sunt abia la inceput

Numai bine

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Menna Multumesc frumos!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danalore spune:

Am revenit si eu dar mi-e cam rusine.De vineri nu am mai fumat pana sambata;chiar am putut sa spun ca am o zi de cand nu am mai fumat,dar....am fumat totusi seara o tigara.La fel si duminica.Intr-un fel ma bucur ca pentru o fumatoare ca mine e un inceput destul de bun(sunt fumatoare de 18 ani,binenteles cu tot cu ,,inceput").
mersi pentru raspuns.

Mergi la inceput

am deja 2 saptamani azi!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Felicitari,Pussy!!!!
ma bucur din suflet pentru tine.sper ca intr-o zi sa pot sa scriu si eu despre astfel de evenimente.Te admir.
dana

Mergi la inceput

Menna te-am ascultat cu aniversarea si m-am cadorisit cu ceva

dana incearca cand iti vine pofta de tigara sa fumezi NTB, dupa ce o aprinzi si tragi 2 fumuri nu-ti mai trebuie tigara urmatoarele 3 zile si-ti trece pofta si te lasi..

PUSSI

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat.Am sa le incerc in week-end ca in cursul saptamanii nu am curaj(poate imi vine sa ... <mi se faca rau>).Oricum imi dau seama ca am facut un pas inainte, si sincera sa fiu voi din acest forum mi-ati dat curaj sa il fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salutare,
am vazut cand s-a deschis acest subiect, si am citit cateva postari de la inceput, dar dupa aceea nu am mai avut timp sa urmaresc. sper ca sunt multe dintre voi care ati putut sa renuntati.
eu fumez cam din 2001, destul de mult. in anii trecuti am mai avut perioade in care m-am lasat, dar nu a durat mult si m-am apucat iar.
penultima data cand m-am lasat, a fost de anul nou 2006. nu am fumat vreo 5 luni... si apoi iar si-a bagat dracul coada.
acum, iar nu mai fumez de o saptamana. nu imi lipseste aproape de loc. cam o data pe zi, am asa vreo 20 de minute in care ma simt extrem de tentata sa aprind o tigara, dar dupa aceea uit, sau pur si simplu imi trece pofta.
nu folosesc plasturi si tigari NTB - pe cele din urma le-am incercat data trecuta, si mi-au facut mai multa pofta,in loc sa imi reprime dorinta de fumat.
ce e important pentru mine, e sa elimin si fumatul pasiv din viata de zi cu zi. la birou i-am rugat pe colegi sa fumeze in alta parte, si prietenul meu nu mai fumeaza nici macar pe balcon, ci iese pe casa scarii.
sper sa rezist si sa pot trece cu bine peste perioadele critice.
e important sa CONSTIENTIZATI care sunt 'daunele' pe care ni le fac tigarile, si sa VRETI cu adevarat sa renuntati. daca nu constientizati si nu vreti, putei sa va cheltuiti toti banii pe tot felul de adjuvante, ca tot n-o sa reusiti. ce mai puteti sa faceti este sa va induceti ca va e greata in timp ce fumati tigara, sa va spuneti in gand ce gust rau are, si ca va provoaca o stare de rau. eu asa am facut, si mi-a iesit figura.
va doresc multa putere!

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL

Mergi la inceput

maine am 3 saptamani!!!!

PUSSI

Mergi la inceput