grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 24
pussi spune:
fetelor sunt pe baricade: a trecut si cea de a 4 zi cu bine, deja nu mai imi sta capul acolo, dar mananc non stop, tot ce gasesc sau ce-i vad pe altii mancand...sper sa nu ajung
, de saptaman viitoare o sa incerc sa reduc mancarea...
PUSSI
nadyana spune:
Fetelor, felicitari!Vorba Evei, chiar merita.Sa nu va impinga pacatul sa fiti lase si sa renuntati la lupta asa cum am facut eu,spre exemplu.
Eva,draga mea,iti multumsc ca inca esti alaturi de noi, chiar daca eu am abandonat lupta initial.Dar trebuie sa-mi intre bine in cap ca in ziua cand va incepe Postul Craciunului nu trebuie sa mai pun nici o tigara in gura.Sper sa fii alaturi de noi si atunci cand reancep si eu lupta

Menna spune:
pussi draga, nu-ti fah griji de mancare.
E normal sa ai tendinta sa inlocuiesti nicotina cu ceva ...mancare de exemplu.
Mananca,dar nu mult, nu gras, nu fara frana
.
Daca ai sticks-uri sau ceva de genu' ia cate unul cand ti se face de tigara ![]()
Si eu la fel am inceput, ba chiar am dat-o pe dulciuri,insa noroc cu constitutia mea, nu s-a pus nimic ![]()
Ia bomboane sau biscuiti si ori de cate ori iti vine sa bagi o tigara sau te loveste foamea, mananca cu incredere.
A! Si nu te gandii ca te ingrasi!
Nadyana te asteptam si pe tine 

Menna 
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
pussi spune:
fetelor, azi am avut o zi grea...si am fumat doua NTB - se pun???? eu zic ca nu, ca nu contin nicotina... si de dimineata am uitat sa-mi pun plasturele
acum nu-l mai pun... luni o sa am o saptamana![]()
![]()
![]()
weekend placut!!!
PUSSI
danalore spune:
buna,am incercat si eu
sa ma las de fumat.Nu am vointa si am impresia ca fara nici nu voi reusii.imi face foarte bine sa mai citesc ceea ce scrieti voi.mersi ca existati.
Kariris spune:
Pussi pana la urma te-ai lasat! Si eu sa stii! Nu am mai fumat nici NTB deloc! De unde ti-ai luat plasturi?
Felicitari! nu te gandi ca te ingrasi. Si eu m-am ingrasat vreo 2 kg dar nu ma intereseaza. Inainte sa ma las am slabit zdravan ca sa am unde pune la loc. si daca ma ingras mai tare decat eram tot nu-mi pasa pentru ca e mai important sa nu mai fumez. anul tercut aveam 85 de kg si fumam 2 pachete/zi. Acum am 70 si nu mai fumez deloc. Cred ca chiar 15 kg nu o sa ma mai ingras.
danalore spune:
De cateva ore bune am spus ca nu mai fumez.Dupa cum am mai vazut, cateva ore nu te fac nefumator.Daca merge, voi fii cea mai fericita.Va doresc numai bine.![]()
mofturici spune:
si euuuuuuuuuuuu vreeeeeeeeeeeeaauuuuuuuuuuuuuuuuuu saaaaaaa renunut,in primul rand ca am bebe mic dar nu mai reusesc pt ca acum panica este mai mare si intotdeauna"ma calmez" cu o tigara sau ma "relaxez" co tigara, apoi mai e sanatatea de care intotdeauna uitam,banii aruncati aiurea ....si mai mi-e frica ca sunt si grasunica din urma sarcinii si de abia abia am mai dat vreo2-3 kg si nici timp de mers la sala nu am....