grup de suport pt.renuntare la fumat
Raspunsuri - Pagina 26
eva03 spune:
M-am intors!!! Functioneaza in final si calculatorul meu!!!!!
Pussi felicitari!

Nu te lasa! Ai fost grozava! Meriti un cadou maaaare si frumooooos!
mama lu' Claudiu
pussi spune:
eva03 mersi frumos!!! cadoul o sa fie testul pozitiv de
pe care o sa-l fac pe 23.12, cu o zi inainte de
...pentru asta am renuntat 

PUSSI
gabi_j spune:
eu azi am 17 zile. ma simt foarte bine, si nu am nevoie de loc de tigara. din contra, mi se face rau de la fum. sper sa o tin asa mult si bine.
pussi, bafta!! de aici numai noi am reusit sa renuntam la fumat? rusiniiiiicaaaa!!!
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
danalore spune:
Felicitari din nou,Pussi!Am urmarit in continuare ce a fost nou, dar nu am mai scris nimic pentru ca ...nu m-am luptat destul cu obiceiul acesta al meu de a fuma
.Am dat-o in bara din pacate.
Ma bucur ca totusi sunt si invingatori.
eva03 spune:
Danalore am avut multe tentative de a ma lasa si in cateva randuri am si reusit sa nu fumez o perioada lunga (6,8 luni) dupa care am revenit la obicei. Acum sunt in luna a saptea
... de cand nu fumez,dar de foarte multe ori ma confrunt cu tentatia chiar si dupa atata timp. Vei reusi cu certitudine cand numarul argumentelor pro il vor depasi pe acela al celor contra sau cand vei fi suficient de puternica, pentru ca uneori (la mine de fiecare data) lasatul de fumat presupune chiar dureri fizice. De pilda, pe mine in prima saptamana ma durea foarte tare capul.
Mai incearca o data! Succes! Merita!
mama lu' Claudiu
pussi spune:
Eva pe mine am impresia ca ma dureau plamanii in primele 2 saptamani..ma gandesc la tine ca mai inca pofte dupa 7 luni
si eu mai am pofte de tigara 
cand ies undeva...la cafea si ceilalti fumeaza..dar incerc sa-mi concentrez atentia pe alceva(de ex. sa baeu cat mai multe lichi cat stau acolo cu fumatorii la masa

, si cum urmaresc cate liche am baut.. uit de tigara) si functioneaza..

danalore eu iti urez bafta!!! si putere !!! si dorinta sa te lasi!!!

A, am uitata sa va spun ca m-am ingrasat 5 kg...
in primele 3 sapatamani, eram asa de suparata.. sapatamana sat am dat jos deja 1 kg... ce mai dau jos pana vineri in 24 bine, ca de vineri incep injectiile pt. FIV si nu vreau sa afectezele BB..
PUSSI
danalore spune:
Multumesc mult pentru incurajari.Intrebarea mea este: Ce anume ma face sa mai fumez, cand stiu ca tigarile nu fac altceva decat rau.Banuiesc ca imi lipseste vointa, dar totusi eu vreau!!!!!Cred ca sunt prea slaba.Va pup.
bebi spune:
Ma alatur si eu grupului... N-am mai fumat de 3 zile si ma simt tare bine. Sper sa reusesc sa ma las de fumat.
Dar mananc foarte mult si deja cred ca am luat juma de kg. Daca o tin tot asa, nu-i bine. Dar mai bine fara fumuri...
Ma duc sa-mi iau niste covrigi uscati si fistic.