Clubul nurorilor (68)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Gata, am depus dosarul iar in 10-14 zile avem raspunsul
Doamne ajuta sa fie bine

Marinutza nu te supara, era o vorba de incurajare asa pe termen lung

Fanna felicitari pt boboc, cred ca e un sentiment tare placut. Deocamdata noi vom trece la anul peste etapa gradi:)
Da am si eu o nelamurire, la fel spune si Cami, toti sunt studenti la litere in clasa 1?

olim dar nu mai citeste soacra ce scri aici? Sau de aia nu incepi?:)))
Da dea DD sa fie bebe.

Rox data viitoare ne intalnim la caldurica:)))
Oare Alynutza pe unde a disparut azi? N-a venit de la cheful de aseara?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor mai primiti o nora care acum are moralul in picaj? motivul : soacra tocmai a anuntat ca vin sa stea cu noi din noiembrie si asta in conditiile in care noi tocmai am depus dosarul la banca pt un credit imobiliar. asa ca speram si noi la casuta noastra (in pantelimon), singuri, singurei si la un bebe. dar s-a dus visul....

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

bine ai venit Irina!!! sa inteleg ca vom locui in acelasi cartier??? (eu stau in Pantelimon).

Fete merci pentru sustinere. mi-au trecut nervi, a fost asa o chestie de moment.

Fla sa dea DD sa fie totul cum va doriti!

Mai fetelor saptamana viitoare socrul meu pleaca in Cipru cu serviciul pentru 3 luni. sunt curioasa ce schimbari vor mai avea loc, daca soacra nu va mai avea grija lui... sper sa nu se indrepte asupra noastra, ca o sa-mi pun nervi pe seama hormonilor de gravida si chiar o sa-i zic de la obraz cateva.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Bun venit Irina. Sorry pt vestile rele, dar de ce vine sa stea cu voi? Cum va intelegeti cu ea?
Si noi suntem in demersuri cu creditele, voi de la ce banca luati?

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc,dragutelor,pt. urari si incurajari...gata,am scapat de emotiile primei zile de scoala!Georgi asteapta cu nerabdare ziua de luni,chiar i-a placut la scoala,nu a avut nici o emotie...!
Pe mine m-au cuprins toate cele inca din momentul cand am iesit din casa si mi-am vazut odorul cu ce incredere si hotarare pasea spre scoala.Ne-am intalnit la coltul blocului cu cele doua prietene cu copiii plus sotii,bunicii,care mai de care cu poze si filmari...la noi,ca de obicei...tati ocupat cu jobul si doar eu pe baricade,ca la fiecare inceput de an si serbari la gradi...asta e situatia,mi-am uitat acasa si aparatul foto si superstitioasa cum sunt,nu m-am mai intors din drum!
Fla si in Craiova sunt fani stelisti,nu stiu daca au sarbatorit pe strazi victoria caci eu am adormit imediat...cu "cainii suntem dusmani de moarte"!
Aly, si la multi ani!
Fannna,succes scolarilor in noul an!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

fla creditul il luam de la bcr. am depus dosarul pt ipotecar si nevoi personale. azi au sunat ca au aprobat dosarul pt nevoi personale si acum luni sau marti trebuie sa primesc raspunsul si pt ipotecar. (nu iti spun ce emotii am pana primesc raspunsul, ca ccc cred ca stii si tu cum e).
marina eu voi lua in comuna pantelimon pt ca mi-am dorit o casuta si acolo am reusit sa gasesc la un pret bun. dar oricum vom fi aproape (daca reusesc pana la urma cu creditul).
soacra vine la noi pt ca a stat in state la fii-sa si acum nu ii mai place acolo. luna asta ia green cardul si vine acasa. aici nu are casa si nici bani sa cumpere, in plus e mult mai misto sa stea cu baiatul. (de stat a mai stat cu noi o perioada pana cand i-am spus ca ori pleaca ea ori amandoi, dar pe vremea aia nu eram casatoriti asa ca era mai usor sa ii pun bagajele la usa baietelului. iar ca idee despre ea statea in pat langa noi pana la 12 la emisiuni gen "din dragoste", noi dormeam iar ea se uita la emisiuni.)
asa ca stiu ca nu ma asteapta zile usoare lasand la o parte faptul ca nu vom avea pic de intimitate. deja ma gandesc daca nu e cazul sa mai astept in planurile de bebe.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

irina, bun venit!...da' de ce sa nu stea cu chirie? cum adik sa stea cu voi?
cami, da' acolo n-au facut greva profii? k aici, n-am vazut decat un baietel cu ghiozdanelul in spate si scolile inchise..bietul copil, a iesit din casa degeaba..

pup u, wk placut!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

irina nasoala treaba, dar o sa o rezolvati voi cumva.

mai fetelor dar o data cu pasarile migratoare migreaza si soacrele pe la nurori???

acum au plecat de la mine si cei cu jaluzelele, au venit sa masoare. macar astia au fost parolisti, si vor fi si la montaj-am mai lucrat cu ei.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

din pacate soacrele migreaza in orice anotimp, zi si noapte. si de ce sa stea ea cu chirie cand poate sa stea foarte bine cu baietelul? ca sa nu mai zic ca a aruncat si ca in state s-a imbolnavit de tglanda si acu tare ii e frica ca nu mai poate munci (ca de are doar 52 de ani).
o zi buna va doresc fetelor!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Buna norici
Carmen bine ai venit printre noi

Sun stii tu pt ce...

Eu sunt in toiul pregatirilor pt ziua de maine. Am fost cu nasii la cumparaturi. Bianca va fi imbracata ca o printesa maine. Are rochita alba super frumoasa, cu palarioara si pantofiori mici mici. Abia astept sa o vad imbracata asa. Am niste emotii... Iubi a mers sa vada cum e sala, ce au facut pe acolo si sa duca o parte din bautura. Bianca e tare agitata si nu a pre dormit azi. Cred ca simte si ea stresul de la mine.

noricile si promit sa recuperez ce ati scris, dar numai dupa botez.
O sa pun si poze dupa botez si baita de duminica.

Andreea si Bianca Maria
POZE

Mergi la inceput