Clubul nurorilor (68)
Raspunsuri - Pagina 28

doibebei spune:
buna seara norici dulci!
bunicuta ma scuzi ca iti raspund cu intirziere, dar nu am avut timp nici macar sa citesc ce ati mai vorbit voi...cu serviciul meu si inceperea scolii-Andreea mea incepe clasa a doua-..deci:pentru noul permis fisa medicala trebuie facuta la o policlinica sau spital agreat de serviciul regim permise de conducere al judetului vostru deci cea de la medicul de familie nui e buna;in afara de asta iti mai trebuie:permisul vechi,fisa detinatorului de permis(se dactilografiaza la un birou de copiat acte),sa nu faci poze ca se preia imagine cu camera ca la pasaport, buletinul + copie si o chitanta de 450.000 lei vechi platita la orice CEC sau BCR.Sper ca ti-am fost de folos.Pupici
Carmen si Irina bine ati venit!
Cami felicitari si succes "studentei"! si noi mergem in clasa a doua la scoala 2 Traian. Voi?
Fanna felicitari si succes scolarelului!
va pup pe toate si va doresc un WE placut!

lavinai spune:
oooooo sa iti traiasca domnisorica andreiule!!!!
irina bine ai venit!!
offf mei asa de groaza pe cand o sa se mute soacra la noi!!! mie asa de frica ca nu o sa ma prea pot abtine sa zic una alta sau sa ii scot ochii la sotz ca maicata a facut aia, ca a dres asa, ca.........parca ma si vad ca o sa fiu eu mai soacra decat ea...... ohooo cred ca dupa aia o sa avem ce povesti...
wk placut!!
Mareea iulie 2006

irinabobe spune:
laviniai sunt in aceeasi situatie ref la soacra. asa ca atunci cand nu mai rezistam , iesim amandoua la o bere in oras si ne intoarcem acasa crita ca sa uitam de soacre.
Irina

marinar spune:
buna gagici
Doina, chiar daca informatiile ti-au fost cerute de buni, merci si eu. trebuia sa-mi schimb permisul de 2 ani si ceva, dupa ce m-am casatorit, ca sa-mi schimb numele, dar nu m-am invrednicit sa o fac. oare acum o sa primesc amenda ceva???
Lavi nervi de fier.
Andreea sa aveti o zi frumoasa si sa va bucurati de Bianca Maria.
Norici eu ieri am fost la intalnire cu cateva burticoase si tare mi-a placut. noi cand ne vedem?????????????????????
Marina 21+
burtika

lavinai spune:
neatza norici!!!
irina, la mine e nasol ca eu nu pot sa tac cand nu imi convine ceva, si deja parca ma si vad toata ziua sunandu-l pe sotz sa ii fac capu' calendar . si asta e cel mai nasol sa il pun pe el la mijloc!!!
o sa vedem ce o iesi......
Mareea iulie 2006

doibebei spune:
intru repede sa va salut va ofer cafele si tigari
ca plec la ai mei sa facem muraturi si alte chestii de-astea si acolo nu fumez
va pup si ma bucur ca v-am fost de folos
we placut

impreuna spune:
Multumim Doina:) Prinde bine la cate o pauza pe net, nici eu nu fumez iar cafea beau doar cu lapte:)
Andreea azi ne gandim la voi, sa fie totul asa cum va doriti si mereu sa va amintiti cu placere de aceasta zi deosebita. Te asteptam cu detalii cand poti.
Lavi da tot nu ne-ai zis de ce se muta soacra la voi, sau sunt eu zapa si n-am observat:)
Hai ca acuma facem schimb, amandoua cu soacre bune noi ne mutam separat si voi impreuna, o sa impartasim experiente, ca semanam, nici eu nu pot sa tac daca am ceva de zis:) Chiar daca nu le zic socrilor, sotul nu scapa niciodata:))) Cred ca el e mai bucuros decat mine ca ne mutam :P
Irina bafta mare cu creditul si... cu soacra:)
Cami ce fain ca a trecut cu bine 1 zi de scoala, deja ai domnisorica mare si sigura pe ea. Poze poate primesti de la ceilalti parinti pe care ii cunosti, asta sa fie toata problema:) Mihaita nu vrea si el la scoala?:)
Marina felicitari pt intalnire burticoaselor, profitati si voi acum, cand vor veni bb-ii se schimba treburile:)
Fla (sotie si mamica fericita)

doibebei spune:
am uitat sa-ti spun marinar nu primesti nici o amenda la ghiseu (poate in trafic dar nici acolo nu prea se intimpla)
WE placut!

marinar spune:
merci Doina.
asta inseamna ca nu o sa ma ocup curand de treaba asta curand. poate mai astept un an si-l schimb apoi pt ca expira.
Marina 21+
burtika

camelia72 spune:
Am auzit ca in majoritatea scolilor nu a fost nici o festivitate de deschidere a noului an scolar...ai nostri sunt "seriosi" si nu intra in greva!
Doina,sa-ti traiasca scolarita si mezinul,noi mergem la scoala 21 (pe langa Panda )!
Andreea,petrecere frumoasa la botez,sa creasca mare si sanatoasa micuta crestina!
Fla,pe Mihai l-am luat vineri seara de la mama si il voi duce miercuri inapoi,cred ca de luni vom merge impreuna sa ducem si sa luam scolaritza...nu stiu daca o sa-i placa la scoala,dar de ghiozdan e indragostit,se cearta cu sora-sa sa-l tina in spate chiar daca este cat el de mare!
Pupici tuturor!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE