Clubul nurorilor (68)
Raspunsuri - Pagina 26
impreuna spune:
Carmen, sa inteleg ca locuiti impreuna? Cred ca ai niste nervi de fier:)
Ca ai mei s-au cam toticit tot stand cu socrii:)))
Marina citindu-va pe voi fetele cu amenajari, incerc sa ma pregatesc sufleteste:) Hai nu mai fi nervoasa, pana vine bb o sa fiti gata.
Olim, sper cat de curand sa intri mai des, ca ai multe sa ne povestesti:)
Astept dintr-o clipa in alta sa ma sune sotul ca s-a dus sa depuna dosarul, finally...
Fla (sotie si mamica fericita)
fannna2003 spune:
am revenit si eu...de azi sunt fericita mamica de elev in primul an la litere...da ati citi bine Bogdan e scolar...suntem in clasa-ntai...
nu va spun ca nu am avut emotii...am avut cu toate ca nu credeam ca o sa am(se pare ca au trecut cam multi ani decand nu am mai fost in clasa intai).
Oricum eu urez succes tuturor boboceilor!!!
Bine ai venit Carmen!
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
marinar spune:
cum Fla pana vine bebe??? ca eu m-am saturat sa-mi tin hainele in cutii, nici nu am toate lucrurile acasa si cand mai am nevoie de cate ceva...imi vine sa urlu. m-am saturat si de praf si de aia vreau sa termin si cu astia o data, sa se aseze praful si sa ne mai linistim si noi.
si noi in afacerea noastra mai depindem de altii, dar cand spunem omului un termen..pai ala este. daca se intampla sa nu ajungem cand i-am spus sunam si ne cerem scuze, nu asteptam sa sune omul ca disperatul si nici sa nu raspundem la telefon...offffffffff
Marina
21+
burtika
marinar spune:
fanna sa-ti traiasca scolarelul si sa ia numai note bune.. sau calificative.
Marina
21+
burtika
fannna2003 spune:
multumesc din suflet marina...si astept ziua cand va trebui sa-ti intorc urarile ![]()
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
roxanicea spune:
quote:
Fetelor a fost asa de bine aseara, multumesc Aly si Rox ca m-ati ajutat sa mai ies din starea mea de stres, mi-a prins foarte bine sa povestesc cu voi (alea cateva ore:))), abia astept data viitoare, sunteti niste scumpe
Cum v-ati distrat dupa? Eu am ajuns bine si repede acasa, doar putin inghtata:)))
asemenea! ma refer la buna dispozitie si la inghetzul de la picioare...
pupilici
bunicuta spune:
Fannna - sa-ti traiasca 'studentul", sa fie cuminte si silitor cum i s-a parut prima zi ? a fost emotionat?
ai fost colega de emotii cu Cami
Flavia bafta multa sa rezolve sotul si asteptam sa ne spui ca ati cumparat apartamentul dorit- si felicitari socrilor pentru ajutor sunt totusi oameni de treaba -chiar daca "ti-au mai tocit nervii" inevitabil- cand locuiti impreuna-
Marina nu te mai necaji ca nu e bine pentru bb-ul ,n-ai vazut la Alynuta ce probleme are, crezi ca mesterii de la Buc sunt altfel decat cei de la Cluj- tot romani neseriosi sunt-
Mie mi-a promis mesterul(coleg cu sotul) ca saptamana asta termina ce mai avea pe la bucatarie si nici macar un telefon n-a dat- asta dupa ce mi-a promis solemn ca vine -asta e daca ma supar tot nu cistig nimic... asa ca astept...sa vina-
Carmen am intrat pe la" perle"- de socrela ta ce sa mai zic-rezolvarea - va mutati separat-
stii si eu tot mama de baiat sunt si sper viitoare soacra - dar ma minunez de asa soacre cum am citit - parca la ele s-au adunat toata prostia, rautatea , nesimtirea ,indiferenta din lume-asa ca "no comment"
si daca nu mai intru astazi va doresc un sfirsit de saptamana frumos cu soare, liniste sufleteasca si momente placute.
tuturor
olim spune:
Fla
iti tin pumnii.
Fanna sa iti traiasca scolarelul si sa aveti parte doar de note mari 
Pai eu acum ca mi-am facut analizele si astept consultatie de pe 4 octombrie sper sa vin si eu cu vesti bune despre 
Cat despre soacra, am sa va sciu multe pagini, din pacate
.
Va doresc inca o data o zi frumoasa
Carmen_Marieta spune:
Marinar iubita nu te mai supara te rog... tu ai grija de bb si lasa zugravii in grija sotului....
Fanna sa-ti traiasca scolarul si sa ai numai bucurii de la el...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.