Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

kro, pupam la tine, pozeeee
roxana, ai inceput deja sa le cumperi?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Auzi, Monica, da' pe tine te-au castigat la belciuge???? De ce sa faci de mancare muncitorilor? Nu ei au inceput lucrarea???? Bre, io m'as da lovita rau si insarcinata taaare!!!
Brr, daca ma prindea pe mine, in fericita dispozitie pe care o am....

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Aaaa, ca am uitat: despre lapte - noi folosim milli rosu de 3.5 sau brenac albastru de 3 sau lapte adus de la vacile noastre care are un continut de grasime ce depaseste 4. Asa ca... Da' de ce ala degresat e mai bun? Ca Vicu, dupa 2 saptamanai de lapte productie proprie a strambat din nas la cutiile oferite de duamna ma'sa....

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa ma bag si io : noi bem lapte de vaca-vaca, Milli albastru-rosu, la fel si Zuzu si Dorna, deci de care avem pe stok ! Nu facem greturi, doar dupa prima tura matinala asa naturel, mai bem 100 ml cu oleac` de Nesquick si`i zicem "cafeaua"

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei, Monicule, ma lasasi far de cuvinte !!!! Si vorba Danei, si io m-as da gravida taaare, ca doar asa si esti, nuh ?? Aaaa, si tinem pumnii la eco simbata !!
Cit despre lapte, io stiam ca pina pe la 5 - 6 ani (ca asa scrie si la carte) sa nu se dea lapte degresat !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, plec asasica la mine, unde doi oameni maturi se chinuiau sa adoarma una bucata copil de doi ani, hehehehe !!! Sper sa nu se fi luat la cearta maturii mama si al meu sotz !
Va doresc o dupaamiaza linistita si sa ne reauzim cu bine !
Pupici tuturor si numai bine si schimbului III de care mi-e dor !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Bre, io ma agitai ca sa poata sa se apuce astia de lucru, ca stateau si stateau prost...Altfel stateam si noi cu materialele cumparate in scara blocului inca o saptamana...
Oricum pe tanti am anuntat-o ca treaba ei daca le face de mancare, de la mine primesc sandwichuri cu salam...:)
Toate ca toate, oi fi io de pus pe rana, dar pana aici....:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Helou! Am venit de la doctor, care zice ca monocitoza e data de infectiile repetate in gat si sa nu-mi fac probleme ca nu-i altceva grav. Oricum, aveam deja tahicardie cand am intrat in cabinet!
Pentru gat mi-a dat IRS 19, un fel de vaccin, sper acum sa nu faca vreo reactie la el, ca eu deja imi inchipui tot felul de scenarii pesimiste.
Restul analizelor sunt foarte bune, sta bine la capitolul calciu, fier, magneziu, nu are paraziti sau alte avioane.
Am intrebat cum sa procedez de acum incolo cu calciul si m-a sfatuit ca pana la 3 ani sa continui sa-i dau, deocamdata 3 luni consecutiv cate 10 zile pe luna, dupa primele 5 zile de calciu sa-i dau jumatate de tableta de Vigandolette (nu dati cu parul ca nu stiu cum se scrie) apoi iar 5 zile calciu. Eu merg pe mana ei, pana acum sfaturile au fost bune, drept dovada analizele.

MONICA, pai daca te apuci de santiere trebuie sa te inarmezi cu muuuuuult calm, mie mi-e groaza de chestiile astea. Si bafta la ecografie!
CARO, asteptam si noi pozele cu rasfatatele!

Despre lapte- de la tara sau in lipsa, Zuzu, mi se pare bunutz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

salutare!

io ma depresionai bine dupa ce am citit la mamicile de noiembrie decembrie, asa ca mai vin si aici. Nu mai suport sa aud de mamici cu probleme ca rau mi se face, iar is sensibiloasa la problemele altora

vreau sa va intreb ceva asa cu o intoarcere de 360 de grade de la ce vb mai sus: am cumparat niste pastravei, vii, de Romanica, din Real, si erau full de icrisoare. Eu le-am facut chiftelute cu ou, verdeata, miez de paine, usturoi si le-am prajit in ulei....sunt bune sa-i dau ratonului sau nu? de gustoase sunt ca le testai acum si m-am franat din bun simt si rssponsabilitate fata de copil, inainte sa le dau pe toate pe gat.

Despre laptele de vaca...se zice (pe la straini si romani, mai nou) ca dupa 2 ani e mai ok sa bea copilu lapte degresat, de 1,5-1,8 % grasime. Cantitatea de calciu am aflat iarasi ca e aceeasi, si-n ala gras si-n ala degresat. Pe noi doar Ca ne intereseaza, nu grasimea, pt ca avand o alimentatie superdiversificata nu mai e o problema sa nu isi ia grasimile necesare. In plus, cica, grasimea din laptele de vaca pica destul de greu la ficatelul copiilor, si-l suprasolicita, asa ca , in consecinta, e mai indicat cel degresat. Eu ii dau lapte de 1,8 si cand nu gasesc, ii iau Dorna albastru, desi asta mi se pare ca are o cantitate apreciabila de lapte praf in el, dupa gust, nu stiu. Danut nu are preferinte la lapte, bea de care este. Danonele e execrabil, are gust de acetona si cutia miroase ciudat, a orice dar nu a lapte, asa ca am luat o data si nu m-am mai atins de produsul asta. Cel de la pungi, productie locala, il fierb, il imbuteliez in sticle si gata, oricum se bea intr-o zi. El bea laptele intotdeauna indulcit cu miere.

stati oleaca ca suna cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

a fost postasul...

deci- sanatate lui Vic si Dariei!

am o problema, am uitat ce mai vroiam sa va zic...asta e o problema ce se repeta in ultima vreme, uit de la mana pana la gura, ce vroiam sa fac si sa zic, tre sa ma caut la cap cred ca dau in ramoleala, Doamne Fereste!

Si Danut e din nou la faza de mamosenie, toata ziua aud doar lalaiala asta rugatoare "aaaaai mamaaaaaaaa, a ca, a pa, gioc, brrrrum-brummm" = hai mama in casa, pe pat, sa ne jucam cu masinutele"....daca ma indepartez si numai un metru de el ma ia de mana si pune placa susdescrisa cu o mutrita superimploratoare. Uneori fac cu nervii, alteori ii explic ca nu va avea mancare la pranz daca nu ma lasa sa ma ocup si de asta si ca eu sunt in casa, deci putem vb si nu e nimicuta daca se joaca si singurel pana vin eu, alteori ma umfla rasul si ii cant in struna, depinde cat is de ocupata si/sau obosita

Mergi la inceput