Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana, sanatate lui Vicu si pupici !! La noi Andrei ramine cu Florin si mai intreaba si de mine pe parcursul zilei, dar se ia cu joaca cu taica-su mai apoi si zic io ca uita ... dar se lipeste de mine si ma stringe in brate dupaamiaza cind ne vedem !! Si imi povesteste pe limba lui cind il intreb ce au facut toata ziua !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Uau, Andreis, sar`na de listuta, io inca nu am nasit la ortodocsi, deci mi-am salvat tooot. Merci tare mult.

Sanatate bolnaviorilor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Andries, eu as mai completa la listuta doar niste scutece de unica folosinta sau chilotei pentru ca stiu ca nasa isi imbraca fina/finul din cap pana in picioare.
Noi am luat unui baietel de 7 ani CD-uri cu jocuri si o masina cu telecomanda.Nasa lui i-a adus atunci un fel de laptop pentru copii (din Metro) cu ajutorul caruia se invata literele si cifrele si mi-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Buna !

Am intrat sa vad ce mai faceti si pentru ca erau cateva fete care se interesau de noi am zis ca ar fi frumos sa va dau vesti despre noi...

In principiu suntem bine, stam mai mult pe afara prin curte, mai putin la PC, avem si santier de ceva timp, care pare sa nu se mai termine ...motiv pentru care am trecut pe aici mai rar si atunci doar am citit si am vizionat poze ...pupam protagonistii...

La inceputul acestei saptamani ne-am intors din vacanta, am fost la mare la Nisipuri....poate reusesc sa pun si poze zilele astea, sa vedeti ce -au mai crescut rasfatatele mele

Vad ca vorbeati de party...si eu sunt amatoare ... cu conditia sa fim liberi in week-end-ul respectiv pentru ca - ca mai multe fete de aici - si noi trebuie sa botezam in curand (nu stiu exact data la care s-au hotarat finii nostrii sa faca botezul).

Va pup pe toate si pe toti copiii...si promit sa scriu mai des ...

P.S. LA MULTI ANI pentru toti piticii care s-au aniversat cat timp am lipsit noi si la fel si mamicilor sarbatorite

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Mei, da ce de nashe avem paici !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Caro, !!! Ce bine ca sinteti ok !!! Chiar ne intrebam de tine, ce mai faceti !! Asteptam si pozici, cind vei avea timp ! Pina atunci te pupacim cu drag !!
Mei, ca vroiam si eu sa intreb, ce lapte dati voi copiilor, eu iau dorna rosu, cel cu 3% grasime ... e prea mult ? Sa trec pe cel albastru ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro...absente absenteeeee! trece si tu mai des sa semnezi condica! si asteptam poze!
Alice nu ai de ce sa te muti la alt lapte, 3,5% e perfect. doar nu il pui la dieta
si fina-mea naste marti dupa cum v-am zis.....is nebuna cu cumparaturileeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Ok, Roxi, multumesc ... ma gindeam io ca nu e bine sa il schimb !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La mine e ca la nebuni...
Prostia mea, ca am pus botu' cand a zios vecina ca se apuca de facut exterioru'; si io chiar am crezut ca se ocupa ea?!...hehehe
Cine facu zece drumuri cu masina sa cumpere dibluri, sarma, sa vada de unde face rost de schela (!!) ca era prea mica si nu ajungeau aia la mine la etaj!?
Aaa...cea mai tare a fost cand i-am zis ca trebe sa astepte, ca eu tin masina in fata blocului, nu ma duc la servici cu ea..."pai ar fi cazul sa o iei cat facem lucrarile!"...hehehe

Sanatosi sa fim sa putem sa alergam, ca restul se rezolva...

Cand mi-a dat ala de la banca telefon sa-mi zica si el sireacu' sa platesc rata la banca pen' ca a trecut de mult scadenta imi venea sa plang!:)))
Si saptamana viitoare e si mai si, ca atunci avem si o conferinta la care trebe sa stam pana seara si cica tre' sa facem si mancare la muncitori....hehehe
Dixtractie...:)

Editez...ca sa va spun sa nu ma luati in seama...povestesc si eu acilea pana o suna omu' diseara sa-i fac capul mare...hehehe

Sambata ma duc sa-mi fac prima ecografie...Am inima cat un puricel.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice...si eu tot din ala ii dau, sau fulga tot cu 3,5%
Eu ma gandesc ca ala nedegresat e mai bun...dar sa vedem ce zic si celelalte mamici...

Roxana...o fi f'un semn asta cu cumparaturile!?...hehehe

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput