Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 25

philip spune:
pupici la gagici si pitici
eu m-am culcat tarziu aseara, tot stand sa citesc despre barbye, bani etc, apoi, intinsa in pat nu mai reuseam sa adorm. dimineata m-am trezit tot cu gandul la asta...nu vreau sa va mai introstez si pe voi...
caro, asa ma bucur ca ai mai dat pe noi...am tot intrebat de tine, asteptam poze
unde o fi pako? si andream? pe unde umbli frumoaso? ati inceput gradi?
am sa incerc sa pun si pozele, poate we asta (merci, ioana, esti o dragalasa)
pupi a inceput sa prinda si engleza, zice atat de frumos "all gone" de fiecare data cand vede un recipient gol. hehehede altfel, mi se pare putin retras, adica el e f asociabil si rade mereu, dar la gradi pare sa fie mai timid, o fi normal, nu, nu stiu...educatoarele imi zic ca se joaca cu alti copii, ii alearga sa-i gadile, dar mie tot mi se pare ca parca nici nu i-ar cunoaste pe copii dimineata. or face asa ca-s eu cu el, ma tine de mana. drept, nu plange, imi face bye-bye...
e innebunit dupa trenuri, uuuuuu si chu-chu train toata ziua, are si vreo 3 acasa, plus la gradi, dar cand il vede pe cel real e in extaz
liliana, melancolia bat-o vina, hai vino mai des pe aici sa te inveselim noi. pupici si tie si adelei
asteptam poze de burtici si nisipuri
pupici la mancaciosi si ne-, bolnaviori si ne-, ne auzim mai tarziu
philip&andreea
copilasi dragalasi

Andries spune:
Am ramas de carutza... cu cititul.. merci Roberta de pontul cu pampersi, stiam eu ca mai trebuie sa fie ceva, ma duc si cumpar. Da... e frumos sa fi nasa, abia astept!!
Lia, pai al meu face exact ca Danut al tau, doar ca la adresa lui ta-su: il ia de picior, se incolaceste in jurul piciorului lui si incepe "hai cu mineeeee" ... pe mine ma distreaza faza.
Eu dau numai de la Albalact, adica ZUZU sau Fulga albastru (1,8 grasime) altceva nu inghite.
Monica, eu cand am avut santie m-am inteles "fara mancare" si e cel mai bine asa ca altfel stau toata ziua si cer mancare si bautura si de muncit mai rarut ca-i mai dragut. E bine sa pui polistiren, ai sa vezi ca se simte la caldura, dar ce ... ma scuzati tu gravida si sa le dai mancare? Eu nici macar nu as sta la discutii, vezi ca nici cu sandvisurile nu e simplu, ca daca tu faci sandvisuri si vecina nu face nimic, o sa manace numai de la tine. Daca tot ati ajuns sa dati si mancare, corect ar fi o zi ea si o zi tu.
Andries

kim222 spune:
Si eu la cafea cu voi!
Va ca numai nase , botezuri...reconstructii..remodelari..si un party la Roxa!
Monica eu zau intelesesm ca se face asa...la tot blocul ..nu numai tu si vecina...
Alice tot bolnavioara?
Roxa esti de coma...stai jos si relaxeaza-te ..hi,hi...
Caro asteptam poze!
Dana (roller) ..ce-i cu lipsa de chef???
Asa cum spuneti si voi ...Luca nu este doar in faza de mamosenie..dar si de tatosenie ...ne vrea pe amindoi..asa ca la nani mergem in gasca..v-am mai spus!
La cresa azi a fost prima zi cind nu a mai plins...eu va spun..desi nu m-a intrebat nimeni! Si a inceput sa comunice prin limbajul semnelor..all of a sudden!
Caremne bine ca ...sinteti bine..Ce investigatiii incepeti? Wow...suna a gospodina in toata regula! Astepti petitori?
Ioana multumim pentru complimente...Asa este..a fost un curajos!
Liliana iar esti in borcan? Stii tu care! Hey...vezi ca scot ..ce eu cit a fost Luca in Ro...am disparut??? Hai mai bine spune-ne cind planuiesti s-o aduci pe Adeluta?
L-am inscris din nou la gym..asa ca de simbata ne reluam rutina!
Revin cu poze!
edit ca am uitat..Robi poate ca tusea nu a fost bine tratata....sau a facut o bronsiolita sau bronsita! Eram sigura ca nu-i nimic cu monocitoza!
despre echinaceea...si eu ca si Roxa..nu stiu nimic...la scoala nu ne-a invatat "din astea"..si nici nu am folosit pina acum...
teoretic de la 2 ani de trece la laptele 2%...eu mai astept putin..ca noi nu mincam bine...

AncaMaria spune:
Caro, uelcam bec!... asteptam pozicile..
Diana, ma bucur sa aud ca Ianca e bine si cu lovitul isi va reveni...
Cristal, succes la ecografie, sa ne spui ce vesti ai... si bafta la hranitul muncitorilor ... mai mai, cum pot fi unii nesimtiti pe spinarea altora...
Olivia, io m-am tot gandit la Luca ce face la gradi, dar am zis ca o sa ne povestesti tu oricum despre evolutia lui... ma bucur sa aud ca nu mai plange... asta e semn ca se simte bine acolo...
Roxana, distractie placuta, si accidente cat mai putine
Eu ii dau Biancai lapte 2%, asa se recomanda aici dupa 2 ani, si asa cum zicea si Lia, cantitatea de calciu e aceeasi, diferenta e numai la procentul e grasime... iar noi ne incadram la categoria "grea" cu +15 kile.
Irrinuca... nu stiu daca mai ne citesti, voiam sa intreb ce mai faci, v-au returnat bagajele? Ce face Andreas, ii place in Ro?

cristalina spune:
Nu ca nu ar dormi cineva de grija, da' povestesc si io acilea ...:)))
Au venit nenii aia cu santierul si au zis ca ei nu vor mancare seara...Asa ca a ramas ca vecina le da la pranz...si io seara respectiv deloc...:))))
Asta seara i-am dat un pic de lapte Mariei, sper sa treaca fara incidente noaptea asta desi ea mai are mucisori.
Ma duc sa fac un dus ca altfel adorm acilea. O noapte linistita sa avem si o zi excelenta schimbului trei...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

kim222 spune:
Anca..Bia ce mai face? Ce a mai invatat la daycare?Recita poezii? Ca Luca s-a apucat de scris romane!
Monicule ..va tin pumnii sa treaca repejor mucii! Si tu la culcare..gravidutele dorm la ora asta!Si daca spui ca te-ai scos si n dai papa la muncitori..take advantage!

AncaMaria spune:
Olivia, nu recita nik... acu nu stiu, o fi ca nu se ocupa educatoarele sau din cauza ei... e si confuzata cred de faptul ca vorbim acasa romaneste si acolo se vorbeste engleza... tot imi vine acasa cu desene/crafturi... dar alea dupa cum arata sunt facute de educatoare... chiar o sa le pozez ca le-am lipit pe perete in camera ei..
In rest canta toata ziua cantecele in engleza care le tot aude acasa, la Barney sau alte jocuri... cantecul preferat este "twinkle twinkle little star"... la asta stie aproape toate versurile... in rest, e inca greu sa iti dai seama ce zice... intr-o zi ne-a innebunit cu "a biu"... daca nu a repetat intr-una ... pana si-a dat seama Andreea ca zicea "I love you"
..

kro spune:
Multumesc de (re)primire, sunteti toate niste dragute ...
Olivia...am vazut pozele voastre...cel mai mult mi-au placut cele in care piticii se tin de mana...sunt super
Am pus aici pozele promise:
Nisipurile de Aur si Balcic
Fug la nani ...

AncaMaria spune:
Cristal... cred io ca cu sau fara hranit muncitorii, tu tot n-ai somn. .. hai, la culcare cu tine, ca mai incolo o sa chiar resimti oboseala acumulata...
Olivia, ce scrie Luca?

AncaMaria spune:
Caro, f. frumoase pozele, s-au distrat de minune fetele...
Olivia, pozele voasttre le-am vazut mai devreme, dar uitasem sa zic... ce frumos se tin baietii de mana, prieteni buni...