Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 26

AncaMaria spune:
Andreea, pupici vorbitorului de engleza...... sa stii ca si mie mi se pare ca Bianca nu prea se joaca cu copii la gradi, desi ma innebuneste toata ziua cu "piii"... dar e normal pana pe la 3 ani ...

kim222 spune:
Cum ce scrie? Romane! Pe pereti ! Dar are parinti nebuni ..care nu-l lasa! Noi nu ne laudam cum nimic invatat de la gradi...ce deh...noi sintem printre mezinii grupei..abia repetam cuvintele!Dar azi imi spunea educatoarea ca ei de cite ori Luca impinge sau altoieste pe cineva ii spun : calm down...si folosesc si limbajul semnelor..se bat cu mana pe piep!..ei bine cica Duracell..face si apoi isi spune singur sa se calmeze!
Da,da...poza aiai este superba! Mai ales ca nu i-a pus nimeni sa se ia de manute! Singuri au facut-o!
Caro..frumoase poze..de fete ce sa mai spun!

speel spune:
Buna seara
Multumesc de suport,sper sa mai rezist un an.
am citit pe sarite dar am vazut toate pozele.Super frumosi cu totii.
Crista,n-am apucat sa te felicit pentru burtica,o sa fie bine de data asta.Stiu eu sigur.Si la echo tin pumnii.
Olivia,copilul meu sufera de aceeasi boala,ne iubeste pe amindoi de nu se mai poate.Dimineata se da jos din Auto si direct la noi in pat,la mijloc.I-am pus si perna personala intre pernele noastre si stie ca acolo e locul lui asa ca la 8-9 aterizeaza si-si cuibareste funduletul linga fata mea iar cu picioarele gidila pe tata-sau la nari.
De lapte ,eu inca ai dau Milumil.Si seara ceva cu vanilie si capsuni si cereale,cumpar in cutii de 300 ml si bea in fiecare seara una.
Simbata seara mergem la disco,planuim prima noapte a lui Ricardo in iatacul bunicilor in Olanda.Oau,nu imi vine sa cred ca vom fi singurei dupa doi ani !Si mai mergem si la disco!Asta in cazul in care o vrea sa doarma in alta parte fara ma-sa!Am emotii,sincer!
am citeva poze,se pare ca ricardo are adevarate veleitati de purcel:
http://family.webshots.com/album/553892557ZelcYW

kim222 spune:
Disco!si-n Olanda!!! Putem si noi sa venim?
edit ca am uitat asa -ti spun ca am vazut ..purcelusul..un scump!
si acum fug si eu la baietii mei!
spor la scris schimbul I si II...ca voi sinteti mai vrednicute!

philip spune:
neata romania
uite si ceva poze, desi nu-s prea reusite, de-aia nici n-am afisat mai multe:
labor day
va pup si o zi frumoasa, acusi fug si eu in pat
philip&andreea
copilasi dragalasi

philip spune:
mai, cristal, io cred ac tu n-ai treaba prin lborator si cu curatatul mochetei, ia mai las-o incolo de curatenie si mai vezi de tine si de burtica. pupam
am vazut poze cu ricardo murdar, hehehe, numai ochii aia frumosi straluceau din pamant, scump si drag
carolici, am vizionat toaaate pozele sperand ca te vad si pe tine si te-am, in final, drept numai in 2, esti o frumoasa cu par superb iar fetele tale au crescut de cand nu le-am vazut. pupam brunetelele
anca, pozele tale unde-s?
carmen, chiar ca esti prea linistita, e totul ok?
in alta ordine de idei, pupi bea whole milk, dar dr zic ca dupa 2 ani poti trece la cel de 2%. la noi nu cred ca e cazul, ca si-asa jucam la pana, asa ca mergem cu asta. el (sper ca) bea la gradinita, pt ca li se da lapte la fiecare masa si snack. in we, bea si dimineata acasa, apoi in timpul sapt si seara, dar nu zilnic. papam branza la greu.
philip&andreea
copilasi dragalasi

polux spune:
Mamam cate pagini ati scris.Nu am apucat sa citesc caci m-au capturat ptr cateva ore bune blogurile de pe site. Sunt cateva tare frumoase.
Pup dulce.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

polux spune:
Gata terminat de citit...dar cum ce e emult nu e bun, am uitat ce am citit.
Olivia incepe weekendul?
Va pup pe toate si recuperez in weekend.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi

carmenp spune:
multi ani fericiti, marina!
la multi ani, mariilor si marianilor, sa fiti sanatosi si voiosi cu totii la multi ani si mie ca mi-s tot marie
m-am delectat de dimi cu poze, pupa mama pe ei ca-s niste frumosi!
philip, s`tem bine da` cam ocupati, multam
ca ma-ntrebati de ilinca, mai nou deschide frigideru` si mormaind "poami, poami" scoate cutia cu almette ori cite un danone. ieri faza zilei fu dimineata, maica-mea se-nchina si ilinca cind sa bage si ea doo matanii vazu piatra de calciie a lu` mamai-sa p-acolo si cit a batrina isi facea ritualu` ea i-a frecat cu sirg si spor calciile
edit, ilinca bea lapte de vaca get beget, iaurturi in gral de la danone, deh, puterea obisnuintei
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

alice2004 spune:
Neatza tuturor !! Si LA MULTI ANI Mariilor, Marianelor si Marianilor
!! Sa fiti sanatosi si fericiti !!
Vad ca schimbul III a fost harnic aseara, ma bucur ca toate sinteti bine, am vazut si pozici, si va pupicesc pe toti si pe toate !!
Dana, ce bine seamana Ric cu tine !! Petrecere frumoasa in doi la disco !!!
Olivia, mi-au placut tare pozele cu tine si Luca si pupicii de la malul marii !! Si zici ca omu tau mik s-a apucat de scris romane ?? Ca Andrei ne-a scris si noua citeva, direct pe peretii abia varuiti !!
Liliana, Adeluta a crescut tare si s-a facut o scumpa !!!
Lia, ma bucur ca esti bine !!
Caro, ai niste printese de fete ! Iar tu arati super !!!
Carmen, tare faza zilei !!
Si unde-i Roxi ??
Io sint pe aici, mai muncesc cite ceva ... ca nu am nici un chef, deh, vine uichendu' !!
Va doresc o zi minunata !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006