Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

intru intr-o mica sedinta de o ora, dar dupa relatez ce-am cumparat pentru botez.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hai ca azi sunt in forma si daca mai vorbesc cu doi tampiti la telefon bat pe cineva.
deci: Carmen io stiam invers, sarea e de rau. da nu conteaza io oricum le fac. hmm....tre sa ii intreb pe aia daca au mastica daca nu....sa ma pregatesc de acasa
gizaz 1mil o lumanare? cam aberant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mei, la mine in partea asta de tara e cam asa : sarea e prilej de discutii, zaharul e scandaaaal, iar piperul e neutru !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hellou de la o zombi care a stranutat toata noaptea si a mucit

Rox - petrecere fainaaa ! Cum mai e genunchiul ?
Alice - sanatate si tie !
Andries - si pe mine ma asteapta un nasit, dar mai in viitor, deocamdata sunt la faza de proiectari, da` io`st nasa :-))) Pe cand aveti evenimentul ?
Carmenp - mah da` rar mai citeste omu` de voi ... hmmm...
Cristal - e de rasu`plansu` ... Noi am scapat aseara, dar mandra se amuza teribil sa ne zica (,) ca "vine" si sa o caram de urgenta in baie unde o apuca rasul ...dar macar ea se distreaza copios Voua ce va zice pediatra, dc vomita ??? Pe noi ne tot freaka cu lozinca asa e ea, mai mancacioaso-vomitacioasa.
Roberta - sanatate puiului !!!

Gata, am oleac` de treburi ... si numa` n-am kef ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Buna, feteleor! Apuc si eu sa va scriu dupa nu stiu cat timp...dar va citesc in fiecare zi.
Marcela, despre ce petrecere vorbiti? Ca ne inscriem si noi!
Sa va mai povestesc despre noi. Ianca e ok, i-a trecut enteroviroza, Doamne, prin ce-am mai trecut...Acum a inceput sa pape si parca a mai recuperat si cu greutatea. Cu bona s-a obisnuit, nu mai avem nici un fel de problema, dar...a devenit putin agresiva, a inceput sa dea in copii prin parc si uneori o loveste si pe bona sau chiar pe noi. Mi/e clar ca e felul ei de a-mi comunica ca nu- convine situatia, ca am lasat-o cu bona si dispar cateva ore pe zi de langa ea.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Am revenit, deci operatiunea botez 10 sept (intr-o localitate din Ilfov, nu in Bucuresti) arata cam asa:

biserica 500 mii plus inca nu stiu cat pentru parinte (depinde de slujba.. vad eu cat ii dau dar nu mai putin de inca 500 mii) deci estimat 1,5 mil lei
lumanare 1 mil (si sa nu va inchipuiti ca la nu stiu ce florarie)
haine: 2 costume body-pantalon-jacheta de 380 mii din carefour, o pereche de ghete si una de botosi de 400 mii perechea (luate de la sensiblu reduceri, modele de anul trecut), caciula misto de tot mai de toamna-iarna de 350 mii tot de la sensi blu, caciula bumbac 50 mii, 5 perechi de sosete bumbac plus licra nu mai stiu pretul, un costum de fas tip cosmonaut cu gluga foarte misto mi-ar fi placut sa am si eu asa la Victor, o paturica din aia cu fermoar pe margine care se poate folosi ca port bebe, niste jucarele si mai imi trebuie panza, prosopul pentru copil, fasa si marturii, plus prosop si sapun pentru parinte.

Sa-mi traiasca!!

Ce jucarie/ cadou mai interesant as putea sa iau pentru un baietel de 6 ani?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io ii iau canari lu` ionu de ziua lui, hihihi, am zis!
edit, listat listuta, umblu cu ea-n buzunar la cumparaturi, multam

quote:
Originally posted by Andries

Am revenit, deci operatiunea botez 10 sept (intr-o localitate din Ilfov, nu in Bucuresti) arata cam asa:

biserica 500 mii plus inca nu stiu cat pentru parinte (depinde de slujba.. vad eu cat ii dau dar nu mai putin de inca 500 mii) deci estimat 1,5 mil lei
lumanare 1 mil (si sa nu va inchipuiti ca la nu stiu ce florarie)
haine: 2 costume body-pantalon-jacheta de 380 mii din carefour, o pereche de ghete si una de botosi de 400 mii perechea (luate de la sensiblu reduceri, modele de anul trecut), caciula misto de tot mai de toamna-iarna de 350 mii tot de la sensi blu, caciula bumbac 50 mii, 5 perechi de sosete bumbac plus licra nu mai stiu pretul, un costum de fas tip cosmonaut cu gluga foarte misto mi-ar fi placut sa am si eu asa la Victor, o paturica din aia cu fermoar pe margine care se poate folosi ca port bebe, niste jucarele si mai imi trebuie panza, prosopul pentru copil, fasa si marturii, plus prosop si sapun pentru parinte.

Sa-mi traiasca!!

Ce jucarie/ cadou mai interesant as putea sa iau pentru un baietel de 6 ani?

Andries

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna la toata lumea!
V-am simiti lipsa ieri cind am absentat pe motiv de sedinta inceputa de dimineata si prelungita pina la 6...nu va zic ca am iesit cu dureri de cap...
Am vesti buna cu bucataria - se pare ca cei de la RADET o sa ma debranseze pe luni si as putea sa-mi montez si centrala termica tot undeva saptamina viitoare, daca se misca oamenii aia "mai cu talent"... Ramine ca imediat ce termin cu instalatul centralei sa ma apuc de renovarea in sine - dat jos faianta, inlocuit geam, facut partea electrica, tencuit, pus alta faianta, etc. Mobila noua o sa o compandam simbata, a venit omul, a masura si mi-a si facut o propunere - i-am mai cerut eu mici schimbari, dar in principiu e ok, cred ca o sa arate foarte frumos...
Stefan nu a avut o noapte foarte buna - s-a tot zvircolit, s-a sculat de vreo citeva ori pe la 4 si 5 dimineata, nu suporta neam sa-l invelesc si mie nu stiu ce mi-a venit aseara, mi s-a parut cald, asa ca i-am dat pijamaua de vara...Abia astept sa vina tata-sau ca tare ii simtim lipsa...
Am vazut-o aseara la Nasul pe Adriana Iliescu, cea care a nascut la 67 ani - venise si cu cea mica care e o dulce!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Cadou mai mare pentru finutz nu am luat pentru ca mama mi-a spus ca are de toate, deci am tras eu concluzia ca mai mult s-ar bucura de niste bani, pe care o sa ii dau la masa sau la baie, ma orientez eu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Va urmaresc din umbra, da' n-am nici timp nici prea mult kef.
Multa sanatate burticutzelor! Aveti grija de echipaje, ca la voi se pune altfel problema! Cupii supravietuiesc, chiar daca devin gelosi...
Multa sanatate si bolnaviorilor mici si mamicilor aferente! Sa treaca raceli, gaturi si alte "bucurii".
Roxana, sparge mama draga ceva mai serios, poate se sparge si seria asta de "ciobeli". Distractie placuta la party!
Diana, Marcela vroia o petrecere de bebei pe 15 sept (de ziua Liei?) sau pe 23 sept (propunerea Gabitzei), dar nu prea sunt doritori. In mom de fatza cred ca ar fi cam asa: Marcela, Andries, eu, Gabi (daca e pe 23) si tu, daca vrei.
Am vizionat poze cu cupii. Fromosi cu totii...

Vicu era cu febra de dimineatza. Dar starea generala era buna, adica era voios. Cupilu meu sufera du8pa mine de o bucata de vreme. Adica, dimineatza cand plec la servici se prinde de mine si nu ma lasa sa plec. Azi dimineatza mi-a luat geanta de pe umar si a pus-o la locul ei, pe masa. Si m-a luat de mana sa ma'c cu el sa ma joc. Ma bucuram ca am un cupil independet si, cand colo, l-a lovit mamosenia...

va pupu in grup..

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput