Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !!! Da' chiar ca ati fost cuminti zilele astea ... schimbul III are vreo sarbatoare de nu a prea semnat condica paici ?? Sper ca sinteti bine cu toate !
Io-s binisor in sensul ca raceala a disparut, dar mi-a ramas ceva ceva durere de git si cred ca incep sa tusesc in curind, asa ca ma tratez cu bomboane de tuse si cu faringosept (bleah, niciodata nu mi-a placut medicamentul asta la gust, stiam io de ce !!).
Acasa, barbatii sint bine, Andrei mai are oleaca de muci la nas, dar sint pe trecute !
Ieri am facut si eu mincare de conopida - multumesc Leloo-Gabriela, a iesit super, a mincat si Florin din ea !!
Carmen, succese la vinete si alea-alea ! Sa inteleg ca esti la capitolul zacusti si borcanele pentru iarna, nuh ??
Roxi, mama, murphy s-a mutat la tine ?? Ai grija !!Pupici !Lia, ma bucur ca esti bine si ca te-ai gindit sa o iei mai usor cu trebile ! Sanatate multa si toate cele bune pentru tine !
Anca, sa poarte sanatoasa Bia fustita !!
Laura, pupici si tie ! Ne bucuram tare ca sinteti ok !!
Chiar, ce mai face Caro ???
Ma duc sa imi beau ceaiul si sa ma apuc de trebi ! Mai trec insa pe aici, hehe, ca dependenta-i mare !
O zi minunata sa aveti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Multumim frumos de urarile pentru Matei, parca e ceva mai bine, am trecut o noapte aproape fara tuse, i-a luat tati ieri un sirop "Plantusin" de la Hofigal si parca da rezultate.
Dupa amiaza mergem la pediatra, nebuna cum sunt, cand am vazut "monocitoza" pe analize am innebunit, m-am gandit toata noaptea numai la asta, dar astept verdictul doctoritei.
Si daca-s dusa cu capul dupa 3 saptamani de boala a puiului, nu mai stiu cine scria de echinaceea, dar ideea e ca sotului meu nu a vrut sa-i dea de la o farmacie homeopata pentru Matei, i-a spus ca NU se da la copii sub 5 ani sub nici o forma si mi-a trimis si o carte sa citesc cu ochii mei chestia asta.
ROXI, mama, ce-i cu tine? Poate se mai cere o vacanta?!
CARMEN, pupici la pasarici (na ca fac si rime) si sa fie bine cu Ionu!Bafta la copt leguminoase!
OlIVIA, tusea a debutat la Matei fara expectoratie,parca-i exploda pieptul cand tusea, acum e plina, dar cum am zis, parca-i mai bine.
Ieri l-am chinuit, am gasit pompa nazala (pe care nu am folosit-o de un an), i-am curatat printre tipete si rugaminti nasul de cateva ori, apoi i-am pus picaturi si a respirat mai bine.

O zi buna tuturor!

Editez ca am o intrebare Off topic pentru ieshencele mele: nu cunoasteti o fata serioasa si muncitoare, dornicva sa lucreze ca vanzatoare intr-un magazin de incaltaminte in Iasi? Am ramas fara angajata si nu gasim, iar sotul meu lucreaza zi lumina non stop.

Mergi la inceput

Roberta, ma bucur ca Matei este mai bine si te asteptam cu vestile de la doftor ! Eu spuneam de echinaceea, si mie mi-a dat nenea de la plafarul cu pricina cind i-am spus ca baietelul meu de doi ani e racit si ca as vrea sa ii dau ceva in acest sens ... e un flacon cu un sirop asemanator celui din muguri de pin, da este cu echinaceea si propolis parca, daca vrei il rog pe Florin sa se uite ce scrie pe el !!
Poate ne lamureste Roxi ce si cum cu echinaceea asta ... ca m-ati bagat la idei !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, multam de impresia buna, numa` le coc si le pun in pungi la congelator
roxana, nu rid, din motiv de luna plinapupam moderatoarea buclucasa
roberta, nu stiu, cu anunt la ziar poate gasesti..mai intreaba pe la subectu` cu ieshu`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
Bag seama ca az' noapte a fost randul Mariei sa vomite...
Dar avem scuza, e de la muci...si e tare mandra de ea cand zice "am muci!!!"
A racit pentru ca nu vrea de nici o culoare sa pun ceva pe ea cand doarme...sau de ce o fi racit nu stiu, oricum "are muci!" si oki lacramosi si se sterge de poalele tricoului meu de cate ori ma prinde...
Cand o vad asa, desi e vioaie si n-are nici o treaba, ma apuca o mila...si de ea, si de mine, ca se pare ca mi-a dat-o.

Io's cu santierul pe afara blocului ca sa acoperim cu polistiren, azi dimineata ma dusei dupa suruburi si sarma de ancorat schela...
Si ca sa nu-mi ies din forma ma apucai sa-mi comand si pe la servici mobila noua...
O exista terapie de grup pentru asta?! (Numele meu e monica si am o problema! )

O zi excelenta sa avem.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

ti se pare ca n-as fi in aceeasi oala cu tine? is, iti zic io, si ce? ma bag in seama p-acilea ori de cite ori imi permite timpu`, ie-te nah, sa ma dea cineva afara

quote:
Originally posted by polux

Neata iubitelor.
Ptr ca m-a tras de maneca Ioana intru cateva minute sa va urez o zi buna. Iertare ca nu mai scriu asa des, dar sincer va citesc si simt ca nu are rostul sa scriu, caci eu despre mandra mea nu mai stiu mare lucru. In afara ca este okay, sanatoasa si plecata in vacanta la rude cu mamaie. Si sunt si foarte ocupata pe saptamana cu scoala.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Pasarike ieri luna plina da duminica ce era? sau te pomeni....nu va zic ca intre doua busituri si spargeri imi pica din mana si borcanul plin oki cu sare....noroc ca asta nu s-a spart. asta e.....drept urmare ma duc diseara la party, sa vad ce oi mai sparge pe acolo
Robi nu stiu de echinaceea, ma uit prin cartulii si raportez.
Alice sanatate baga miere cu lamaie in proportii egale, e super! si tantum verde, e mai ok la gust. (mie imi place faringoseptu'...da io imi dau cu usa in gura asa ca nu is de bagat in seama )
de Caro nu stiu nici eu nimic...cred ca e super busy cu printesele. daca ne vezi Caro va pupam!
Liliana pupici. asa deci mandruta e in vacanta la rude? bravo ei.....se relaxeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

'Neata!

Va vine sa credeti ca o lumanare de botez cu flori de crizantema olandeza (crizantema aia subtirica cu petale subtirele) costa 1 mil lei si asta la chioscul de flori al tigancii din cartier??

mie nu mi-a venit a crede... dar am platit-o!! mai am de cumparat panza, prosop si marturii si sunt gata de botez...

Andries

Mergi la inceput

bey, io in locu` tau cum as ajunge acolo as da peste cap o mastica bai da uei, cica daca versi sarea e de ghini iar la piper e invers
edit: pe 30 septembrie is coana mare ca botez, andries spune tot, ce hainute ai cumparat, etc.

quote:
Originally posted by roxanaz

Pasarike ieri luna plina da duminica ce era? sau te pomeni....nu va zic ca intre doua busituri si spargeri imi pica din mana si borcanul plin oki cu sare....noroc ca asta nu s-a spart. asta e.....drept urmare ma duc diseara la party, sa vad ce oi mai sparge pe acolo
Robi nu stiu de echinaceea, ma uit prin cartulii si raportez.
Alice sanatate baga miere cu lamaie in proportii egale, e super! si tantum verde, e mai ok la gust. (mie imi place faringoseptu'...da io imi dau cu usa in gura asa ca nu is de bagat in seama )
de Caro nu stiu nici eu nimic...cred ca e super busy cu printesele. daca ne vezi Caro va pupam!
Liliana pupici. asa deci mandruta e in vacanta la rude? bravo ei.....se relaxeaza!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Roxi, apoi petrecere frumoasa la party si stai departe de lucrurile casante ! Da, multumesc, tantum verde, uitasem ... cit despre lamiia cu miere e superbuna, dar aici la birou n-am decit prima parte de reteta, ca mierea am lasat-o acasa ! Asa ca bag faringosept ... tocma ce ma luase un acces dala hain de tuse !!
Monica, si noi tot asa, Andrei face crize daca ii pun ceva pe el cind doarme, io nici nu mai stiu cum sa imbrac copilul aist cind e ora de somn, ba e prea racoare, ba transpira daca ii pun un maieu, der stau mereu sa vad daca nu e ud si daca da, da-i si schimba-l ... probabil ca daia avem si noi muci !! Asa ca te inteleg veri uel ! Cit despre grupterapi, si noi ne apucam de montat termopane pe la ferestrele care au lipsa .. asa ca vezi ? si asta se ia ! Pupici voua acolo !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput