Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 20
Andries spune:
si eu am citit despre barbye si-mi pare tare rau de ea, saraca e nenorocita pe viata si cred ca va dura o gramada pana sa se vada macar in caruciorul cu rotile, groaznic... ce nu inteleg este faptul ca nu mi-am dat seama in ce masura cineva din familia ei este "pe faza" si gata sa traga de toti oamenii ca sa ii faca si ei viata mai suportabila, ea trebuie sa aiba un insotitor permanent care nu poate fi una dintre noi... in mod evident.
eu astept sa publice Admin un cont, un responsabil si o procedura ... nu de alta dar am ceva istorie pe la Umanitare si am vazut, auzit si experimentat multe si nu mai trimit bani pana nu sunt sigura ca sunt folositi corect si eficient.
si cu asistentele din spital... pe toti dracii daca le-as mai da un leu, suturi in fund daca se poate... nici acum nu uit la una din sarcinile pe care le-am pierdut cum mi-au facut intr-o maternitate din bucuresti unde eram internata cu iminenta de avort, de 4 ori injectie cu diazepam in numai 2 ore ca sa "marcheze" cei 50 mii de rigoare...si tura 1 si tura 2, norocul meu cu sotul care le-a facut un mega scandal de ma luau apoi cu saru-mana...
Andries
philip spune:
si am mai intrebat acum nu stiu cate pagini in urma de carolina, nici ea n-a mai aparut de mult
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Multumim celor care au vizionat pozele noastre....Ma intrebati de Luca...s-a acomodat perfect..parca nici nu a lipsit 3 luni! Este inebunit dupa amindoi..la somnic mergem in gasca...Iar peste noapte eu fac ture..problema este case trezeste si daca sint eu linga el..chestie pe care n-o facea in Ro...deci are un somn tare agitat!
Adela ieri am uitat sa -ti spun...tu faci exact ceea ce eu va spuneam mai demult...ii imobilizeze capul si manutele pt a ii da prima lingurita..Si apoi de cele mai multe ori..vrea fie tot fie macar 4 -5 lingurite..ASa am fost si eu ..asa ca nu ma pling!
Robi sanatate multa..Tusea este si cu expectoratie? Monocitele asa individual..nu le poti judeca..
Alice sanatate multa!Bine ca macar ai ajutor!
Carmen taree rarut si scurtut!Ce mai fac copii?
Daria ma bucur ca ti-a trecut alergia!
Roxi ce-ti mai face genunchiul?
Despre Felicia si Carolina..eu am tot intrebat...si am tras concluzia ca nu stie nimeni ..nika..
Andrea sanatate...cind merge Stefi la gradi?
Laura _Oprescu spune:
pupam toata gasca de mamici:).Mai rar dar nu renuntam...am fost in vacanta , v-am trimis si pozici,mai avem insa timp nu prea avem.Eu alerg cu ucasu dimineata peste tot, iar dupa-amiaza cu Rares..inot, tenis, mai nou si franceza.La astea is sofer:).
In rest toate bune si multumim lui Dzeu sa fim sanatosi cu totii...va veni mama mea la noi asa ca abia astept...va pup pe toate
AncaMaria spune:
Mama ce liniste pe aici...
si pe mine m-a impresionat pana la lacrimi cazul lui barbye, astept sa puna la dispozitie contul pe DC..
Azi nu am avut chef de servici, am sunat ca am programare la medic si m-am dus la cumparaturi , am luat hainute pentru fetita prietenei mele din Ro si bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu-i iau si lu fii-mea o fusta.. sunt asa intr-o dispozitie cheltuitoare ca o sa dau faliment...
Laura, ma bucur ca sunteti bine si ocupati..
carmenp spune:
`neata, gagici!
olivia, multam de intrebare, suntem bine in stol, am adus ionu` acasa si-acu suntem in investigatii; ilinca e bine merci, a-nceput a mai rupe la vorba, papa bine si cu pofta, parca s-a mai pus pe picioare nu mai e asa slabuta (ptiu, sa n-o deoki). la servici multa treaba, abia de mai am timp de cite un f5, acasa ma iau cu ardeii, vinetele si alte cele si n-am apucat sa mai intru, da` nu scapati voi asa usor de mine, hihi
lio, ai o bulina mare si rosie de la mine io tot mai ajtept poze cu gravitutele
gata fug la trebi, va pupa pasarika
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Neatza,neatza la o cafelutza
Mitzu si Lia pupici pe burtici si cum s-a votat in unanimitate,stati cat mai linistite si prioritatea sa fie burticica!!!Eu sunt sigura ca va fi bine pana la sfarsit ca doar la noi pe forum toate povestile au happy-end!!!
Roberta ,eu zic sa nu mai fi ingrijorata si pesimista ca Mateiash este sanatos iar la varsta asta racesc usor dar se recupereaza ei repede!!Pupici de la vecinica
Daria,dar vad ca Giulia si Botoshica fac cu schimbul la ca sa nu treaca o zi sau o noapte fara spectacol!
Carmen sanatate lui Ionutz,eu una posed un nepot proaspat operat de apendicita,la analize nu-i iesea nimic,noroc ca i-au facut o echografie,iar chirurgul care l-a operat a zis ca daca mai statea vreo 2 zile era de rau!!Asa ca,poate la Ionutz nu-i cazul dar este bine sa-l investighezi!!
AndreeaP si eu astept de fiecare data pozele tale cu nerabdare pentru ca sunt foarte,foarte frumoase!!!
Olivia d'aia ziceam eu ca Luca este cel mai curajos din trupa,s-a acomodat foarte repede si bine la schimbarile din ultimul timp.Pupam curajosul
Liliana,ocupata ,ocupata?Nu mai semnezi condica si la noi?
pupam gashca
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
neatza!
ce liniste ieri pe aci...nu prea ati avut chef de vorba dragelor.
Laura si io vreau poze pliiiiiiiiiiz! pupici baietilor! cand vine mama ta?
Adema ai noroc ca bea Codrut ceaiul de ceapa...asta al meu nu bea ceai de nici un fel! e cah. si de miere....sa nici nu auda. acu fac lobby cu preferatul lui, Winnie, care mananca muuuulta miere...poate poate l-oi convinge. pe considerentul asta nu bea nici sirop de muguri de pin ca are gust de miere.....ca la nebuni la noi.
uitasem sa va zic ca din ciclul "mama mea nu-i sanatoasa la cap" acu 2 seri mi-am dat si cu usa in gura si mi-am spart buza...dupa ce inainte sparsesem recipientul proaspat umplut cu piper.....cred ca trebuie sa stau deoparte de lucrurile periculoase pentru o perioada
pupici tuturor si sa aveti o zi suuuper!
polux spune:
Neata iubitelor.
Ptr ca m-a tras de maneca Ioana intru cateva minute sa va urez o zi buna. Iertare ca nu mai scriu asa des, dar sincer va citesc si simt ca nu are rostul sa scriu, caci eu despre mandra mea nu mai stiu mare lucru. In afara ca este okay, sanatoasa si plecata in vacanta la rude cu mamaie. Si sunt si foarte ocupata pe saptamana cu scoala.
Iar cand citesc ma bucur si ma intristez alaturi de voi, ptr vanataile facute de cei mici sau cei mari (aviz Roxana), pentru burticile cu probleme sau nu(le pupam pe toate si le uram o nastere la termen fara complicatii si un bebe sanatos si mancacios).
Ii pupam pe bolnaviori(apropo Robi cum mai e Matei) si pe vomitaciosi(stiu ei care...sau mai bine zile ele, care).
Va pup in gasca.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
biluta28 spune:
Roxanaz buna! pana la urma verdictul e : nu venim soacramea se serbeaza sambata o cheama Anisoara si pe cumnatamea Maria asa ca nici o sansa si totare mult as fi vrut sa vin;
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000