Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 19
biluta28 spune:
Roxanaz nu reusesc sa-l conving pe al meu sot dar mai incerc; iti dau verdictul vineri
Alice eu am luat ceva din Cora de la Milli cu crema de iaurrt si un gem in lateral, alea sunt spumele??? sau nu stiu eu unde sa caut??
O sa incerc si eu Sana de la Zuzu
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
roxanaz spune:
Mihaela eu vineri nu sunt la birou dar da un PM si il citesc. alea cu gem in lateral sunt orezul cu lapte parca...de ala luam si noi.
alice2004 spune:
Hai, ca pina se tiraste netu' asta aici, trec o mie de ani !!
Da, Mihaela, eu alea stiu ca sint spumele cu lapte de la milli, cutiutele cu doua compartimente, unul pentru gem si unul pentru lapte !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
Dorsilia spune:
hello!
azi m-am desfatat cu pozele puilor, sunt bestiale toate
Robi- tine-te tare, sanatate lui Matei!
Alice- bine ca ti-ai mai revenit si tu
Mitzura- aveam contractii combinate, ma treceau cand frigurile, cand caldurile, imi era si mie greata, senzatia per total a fost f nasoala ca m-a si cuprins panica si am dat in tahicardie, abia mi-am revenit. Trebuie sa ma mai limitez la Danut, restul sa-si mai poarte si singuri de grija macar pana ajung si eu in saptamana 37
pupi
roberta04 spune:
LIA, schimbarea asta de atitudine nu poate fi decat benefica pentru tine si pui!Nu-i asa ca adultii se descurca si singuri?
Andries spune:
roberta, multa sanatate copilului si voua!
eu nu sunt adepta leacurilor babesti, dar pentru tuse la copil eu am folosit de multe ori remediul cu ceai de ceapa.
reteta: 500 ml apa, o ceapa medie curatata si taiata in 4 pusa in apa clocotita si data in fiert 4 sau 5 minute (pana ii iese zeama aia din ea), apoi infuzat un pliculet (sau 2 depinde de marime)de ceai de musetel pentru gust, si la final 1 lingura mare de miere. Racit pana la caldut si dat copilului sa-l bea (la inceput pana s-a lamurrit ca ii place s-a cam strambat).
eu ii faceam un ceai dimineata si unul seara si cu 1 litru de zeama din asta i se ameliora tusea si disparea in cateva zile.
practic de cand ii dau cei de ceapa doar o data parca am mai ajuns si la Ambroxol (picaturile prescrise in mod clasic de padiatra mea).
Andries
philip spune:
neata la toata lumea
andrea si alice, multa sanatate sis a nu imbolnaviti copiii.
eu-s la munci, la prima cana de cafea, apropos de munca, i-am reaminitit sefului de problema mea si cica ii mai trebuie ceva timp sa se gandeasca dar ca toata lumea ma apreciaza. hm, ca eu de aprecieri aveam nevoie...imi miroase mie ca se produc schimbari pe aici, cred ca bossul va vinde una din companii sau chiar pe amandoua, s-ar parea ca seful meu direct va prelua una din ele...so, e cam dificil
n-am reusit sa mut pozele in yahoo inca, nu ca ar fi spectaculoase, dar sa ma laud si eu, na. daca nu voua, atunci cui?
nu stiu daca ati citit de cazul lui barbye de la generale, ma gandeam ca poate ajutam si noi cumva
va pupam pe toti/toate si va doresc (de-acum) o seara frumoasa
philip&andreea
copilasi dragalasi
szivarvany spune:
Good morning Andreea si restul de mamici d`colo si zona :-)))
Io vreau sa vad poze !!! Si spor la treburi la munci !
De cazul lui Barbye am citit si astept adresa pt. plic ... Doamne ajuta sa se insanatoseasca
Salut poporu`, mai am oleac` si merg acasa la mandra si sa-mi ucid tatal care nu asculta si-mi indoapa cupilu` care si-asa e fara simtu`masurii ...
Pupam burticile ! Si revin ... PAKO ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
philip spune:
salutare, daria
mey, lasa copilu' sa pape, daca se simte ok, ce te agiti asa?
vad ca toata lumea intreaba de pako, am sa incerc sa trimit un email, daca-l are...
e atat de trist cazul cu fata asta, ce sa zic, tu stii ce experienta am avut de curand, mi se pare atat de nedrept si atat de multa suferinta...
philip&andreea
copilasi dragalasi