Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 18
amironeanu spune:
Neatza!
Alica , m-am molipsit de la tine! Am racita si tare naspa ma simt, am capul cat o banita. Eu ca eu, dar sper din tot sufletul sa nu se molipseasca si Stefi de la mine, mai ales ca saptamana aceasta eu sunt de "servici" dupa-amiaza.
Burtici, mare grija sa aveti de voi, am si eu o burtica foarte aproape, sora mea. Si saraca tare se mai streseaza si la servici si acasa cu apartamentul cel nou, este si ea racita, sper sa se mute saptamana viitoare si sa se mai linisteasca si ea.
Ce-mi place mie ca in America/Canada aveti cite un week-end prelungit din cand in cand. Noi doar daca ne luam concediu. Imi pare bine ca v-ati simtit bine, asteptam poze. Olivia, pozele voastre le-am vazut, Luca este un dulce si se pare ca s-a simtit tare bine.
Dana, LA MULTI ANI! si sa treaca repede timpul pana revine la voi.
Copii vostri mananca foarte bine, noi stam asa si asa. Avem aceeasi problema ca si luca (parca) nu vrea sa guste nimic nou, dar refuza categorit si daca incerc sa insist face un scandal monstru. Si ea bea foarte mult lapte, peste 500 ml, pentru ca adoarme si seara si la pranz cu lapte si daca se trezeste peste noapte si ea cele "ate". Ar trebui sa-mi fac curaj sa scot biberoane cu totul, dar mi-e teama ca nu va mai bea picatura de lapte.
Si sa ne laudam si noi ca de vineri, 1 septembrie nu am mai avut nici un incident legat de pipi, numai la somn mai folosim pampers. Cel mai mult ma bucur sa poate sa se tina, ieri dupa-amaiza a facut la 4 si un pic si apoi seara la 8 si cum o pun pe olita face pipi, adica stie ce trebuie sa faca acolo.
O zi buna va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
amironeanu spune:
La iaurt avem probleme in ultima vreme, cam face mofturi. Noi folosim Campina si Milli. La Milli au aparut diverse produse - spuma de lapte cu fructe si spuma de frisca cu bucatele de branza dulce (parca), sunt curioasa daca voi avea mai mult succes decat cu un iaurt normal.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
biluta28 spune:
Ami de pe unde iei spumele alea ca eu nu am vazut prin Buc. sau nu stiu sa caut; (vad ca esti din Iasi??)
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000
roxanaz spune:
Mitzu in lipsa lui Nicole is io mama omida doi asa ca.....vezi ca am dreptate
Robi imi pare rau de tusea lui Matei, intr-adevar prospan-ul e fff bun. asta cu monocitele...las sa vezi tu analizele intai. bafta!
Andreea sanatate sa te faci rapid bine....
Mihaela Patrick mananca Danonino sau danone natur...sau zuzu....depinde ce iau. si milli ii place, dar nu am mai luat de ceva timp. produsele astea noi milli nu le-am incercat dar le-am vazut pana si la non-stop-ul din cartier de la mine deci...sunt cam peste tot zic eu. veniti la Constanta la kids expo?
Alice sanatate si tie!
TaniaForsea spune:
Medicul pediatru mi-a recomandat sa cumpar INFARIX HEXA pentru vaccinul de la doua luni.Unde sa-l gasesc in Bucuresti? AJUTOR!!!!!!!!!
alice2004 spune:
Mihaela, produse milli gasesti in orice supermarket, chiar si la magazinelele mici de cartier, uita-te cind mergi la raionul de lactate, ca trebuie sa gsesti ! Am incercat si eu sa ii dau lui Andrei spuma din aceea de la milii, dar nu i-a placut, mai nou este fan exquisa (ca si maica-sa !!).
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roberta04 spune:
MITZU, noi folosim Pulmex de ceva timp si chiar e bun pentru ca il mai ajuta sa respire. Pentru tuse i-am dat 3 zile Stodal (e tot homeopatic), ieri i-am dat Fluimucil si azi dimineata am trecut pe Bromhexin ca nu mai aveam Fluimucil.
Analizele le ia sotul meu dupa amiaza si abia maine mergem la medic pentru ca azi e de dimineata la cabinet.
Iaurt- Danone de baut (puterea exemplului- a vazut la sora mea, a gustat si i-a placut) sau Danone Delicios cu capsuni, zmeura sau fructe de padure. azi s-a cam strambat la iaurt si i-am spus ca a cules special pentru el ursul zmeura, asa ca l-a papat tot.
cristalina spune:
Neata!
Andrea, Alice, sanatate multa! (io v-am spus sa nu va pupatzi ca se ia, da' daca nu ma ascultati...)
Iaurt mananca un cremoso amestecat cu un danonino si cu o lingurita de cereale in fiecare zi...dupa somnul de la amiaza. E lege...
Si nu pune gura pe nimic nou..are acelasi meniu de cand a facut un an...zemuri mai gusta daca insist, dar altceva nu pune pe limba...
Ma duc sa imi fac de lucru. O zi excelenta sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Roberta, eu le-am folosit pe toate cele de mai sus si doar la prospan am vazut imbunatatiri. mai ales bromhexinul si stodalul mi s-au parut ca nu au nici un efect. dar ma gandesc ca daca ai inceput sa-i dai din asta, nu e bine sa-l opresti imediat...