Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

quote:
Originally posted by kim222

Este doar aparenta...nu sintem fericiti!

Sper ca ai glumit... Luca este acum langa voi.. restul nu mai conteaza

Dana, multi si , sa treaca repede supararea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Anca,nu am glumit...evident nu ma refeream la casnicie..stai linistita..ci asa..in general!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

meyy, pup gravidutele, sa stati cumintele si-o sa fie bine si trimiteti pozici cu burtici sa va videm
dana,
vazut uka, vad ca s-au distrat cupiii, apropos, cum s-a reacomodat cu viata de acolo?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza
Mitzu lasa prostiile....ca te vad pe la 40 de saptamani cum te rogi sa nasti (mai tineti minte faza cu Alexa - Ssarah???? ) stii ca se mai intampla probleme din astea....dar trec si eu zic ca nu mai revin. regula de aur: odihna si sa nu te stresezi, le iei pe toate asa cum sunt si nu te chinui sa le rezolvi pe toate. multa bafta la doctorat!
Dana imi pare rau ca ti-a placut baietul....te inteleg cat de trista esti! sper sa iti revii cat mai repede. pupici!
Olivia hihihi plaja? pot sa il trimit pe Pat la voi ca se dezbraca tot timpul sa mergem la plici-plici?
Anca si Andreea imi pare bine ca si voi v-ati simtit bine.
noi am dormit bine, Patrick la el in pat, a venit dimineatza pe la noi dar nu am reactionat...s-a dus sa doarma langa ta-su
gata fug la treaba....sa aveti o zi superba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt terminata, Matei tuseste in fiecare noapte de la 3 pana dimineata .Azi ii luam rezultatele la analize si am niste emotii!! Ieri a sunat tati la laborator dar au zis ca nu sunt gata toate analizele dar cica ar fi iesit rau monocitele, asa ca normal ca nu am dormit toata noaptea.

MITZU, lasa ca ajungi la 40 de saptamani, nu stiu daca mai tineti minte, eu am avut placenta praevia si iminenta de avort de la 2 luni, placenta maturata de la 28 de saptamani, mi s-a spus ca nu se mai hraneste si oxigeneaza copilul, ca nu trec de 30 de saptamani si am rezistat pana cand am intrat in saptamana 40 si am facut un flacau de 3,700 kg, nu am avut nici hemoragia prezisa si totul a fost bine! Asa ca, fruntea sus si optimism!!
Ma duc sa-i sterg nasul curgator si revin sa vad poze!
O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Multumesc pentru urari, ma simt mai bine azi ... ieri a fost o zi nashpaaa rau de tot, nu am mai fost in stare sa fac nimik, a venit Florin si m-a luat de la birou si am plecat acasa, m-am bagat in pat si am dormit vreo doua ore, noroc ca era mama la noi si a stat cu Andrei !
Mihaela, iertare ca nu am mai scris PM, la birou nu am avut net toata ziua, iar de acasa nu am mai fost in stare !
Azi de pare ca toate merg mai bine, asa ca e ok !
Fetele gravidutze, sanatate multa si mai lasati din trebile zilnice la o parte, ca nu-i bai daca nu le faceti ca la carte pe toate ! Bebemic din burtici e mult mai important, dar voi stiti asta deja ! Pupici Liei si Mitzurei !
Olivia, am vazut pozele, Uka e un nazdravan si se vede ca s-a distrat de minune !! Iar voua va doresc tot binele din lume si sa treaca partea asta mai rea cit de repede !
Dana-Emma, !!!
Robi, bafta cu analizele ! Si sanatate lui Matei !
Io mi-s pe aici, ma duc sa mai iau un fervex si sa ma apuc de treaba, ca pina acum am shomat citind mami special alimentatia copilului !! Daca nu-mi pica iara netul, mai arunc cite un ochi si pe DC !
Va doresc o zi minunata !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Buna dimineata!

Kim vazut poze; si zici ca-l faci fotbalist??

Alice nu-i bai; am citi azi ;

Va pupic pe toate, iaeri a fost ziua fratelui meu si sunt unpic obosita ca dupa petrecere, intelegeti voi;

Intreb si eu mai ales pe cele din Ro ce iaurturi dati la ai vostri bebei??

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 6 ani jumate - Edi 2 ani
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=546687000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, multumesc !
Intrebai de iaurt - eu ii dau danone simplu in care pun fructe pe care le pisez cu furculita si uneori mai adaug citeva lingurite de cereale (de la hero, cele cu miere). O vreme a mincat si danonino dar nu prea a fost incintat, am incercat si cu milli, dar tot asa, cam strimba din nas, asa ca am ramas la danone.

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc si eu pentru gandurile bune!

Dana, la multi ani pentru ieri, sa fii sanatoasa si sa-ti vezi baietii amandoi langa tine!

Alice, sanatate!!

Roxi, ar fi o chestie, sa ajung pe la 40! Sincer nu cred ca deja burta e mare si e foarte lasata in jos (de la inceput a fost mai jos). Tu esti o draguta, ma incurajezi tot timpul!

Robi, bafta cu analizele! Cand mergeti la medic cu ele? Si sanatate multa lui Matei! Eu am folosit la Tudor sirop de tuse Prospan, si a dat rezultate bune, nu are contraindicatii ca e din extract de iedera si Pumex, e un unguent pe care i-l dai pe piept, mai ales seara.

Bilutza, eu de catva timp ii dau sana de la Zuzu. Mi se pare cea mai putin acra.

Ma duc sa ma apuc si eu de lucru, da nu va las...ca voi sunteti relaxarea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa de la o mamica odihnita, a fost prima noapte de cand am venit din vacanta in care m-a lasat alergia sa dorm, God, ce bine e

Iaurt: Zuzu, Milli si oridecare mai primim
Sanatate multa lui Matei !
DanaSpeel - nu mai fi trista, iti recuperezi si prmul pui curand !
Kim - vazut pozici, suuupeeeer !!!
Alice - o zi buna sa ai azi, fara probleme de sanatati !
Mitzu - apoi spor la trebi !

PAKO - unde sunteti ???

Noi raportam o seara cu vomitaturi, dar Giulia s-a invatat sa anunte cu "vine", asa ca am mers in baie. Dupa care a dormit bine pana dimineata la 8. Motivul ? A mancat toata ziua cu taica`miu de toate. Azi merg acasa si-l spanzur !

Pupam trupa, sa aveti o zi insorita !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput