Sarbatoritii de iulie-august 2004 (195)
Raspunsuri - Pagina 16
philip spune:
pai ce faceti, fetelor? burtici cu probleme? ia puneti voi mana si dormiti mai bine, mai pasati din treburi la unu' altu si tineti bebeii la caldurica pana la saptamana 40...pai se poate asa ceva?
cine si ce stie de pako? please, daca stiti, ziceti ceva
dana, la multi ani sanatosi si voiosi, sa fii tot asa frumoasa si mamoasa
rox, mai baga ceva cafea, desi-i cam tarziu acum
noi am avut un we super, multam de intrebare, sambata shopping la greu si dinner in oraselul de care pomenisem, duminica am fost la plaja si pescuit, pupi s-a distrat excelent, am dormit cu totii la pranz pe plaja, la umbra unui copac, iar ieri am fost la parcul de distractii, am si poze dar nu le-am pus inca pe yahoo, din pacate sunt numai de la parc, de ieri.
va pupic pe toti
philip&andreea
copilasi dragalasi
Andries spune:
vad ca a venit schimbul 3!! Sau e 2 ?? ca nu stiu regula, eu sunt acum un fel de schimbu'intarziat la servici ca acasa nici pomeneala sa ma ating de pc, pentru mine numai linia aragaz-blat de lucru-chiuveta e rezervata, e singura unde al meu pui stie ca numai mami lucreaza!!
Ma loveste invidia cand va aud de week end la plaja, va rog puneti si niste poze sa ne lamurim exact cum a fost acolo.
Andries
kim222 spune:
ASta-i schimbul 3!
Dana ..La multi ani! Sa traiesti muuuult si frumos!
Adela merge si la 32...dar si la 30 ...tot bine este! Nu-ti face griji...Dar ce-a trecut timpul...! acum ne pui poze cu fetita! Invidia din mine!
Despre mincarica..nu vorbitit..noi sintem in topul mofturosilor..dar m-a resemnat! Poate doar Stefan sa ne intreaca!Nu ne place nimic...si perferams a stam nemincati..Iar daca ni se face foame..cerem Ate si bobo..sau cookie!
Robi sanatate lui Matei. Vazut pozicile! Iti sta foarte bine blonda!
Roxa...sa ne spui miine cum a dormit Pat..ca l-ai derutat cred!Si la balcon ce faci mami?
Monica..iar cu vome..te compatimesc...Ce vecin nesi! Vorba ta...bine ca ai luat covorul!
Alice sanatate!
pe celelate ..ca nu mai stiu ce-am citit....
AncaMaria spune:
Salut!
Ne-am adunat si noi pe la casele noastre dupa week-endul prelungit... haha, ce faza, toate americancele fusera la plaja... si noi idem 2 zile, am avut 30 de grade si ne-am bronzat de la mic la mare , plus stat cu picioarele in apa rece de la ocean... ce-i drept m-am cam riscat ca era deja racita, sper sa nu o apuce mai rau... dar distractia fu mare.. poze insa nu am facut ca nu am luat aparatul cu noi, avem doar cateva de la un pod miscator unde am fost in prima zi... sa vad cand oi apuca sa le pun..
Cu dormitul, iarasi nu vrem sa iesim din trendul general al gastii.... deci nu a dormit, am facut cu randul cand eu cu sotul sa stam cu ea... bea lapte la greu noaptea, cum se trezeste incepe sa tipe "aptea, aptea!!"... si cum treaba cu laptele se inrautateste pe zi (noapte) ce trece, am sa incep sa il diluez cu apa, poate va renunta la el...
Olivia, v-am vazut si admirat, mi-au placut tare mult pozele in care erati toti trei... aratati f. fericiti
mitzura si Lia, aveti grija de burtici, va tin pumnii sa nu mai aveti evenimente neplacute ca cele din week-end...
Pupam gasca, am o perioada mai relaxata la job asa ca voi sta mai mult cu voi...
kim222 spune:
Anca...hi,hi...culmea..toate la plaja ..la toate a fost cald..si la mine in California...frig! Este doar aparenta...nu sintem fericiti!
AncaMaria spune:
Stiam ca am uitat ceva...
La Multi Ani Dana-emma! Sa fii sanantoasa si fericita alaturi de baietii tai!
Alice, multumesc de raspuns in legatura cu oscillo, ma gandeam ca stii ceva ce eu nu stiu...:))
kim222 spune:
Imi pare rau ...am simtit ca este ceva...Dar gindeste-te ca Serban vine sa faca liceul la voi!Tot este ceva! Capul sus..tu esti o tipa puternica!