Fetele din America (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ati citit de baiatul de 20 de ani al Annei Nicole Smith ca a murit? In Bahamas, la cateva zile dupa ce ea a nascut o fetita. N-am stiut nici ca are baiat si nici ca a nascut din nou.
Nu se stiu cauzele inca, dar se zice ca n-au fost droguri sau ceva de genul asta.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

am o rugaminte mare....a facut careva BANANA NUT BREAD? Daca da, imi dati si mie reteta?Am gasit pe net o gramada de feluri de a o face dar nu stiu dupa care sa ma iau....Soacra mea face tot timpul si imi place la nebunie dar ii tot cer reteta si tot uita sa mi-o dea :(

Multu mult

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Laura, e foarte nasol cu inregistratul certificatului de casatorie strain in Romania.
Noi avem si certificat italian si american(ne-am casatorit la starea civila in Italia si religios in Houston)...cand am fost in RO sa imi schimb pasaportul ca era aproape expirat si voiam sa il fac si pe numele nou, mi s-a spus ca trebuie inregistrat in RO ca sa fac asta si ca dureaza 3 LUNI!!!!
Am vrut sa o imputernicesc pe mama sa faca asta si mi sa spus la primarie ca trebuie sa fac imputernicirea cu o procura de la consulat sau de la misiunile diplomatice...M-am enervat si mi-am bagat picioarele si mi-am facut pass si buletin tot pe numele de fata.Cand obtin cetatenia imi voi face pass american pe numele nou si gata.Si asa am deja buletin de Texas pe numele de casatorita, la fel e si legitimatia militara.

Oana, eu am o carte pt testul de cetatenie, sunt vreo 100 de intrebari foarte usoare...mai sunt si mai grele putin dar testul se da cu cartea in fata ca sa vada aia ca sti sa si citesti in engleza.Asa mi-a spus sotul.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Oana, eu am o carte pt testul de cetatenie, sunt vreo 100 de intrebari foarte usoare...mai sunt si mai grele putin dar testul se da cu cartea in fata ca sa vada aia ca sti sa si citesti in engleza.Asa mi-a spus sotul.

la mine testul a constat in a scrie o propozitie dictata, ceva de genul, He likes to sing si sa o citesc (asta a fost testul de citire) si inca 5 intrebari exact din cartea de pe USCIS. vezi ca pe USCIS sunt si niste flashcarduri, daca vrei sa te testezi, precum si teste de 5 intrebari cu variante de raspuns (la testul in fata ofiterului nu ai variante).
cand ajungi la interviu, dupa, sa intrebi cand iti face programarea pentru ceremonie, daca nu iti da pe loc foaia cu invitatia, asta ca sa stii cam cand e si sa nu stai si sa astepti ca pe ghimpi scrisoarea.

mai dureaza putin, la vara intru in legalitate:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Oh, Oana... Am mentionat ca intrii singura la interviu? Adica, fara Ovi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Adriana, da, o intrega "aventura" sa te inregistrezi cu toate hartiile, nu prea inteleg de ce, ca aici nu-i asa. Am optat sa-si faca sotul pasaportul american, iar pe cel romanesc il lasa in mama lui, cum de altfel si eu l-am lasat, iar ai mei care traiesc acuma in Romania au facut la fel. Sunt de aproape 4 ani acolo si nu si-au reinnoit pasapoartele romanesti, in schimb pe cele americane, da.

Uite aici o retete de pe Williams Sonoma. Nu am incercat-o, dar am facut altele tot de pe site-ul asta si au iesit bune.

Banana-Nut Bread
The distinctive tropical flavor and fragrance of bananas and their meaty texture make them a satisfying addition to quick breads. For the most pronounced flavor, use very ripe, plump bananas that give when gently pressed, with a skin color that ranges from yellow with an abundance of brown and black freckles to almost completely blackened. If you have very ripe bananas but are unable to make banana bread right away, peel and freeze them until ready to use.

6 Tbs. (3/4 stick) unsalted butter, at room
temperature
1 cup sugar
2 or 3 very ripe bananas, coarsely mashed
(about 1 1/2 cups)
3 eggs, lightly beaten
1/2 cup buttermilk
2 cups all-purpose flour
1 tsp. baking soda
1 tsp. baking powder
1 tsp. freshly grated nutmeg
1/2 tsp. salt
3/4 cup coarsely chopped walnuts, pecans
or hazelnuts

Preheat an oven to 350°F. Grease and lightly flour a 9-by-5-inch loaf pan.

In the bowl of an electric mixer fitted with the flat beater, beat together the butter and sugar on medium speed until creamy, about 1 minute. Add the bananas and eggs and beat until smooth. Add the buttermilk and beat just until combined.

In a bowl, stir together the flour, baking soda, baking powder, nutmeg, salt and nuts. Add the flour mixture to the banana mixture and beat just until combined. The batter should be slightly lumpy. Scrape down the sides of the bowl.

Pour the batter into the prepared pan. It should be no more than two-thirds full. Bake until the loaf is dark golden brown and dry to the touch and the edges pull away from the sides of the pan, 55 to 60 minutes. A toothpick inserted into the center should come out clean. Let the bread rest in the pan for 5 minutes, then turn the loaf out onto a wire rack and let cool completely. Cut into thick slices to serve. Makes one 9-by-5-inch loaf.

Storage Tip: Wrap the bread tightly in plastic wrap and store at room temperature overnight or in the refrigerator for up to 5 days.

Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Bread, by Beth Hensperger (Simon & Schuster, 2002 ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by Jazz

Oh, Oana... Am mentionat ca intrii singura la interviu? Adica, fara Ovi!

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am si eu o intrebare cu privire la pasaportul romanesc. Mie mi-a fost eliberat "pe vremuri" pasaport cu numele de casatorita (la vremea ceea nu vroiau decit traducere legalizata a certificatului de casatorie american). Acum acel pasaport este expirat de vreo 4 ani...ca sa il pot reinnoii, tot imi trebuie cerificat de casatorie inregistrat in RO?

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anamaria, din cate am vazut pe aplicatie, da, casatoria trebuie intergistrata. Ori esti femeie ori esti barbat, pt ca sunt mai multe rubrici cu "marital status", si am vazut si in instructiuni ca daca esti casatorit trebuie sa inresgistrezi mai intai certificatul in Ro. Sa ma corescteze fetele care stiu mai bine, daca nu zic corect. Telefon nu-ti zic sa dai, ca dai degeaba, nu raspunde nici nu Consulat. Da' tu poate ai mai mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Am incercat sa sun...nu au decit o ora program dimineata si o ora dupamiaza cite 2 zile pe saptamina si nu suna fireste decit ocupat....

Aia e...bye-bye pasaport romanesc...vad ca au pretentia sa duci originale si pe propria raspundere.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput