Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Takacs spune:
Oana Beu, pe "vremea mea", care poate nu mai e asa de la "corent" (cum nu mai sunt nici taxele de cetatenie, ca atunci costa $60 nu $400 ca acuma)era un Handbook For Citizenship, io din ala am "studiat" si l-am luat de la biblioteca.
Ciuf, si io am zis pas la certificatele copiilor din aceleasi motive, dar pasapoartele le-am reinnoit pana acum 2 ani (al meu). Cand am vazut ce complicat devenise procesul, am zis ca ma lipsesc, dar al sotului expira doar la anul, asa ca intre timp au mai adus "imbunatatiri" cei care le elibereaza.
Jazz spune:
Oana,
Ia-le de pe website. Sunt 96 de intrebari extrem de usoare.
Ete-le aici:
www.uscis.gov/graphics/citizenship/flashcards/Flashcard_questions.pdf" target="_blank">http://www.uscis.gov/graphics/citizenship/flashcards/Flashcard_questions.pdf
Raspunsurile sunt si ele acolo.
Oana_B spune:
Laura, senchiu, am mai gasit cate ceva si la USCIS pe site si ma intrebam daca alea or fi bune ca ei le zic acolo "sample":))
Jazz, nu vazui raspunsul tau, ok daca zici ca-s bune si alea
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
Laura Takacs spune:
Oana, iur uelcom. Am dat un search pe Yahoo, si in "zilele noastre" se iezista, deci cred ca e ok sa o folosesti. Pe USCIS nu m-am uitat, da's convinsa ca stiu ei ce recomanda.
Editez sa-ti spun ca guvernul american functioneaza aproape ca si cel romanesc, iar nivelul amabilititatii se invarte cam in aceeasi parametri cu cei romanesti, numai ca la astia nu le sare tonul, sunt din aia molcomi, ca-s platiti la ora si au toata ziua. Si oricum de felul lor negrii sunt mai slow. Asa ca nu astepta sa iti trimita, tre' sa ceri tu.
Oana_B spune:
N-am pretentii prea mari, daca-s bune alea e ok, ma gandeam sa nu le schimbe sau ceva de genul asta ca sa nu patesc ca atunci cand am depus aplicatia ca mi-au trimis dosarul inapoi ca pe hartiile de la ei si pe site scria 320+70 amprente (390 total) dar cred ca in timpul de la ridicarea postei de la mine pana a ajuns la ei in Nebraska au scumpit aplicatia ca altfel nu-mi explic de ce brusc crescuse la 400:)))
In fine, senchiu din nou, ma apuc de toceala..lol ma simt ca la scoala:)))
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
Jazz spune:
Oana, nu te complica cu mai mult. Cele 96 sunt de ajuns. Le au si ei in fata si cand iti vine randul iau la nimereala 5 intrebari si... gata!
Laura Takacs spune:
Fetele care aveti copii cu cetatenie romana (inclusiv pasaport)si ii trimiteti cu bunicii sau alte persoane decat voi. Atentie, ca romanii s-au pus tare pe noile regulamente de calatorie a minorilor neinsotiti de parinti. Procura trebuie facuta la consulat, si exact dupa cum scrie pe site-ul Politiei de Frontiera. Prietena mea tocmai a avut o surpriza zilele trecute, era sa nu-i dea drumul fetei cu bunica inapoi aici. Procura care o facuse ea era notarizata simplu, la banca cred.
CRISMIR spune:
Wauuuuu,Laura,au inebunit de tot astia?!...la consulat ca sa treci copilul cu bunicii???!...hmmmm,ma exaspereaza astia cu atatea prostiii!!!!
al toti si o zi buna!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
josefine spune:
Oana_b, intrebarile sunt aceleasi din carticica de pe uscis. cele 96, care la un moment dat devin repetitive. nimic mai mult, nimic pe langa. bafta multa!
Oana_B spune:
Josephine, mercic si Jazz mercic.
ps: Jo, cand jucam la
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii