Fetele din America (78)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Takacs spune:
Exact, cand am vazut si io chestia cu originalele am zis ca nu merita oricum riscul. Si aici trimiti originalele, dar inca nu mi s-a pierdut nimic, pana in Ro sunt mii de km si o "balta" intre, asa ca nu stii niciodata.
ocebine spune:
Am gasit un site cu lenjerie intima tare frumoasa (asta pentru ca tot am cautat sutiene Triumph pentru mama).
www.figleaves.com/us/home.asp" target="_blank">http://www.figleaves.com/us/home.asp
Mi-a placut tare mult colectia lui Elle Macphearson...foarte dragalashe.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.
corinadana spune:
Ceau!
Fetele cine poate sa mi dea si mie informatii despre asigurari de viata cu acumulare de capital? Eu am tot cautat dar am dat tot peste acele asigurari in care daca se intampla ceva pe durata asigurarii primesti suma la care te ai asigurat daca nu se intampla atunci banii s au dus. Sper ca am fost explicita.
Multumesc!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
blackpanterro spune:
Josefine, multu de info, nu pare sa fie greu deloc testul, o sa intru si pe USCIS sa vad ca nu am mai intrat de mult.Dar cat a durat pana la ceremonie?Cat timp a fost intre test si ceremonie.Eu ma duc la anul sa dau testul si trebuie sa stiu ca sa nu ma faca aia sa vin de 2 ori in State ca totusi sunt scumpe biletele.
Laura, ai dreptate, asa voi face si eu, odata cu cetatenia in mana imi bag picioarele in pass romanesc.....e o porcarie ce fac astia.
Multu mult pt reteta.Astept sa se coaca bine bananele sa pot face :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Ramona J spune:
Corinadana, asigurarile astea se numesc whole life sau universal life. Aici insa sint mai populare cele term life, care nu sint cu acumulare de capital. Ratele sint mai mari la primele tipuri de asigurare si se considera ca exista posibilitati mai bune de a investi banii decit cumparind genul asta de asigurare.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
CRISMIR spune:
Moaama ce nenorociti astia cu pasapoartele in Ro...pai da,ca doar au tot interesul sa faca lumea sa renunte la pasaport si cand intri in Ro sa intri cu cel strain ca sa platesti...hmmmmmmm,mortale legi si regulamente
Numai bine la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
nematics spune:
lamuriti-ma si pe mine, va rog, ca am ramas ca proasta cu gura cascata!!!
am vrut sa cumpar un plan de tel cu fimiu azi, cu T-Mobile, m-am dus online si cind sa-mi ia ordinul pac ma conversez pe chat cu una de la ei care-mi zice ca nu pot sa cumpar pina nu platesc bilul vechi din luna iunie!!!
cind nici nu eram in state!!!
cica e pe numele meu dar eu n-am mai avut niciodata mobil in US
si le-am dat adresa in ordin, nu pare a fi confuzie!!!
Ramona J spune:
Identity theft? Sper ca nu...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
nematics spune:
e noapte, unde sa-i sun acum??
si in plus de unde sa fi avut driver's licence number? Hai, SSN-ul il mai dai colo colo dar de la driver's licence nu-mi amintesc sa mi-l ceut careva
si nici pe creditcardul respectiv nu am avut charges suspicioase
ocebine spune:
Nematics...ce numar de telefon au ei pe bill si cind a fost deschis contul? Si eu m-am avut in multe betze cu cei de la T-mobil (tot un bill vechi pe care eu l-am contestat) si iti pot spune ca trebuie sa te infigi tare in ei...nu prea stiu pe ce lume sint.
Ar trebui sa ai detaliu la bill...ce numere de telefon au fost sunate, ce numere v-au sunat...tot.
Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)
I used to be indecisive, but now I'm not sure.